0 oy
907 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kadın sığınma dışında ailen demeyim babam yok annemde çalışamazsın evden çıkamazsın cocugu babasına gösteremezsin diye çok başlı yapiyo geçmişteki hataları yüzüme vurarak çok tartışıyoruz 

Başka napabilirim nereye gidebilirim 

Varmı fikir ve önerileriniz 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bakıcı tutup çalışabilirsin başka yapacak bişey yok tabbi eğer bir mesleğin varsa 
tarafından
Malesef ne mesleğim nede başımı sokabileceğim bi çatı var resmen sokakta kaldim
-Reklam-
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Bı abi abla aile yakını var ise çalışana kendine düzen Kurana kadar onlardan yardım alabilirsin hemen işe girip bı bakıcı vs öyle ama eğer cooook sorun yok ise çocuk büyüyene kreş gidecek kadar olana kadar şuan çok küçük babası ile o evde kalman daha iyi  bu süre zarfında da para biriktirip ise girebilirsinen kötü kocan ile ev ark gibi takılıp dediğim gibi biraz büyüyüp ise girip çocuk babası babalık yapıyor ise onu babasız kalmasın diye sabretmen gerekir ve bu zamanda da asla 2. Çocuğu yapma
tarafından
Esim kovuyo canım tahammül edemiyomus bana ailesiyle aramda kalıyormuş
Ben ailesinin bana o kadar yasattıklarına rağmen bu güne kadar 1 kere olsun ailesini kötülemedim gitmesine gelmesine karışmadım onca şeye rağmen de ben onlarla konuşmaya hazırdım ama onlar benle konusmuyo
1 haftadır boğazımdan lokma gecmedi yaşanılan herseyi hakettigimi soyledi ihanet yalan dolandırıcılık ne ararsann kendi yapti ses çıkarmadım ben

simdide bana katlanamadigini yarin boşanma davasını açık anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi çocuğuma karsilikkarsilik benden   hicbisi beklemiceksin eğer çekişmeli boşanmak istersen cocugumuda alırım dedi ve yarına kapiyi gösterdi
Ben şırnakliyim kayseride yaşıyorum ne arkadaş ne akraba kimsem yok
(12,767 puan) tarafından
Asla çıkma mahkeme de hatalı olursun çıkıp gitmek istiyor isen kapı orda çocuğu da alırım nafaka da tazminatta de devlet sana en kötü 300 300 bağlar ihanet var ise delil topla mahkemeye sun madem bu radde geldi yok öyle sokakta kalmak hem her halt yeyip hem aramaz zorla atmaya kalkar ise ara polis gelsin uzaklaştırma ile dava yi açarsın hele bide şiddet olursa daha da suçlu duruma düşer
tarafından
Şiddet gecen sefer eşyaları almak için geldiğimde saçımdan tutup kapıya atmıştı ondan başka el kaldırmadı ama kapiyi duvarı tutukladığı çok oldu ihanete borno izlerken çok yakaladım sokaktan geçen mini etekli kızların videosunu çekip arkadasina attığını yakaladım benkm rahatlamam lazım.diyip banyoya gitti kaç sefer çok afedersin evden kovmuştu bwni polis eşliğinde eşyalarımı almaya geldiğimde  yastığın altında kullanılmış prezrvatif poşetini gormedim bissürü şey daha ama hiç delil toplamadım ***** gibi evin tabusu babasının üzerine bu her ay 2200 kredisini oduyo babası polise tapuyu gösterip nur benim evime giremezde dedi
Poliste dedi adamın evi isterse seni almaz bisi yapamazsin diye yani burda kalamam
(12,767 puan) tarafından
Himmm ev babası nin işi kötü olmuş keşke delil toplasan
tarafından
Malesef haziran da alindi temmuzda düğün yapıldı kredi esime çıkmadı diye babası cekmis
Mesajlar falan vardı geçmişe ait fotolar ama silmiş onlarida
Şimdide gecmis karsima çekişmeli boşan ben alacağımı aldım diyo çok eğlenecekmiş
Ya bi ilişki biliyosa da adilce bitsin ortada cocuk var yüz  yüze bakılacak  nede olsa ama nerdee
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Cokmu zor.durumdasinki boyle bisey dusunuyosun
tarafından
Öyle malesef 6 aylik cocukla sokakta kaldım resmen
(1,908 puan) tarafından
Nasil yani esin yokmu canm
tarafından
Sokağa atan o zaten canım
Hem suclu hem güçlü
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Kadın sığınmadan başka seçenek yok gibi
tarafından
Oraya gitmek istemiyoeum yaa çok sert kuralları var kimseyle görüşemezsin hicbi yere gidemezsin tel yok vb. Bilmiyorum bana uymadı hic
(1,330 puan) tarafından
Bir süre dayanamk zorundasin
0 oy
tarafından
Neden kadın sığınma istemiyosun canm oraya git yardım almaya çalış yda bikaç ay annenin yanında her dediğine sus işe gir çalış para biriktir 1 oda bi eve çık snrada çocugu bakıcıya verir işine devam edersin. Mesleğin olmadan da yapabilceğin işler var kasiyerlik gbi
tarafından
Canım ben kendime güveniyorum Allahin izniyle çocuğuma bakacak biri olsa 1 seneyi bulmaz gül gibi hayat kurarım meslegim falan olmadığı halde o derece inanıyorum kendime ama annem daha gitmeden başladı kısıtlamaya zaten bunalımdayım
Yok çalışamazsın evden çıkamazsın cocugu babasına gösteremezsin diye geçmişi açıp canımı iyice sıkması falan aşırı zoruma gidiyo
(1,908 puan) tarafından
Annen nasıl bir insanmış yaa nasil duruyo acaba  hayret bisey nerde yasiyosun sen şehir olarak
tarafından
Kayserideyim canım daha önce defalarca bu durumu yaşadım hep annem sahip çıktı ama hep kısıtladı beni çocuğunda bwnde ona yük değiliz ama çok zorluyo beni
 ya kendi ayaklarımın üzerinde durmak istemem kötü bisimi anlamıyorum zamanında misafirsin müşavirliğini bil diyen kardeşlerimin parasıyla geçinmemi istiyo ama ben bunu istemiyorum
(160 puan) tarafından
Canim bnm smd nerdesin bir surre annende kal lutfen dunyanin binbirturlu hali var
0 oy
(5,820 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim
tarafından
Sağol  canim Allah razi olsun
(5,820 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun cnm
0 oy
tarafından
Nasıl bi anne evladını kabul etmiyo eşimin yengesi 4 çocuk ile babasının evine döndü ama onun çocukları büyük 19 yaşın da büyüğü en küçük 12 kızım oruspuluk yapmadı bisey yapmadı kabulum dedi ben bakarım hepsine dedi yarın da ise giricek mış bize öyle söyledi  annene çok şaşırdım dogrusu
tarafından
Annem banada çocuğumada bakar sahip çıkar ama sınırlarımı çok zorluyo kavgasiz günümüz geçmez çalıştırmaz evden çıkarmaz çocuğumu babasına göstermeme izin veremezmiş geçmişi hep önüme seriy0 misafirsin müşavirliğini bil diyen kardeşlerimin parasıyla geçinmemi istiyo
Ama ben kziin için kendim için çalışıp ayaklarımım üzerinde durmak istiyorum
Bunlar çok zoruma gidiyo
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim seni de evladını da korusun inşallah. 1  2 haftalığına sığınma evine git sonra internetten bayanlarla kiralık evler var odalar fln aylık 400 500 e daha uyguna da bulabilirsin öyle bi yere git aile bakanlığına başvur yardım talep et fln arkadaşım öyle yapmış bebeğim küçük çalışamıyorum demiş ayda 1100 lira veriyorlarmış öyle bir evde 1 bayan hemşireyle kalıyor şimdilik çocuk 2 yaşına fln gelsin çalışcam diyor sende bi araştır istersen Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah. Ama annen biraz haklı çocuğuna sahip çıkmayan bir adama bende çocuğu göstermem şahsen önce adam olsun sahip çıksın ha nafaka verir ilgilenirse hakkıdır görmek ama nafaka fln ödemezse gösterme yerini de asla bilmesin. 
tarafından
5 kuruluşun yok csnim ama bosanma işlemlerini başlatıp  yardim talebinde bulunucam Allah razi olsun
Eşim çocuğuna bakar ihtiyacı nafakası eksik edeceğini sanmam
Biz kaç kere kavga ettik hep annem sahip çıktı bize ama her bi Allahin günü kavgayla geciyodu izlemiyorum bile suratını aşık görse madem böyle yapacaktın niye geldin derdi  cocugu göstermek istememesi de rezil etmesin bizi millet laf eder diye gostermicekmis
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah. Eşin sanada nafaka ödemek zorunda 500 lira fln ödeseydi en azından yardım fln alana kadar kendine oda kiralardın.
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Bence biraz annenin evinde idare et konuşsun duyma. Ama asla sürekli kovulduğn yere gitme. Ayrıca seni bebeğini almakla tehdit ediyor ama alamaz çocuk daha 6 aylık. Evli olduğunuz sürece sana ve bebeğine bakmak zorunda. Devlet avukat veriyor yarın git adliyeye görüş bı avukatla falan. Çocuğu alırım demekle alamaz o kadar basit değil
(416 puan) tarafından
+111111
tarafından
Cocugumu asla vermem anca beni öldürürse alabilir
Aile piskologuna gidiyoduk yarin gidip danışacam ne talep edebilirim ne haklarım öğrenip boşanma davasını açıcam inşallah
0 oy
tarafından
Mecbur annenin yanına gideceksin canım sokakta kalmaktan iyidir kendini biraz toparlar iş bulursun Allah yardımcın olsun inşallah  
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Neden sen evinden çıkıyorsun canım btün haklarını ara sokakta kalmazsın elhamdülillah 
0 oy
tarafından

Şu anda annenin evinde kalmakdan başka yolun yok ne yazıkki çünkü bi birikim yok kalacak mekanda yok Rabbim yardımcın olsun çok zor 

0 oy
tarafından

Annenin yanina git 

Belediye kaymakamlik ne varsa basvur 800 tl cocuk bakim parasi bagliyorlarmis + dul ayligi var süt parasi var ne yardim varsa hepsine basvuru yap bizzat kendin gidip.durumunu anlat 

Annen hakli öyle adama cocuk falan gosterme degmez ** oglu it :angry:

yardim aylik cikarsa rahat edersin aydan aya harcligin cikar calismana gerek kalmaz 

Annene git en iyi secim o senin icin en guvenli yer

tarafından
Kusura bakma agzimi bozdum ama katlanamiyorum boyle insanlara  :/
tarafından
Estağfurullah canım ama bende kendi ayaklarımın üzeinde durmak istiyorum daha bugün konuştuk annemle senin suçun yuvana sahip cikamiyon seni dövmemiş eziyet etmemiş gelirsen seni asla göndermem cocuguda asla göstermem sende çalışamazsın sen bisi yapamazsin geçmişteki hataları yüzüme vurarak zamanında böyleydin
tarafından
Olsun ne derse desin sende bi annesin cocugun icin en dogru karari sen verirdin dimi sende onun cocugusun anneler her zaman en iyisini ister git annenin yanina bi kere kirildigini soyle gecmisi neen unutmuyirsun de surekli.yuzume vurma de yapmaz bi daha
0 oy
(10,261 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eşinin kalbine merhamet versin nasıl kıyıyo o bebeğe ne çektin sende kıyamam bende sirnakliyim anlıyorum seni burdaki insanları kuralları fln annen elalem için çıkma çalışma vs diyo 
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Biraz paran ol ası, lazım, eve gir devlete dulluk maaşı veriyor bide calısırdn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
9 cevap 199 göst.
14 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu