Ama benimki isim önerileri değil kızlar şimdi benim çok samimi olduğum ve sevdiğim bir kuzenim var biz 3 yıl önce yani daha bekarken öyle kendi aramızda konuşurken bebek konusu geçti bana dedi ki senin ismini çok beğeniyorum kızım olursa senin adını koyucam sende ilerde kızın olursa benim adımı koy dedi tamam dedim ikimizde söz verdik sonra ben evlendim kızım oldu ama eşim o ismi istemiyorum dedi söz verirken banami sordun dedi koymadım kuzenim bana sorduğunda ismi ne koydunuz diye hilal dedim benim adımı koyucaktın hani ben senin yerinde olsam kocamı dinlemem asla sözümü tutarım dedi kızdı biraz bende çok istedim ama işte eşim izin vermedi dedim şimdi o da hamile bir hafta sonra doğum yapıcak bugün telefonla konuştuk bana dedi ki senin ismini koymicam sen benimkini koymadin dedi bende önemli değil canım ne istiyorsan onu koy dedim bana diyor ki zaten isminde hiç güzel değil sevmiyorum söz verdim diye koyucaktim iyikide kızına benim ismimi koymadin Allah korusun bende koymak zorunda kalırdım diyor ya dedim koymazsan koyma ben istedim ama eşim istemedi ikinci ismede izin vermedi yoksa ikinci isim olarak koyucaktim dedim ve sen bilirsin tabikide çocuk senin çocuğun istediğin ismi koyarsın dedim delimidir nedir sacmalayip durdu iyice sanki çok meraklıyım kızına benim ismimi koymasini