İyi ki doğdun canım nice yaşlara) bende eşimde hiç unutmaz özel günleri
buda gecen seneki doğum günüm bütün arkadaşlarımın kuzenleri mi kuzeninin evinde toplamış can eşim bursa da oturuyor uz bandırmalıyım bandırmaya gitmiştik apar topar bi girdim eve herkes orda eşim ayarlamış herşeyi:))
Dogum gunun kutlu olsun canim noce guzel yaslarin hayirli uzun omrun olsun
Dogum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara inşallah
Benimki hatırlamayı bırak ne zaman oldugunu bile bilmez
Doğum günün kutlu olsun canım
Eşim kutlar es geçmez hiç bir zaman evlilik yıldönümü geliyor bizimde bakalım ne alck dün iPhone fiyatlarına bakarken gördüm illa ki bana bakıyor kendi yeni almış cnku :)
Geçen doğum günümde de bana çiçek yaptidrdi postumda var hatta o zaman eğitimdeydi ordan dosya buket gönderdi bana
Mutlu saglikli hayirli yaslarn olsn
Eşimin doğum günü marttaydi evde pasta yaptım kutladim benimde mayistaydi o ara çok sikisikti parası yoktu hic baya intden baktım doğum günü süsleri pastası şu su busu ama para olmayınca yapamadı bisey kutladı öptü bu bile yeter bana ama. elinde olunca asla esirgemez sevgililer gününde kutladı mesela kalpli balon ve bir suru abur cubur la karşıladı evde sürpriz yaptı tabi ben şok hic beklemiyordum :D
Bugun benimde dogum gunum
Doğum günün kutlu olsun oncelikle canim 19 Haziran da benimkiydi. Gecen sene nisanim vardi o gün gümbürtüye gitti. Bu sene de sacma sapan bi tartismadan küstüm bi de rahatsizlandim yine gümbürtüye gitti. Gerci olmasa yine bi surpriz olmazdi. Benimki tarih hatirlar ama sadece kutlu olsun der ona da şükür diyorum
Ben 1 hafta öncede derim eşime oda sağolsun gece 12 olmasına bi kaç saat kala hatırlar hep ama pastamı neyi bi şekilde alırda hediye konusunda sıkıntılıyız para veriyim sen al diyor bu arada Rabbim eşinle beraber nice mutlu yıllar yaşatsın inşallah
1,492,285 soru
24,383,346 cevap
348,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın