Kucuk kardesim okulda bitlenmis 2 gun annemde kalmistim banada bulasmis hamileyim napicam yardim edin
Eczaneden bit ilacı al canim :) ay kusura bakma bian gülesim geldi kiz hakkını helal et ama eczacıya sor hamileyim de mutlaka ona gore bir ilaç verir
yiğenimden banada bulaşmıştı ne kadar şampuan ilaç kullandıysam gitmedi en son çareyi gaz yağında bulmuştum ama kokusu dolayısıyla rahatsız edebilir doktoruna sor önce
camasir deterjaniyla basini yyika canim
Kız Allah seni :D güldüm ama kötü niyetle değil vallahi.
Sirkeli su derlerdi Google baktın mı neler yapılırmış.
İlaç belki kimyasala girer ilk doğal şeyleri denemek lazım . saçın uzun muydu
Bit denilince kasiniyorum nedense. Kucuk kizamda okula başladı iki hafta sonra bitlendi, bit şampiyonları işe yaramadi, bit taragi ile tararken hep karinca seklinde avuc avuc dökülüyordu. Bende netten sac kreminin iyi geldigini okudum o gece sac kremi ile heryerine bir guzel yedirdim,sabah yikadim bitten eser kalmadi cok şükür. Bit sampuani veya spreyi fayda vermezse bunu dene canim
Saclarinda uzunmuş masallah eczaneye sor bence o yonlendirir seni
Off benim kizimada gelmisti gecen sene okuldan tabiki ondanda bana..eczaneden aldigim sampuanlar pek işe yaramadi..sirkeli suyla yikadim saclarimizi sonrada ince dişli bit taragıyla taradim öyle temizlendik
Ucuz bir ilacı alma ben seneler önce bitlendigimde bir tane bit ilacı almıştım yağ gibiydi kafanda 7-8saat kalıyordu ama yıkadığı gibi tertemiz olmuştu o yüzden en iyisini al ki kurtul hemen canım saçını de kestir bence
ilk okul yillarim geldi aklima :) bende cok bitlwnirdim :) annen sirkeli su yapsin sacini onunla yika sonra ince tarakta tara biter canm
hergun banyo yap cnm bit tarakları var onlardan alıp banyoda taramalisin bnm ablama olmuştu hemen boyatti öyle kurtuldu
Abbooo allah yrdm etsin
Hiçbir şey kullanma derim bit şampuanı bile mazAllah hamilesin bebeğin zarar görebilir bence bol bol saçlarını normalde hangi şampuan kullanıyorsan onunla yıkamalısın azalıP geceçektir
Mayonez dene cnm bide
Ay canim ya saclarinda cok uzun iyice yayilmadan hemen caresine bakin. Eczaciya sor hamileyim kullanabilirmiyim diye :)
1,440,869 soru
23,685,758 cevap
310,570 kullanıcı