0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar bugün oğlumun elindeydi bi anda kayboldu yer yarıldı içine girdi sanki altın bilekligim yok of canım çok sıkkın ;( dua edin bulayım ya

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anaaa inşallah bulursun cnm benim 
tarafından
Inşallah canım ya :((
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hiç beklemediğin anda çıkar o bı yerden 
tarafından
Evdeydim canim ya heryeew baktm yataga baktm ordaydi cunku oglum yok ordada offf
(2,336 puan) tarafından
Yatağın orda çanta felan var mıydı belki onun içine atmıştır ya da çekmece felan
tarafından
Yok canım çekmece ama yatağa baktm yok zaten 10 aylık öyle çekmecelere felan koyamaz da bulamiyorum deli oldum sabahtandir
(2,336 puan) tarafından
İnşallah bulursun bı an önce
tarafından
Insallah canim saol
0 oy
(503 puan) tarafından
Evden cikmadiysan evdedir canm dua oku ara
tarafından
Valla çıkmadım canım evde eminim ama nerdeee
(503 puan) tarafından
O zmn uzulme cnm geln gidende olmadiysa
tarafından
Yok canim ama bilmeyerek camasirlara falan karisirsa ondan korkuyrm heryere baktm topldm yok ya
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım oglun ne kadarlık ağzına falan alıp Allah korusun tutmasın çay kaşığı yutan para yutan çocuklar görüyoruz
tarafından
Saol canım deneyim öyle yarın ama ne bilim evim öyle dolu dolu değil yani dekor ürünü çok yok sade bir yatak odam var altlarına hep baktım yok
(4,687 puan) tarafından
Çocuk nerde uyuyup nerde oynuyorsa oradan çıkar
tarafından
Işte bulamdım orada ınsallah bulurum canım saol
(912 puan) tarafından
Bebeğinizin kakasını takip edin yine de . Benim kardeşim bir yaşındayken para tutmuştu taa o zamanlar 50bin TL vardı kocaman metal bir para inanamamistik çok şükür bir şey olmamıştı. Umarım yutmamistir tabi
tarafından
Valla canım yaptı buyuyugu ama çok şükür bişey cikmadi
0 oy
(874 puan) tarafından
İnşallah hemen bulursun canım 
tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Kac ayardi kac gram 
tarafından
Öyle çok pahalı bişey değildi canım ama seviyodum ya inan ayarını blmiyom
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Canim bizde eşimin yüzüğünü kaybettik bir anda her yeri aradık ama her yeri aylar sonra parfüm şişesinin kapağı varya ona koymuş kullanmadığı bir parfüm ordan çıktı şok oldum halbuki hafta da bir tozunu falan alırım nasıl görmemişm bilmiyorum beklemediğin bir yerden çıkıyor insallah sende bulursun çıkar bir yerden 
tarafından
Canım benimki 10 aylık babasıyla yan yana yatiyolardi yuruyemiyo zaten eşime sordum gordun mu elinde yok dedi arkası dönüktü çünkü bende şaştım kaldım evi altına üstüne getirdim yok
(14,235 puan) tarafından
İnşallah bulursun canım ya
0 oy
(19,129 puan) tarafından
Emin ol oğlun bıraktığı yerden çıkarır getirir. Benim kız hep öyle yapar önce kaybeder. Sonra ben 2 saat ararım arkamı bi dönüyorum ki aradigim şey kızımın elinde bulup getirmiş 
tarafından
Yok kuzum ya keske ama benimki 10 aylık yuruyemiyo henüz heryere baktım bulamiyom
0 oy
(672 puan) tarafından
Çekmecelere bak çocuk bazen açıyor orayı 
tarafından
Yatagimin yanında çekmece yok canım heryere baktm ama yokk
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Kuzum kızımın yatakta küpesi düşmüş hertaraflara. Baktım yok asla bulamadım gözümün önündeki yastığın altındaymış iyice kenarlara yanlara falan bak 
tarafından
Iyi bari bulmuşsun canım darısı başına insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
14 Temmuz 2025 Moda kategorisinde Aytasi__ (379 puan) tarafından soruldu
+3 oy