Konu açıldı isim buldunuz mu evet dedim Avzem olacak dedim aaa cinsiyeti kız mı? Evet dedim sizin ki ler pek hoşnut değil birçok saçma sapan şey duyuyorum ama umurumda değil dedim. Maalesef dedi babam hiç sevmiyor öğrense hiç mutlu olmaz bizi de hiç aramaz sevmez pek dedi o an içimden dua et baban dedim yoksa ne diyeceğimi bilirdim dedim.. Nasıl bir dünya bu böyle, nasıl bir devir evladın ayrımı mı olur ben günlerimi sayıyorum hayırlısı ile kucağıma alayım diyorum millet in tek düşündüğü cinsiyet
Sanki erkek olunca altın madalya takacaklar .Seni el üstünde tutacaklar .benimkiler de erkekçiydi ama rabbim kız evlat nasip etti bize çok şükür .bir kere ağızlarının payını verdim bir daha kız erkek ayrımı yapmadılar lafını bile açmadılar. Çok yanlış bir düşünce bu ya eskiler nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum cidden
kendi oglu olmusta ne olmus yanindami her dakika bu erkek evlat diye ölenlere Allah bildigi gibi yapsin hayirsiz olup erkek olacagina hayirli olsun 10 kizim olsun hic biseye degismem
Canım sen kızınla eşinle mutlu ol da gerisi boş malesef bizim kürtlerde bu durum biraz fazla yaşanıyor ama önemli olan kızının sağlığı rabbim size bağışlasın ismini çok beğendim ama bayıldım ❤️❤️
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın