0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Merhaba kızlar annemi bayağıdır görmüyorum bi yıl oldu virüstem dolayı evden çıkamadım bebeğim oldu göremedi vs. Yarın eşim götürecek nasipse(virüste misafirlik vs diyebilirsiniz ama onlar köydeler bi yere çıkmıyorlar bizde öyle) eşim bırakıp geri dönecek bir ay kalıcam gitmişken her eşyamı hazırladım ağlamaktan içim dışıma çıktı hem annemleri özledim hem eşimi tek bırakmak istemiyorum :( uzağa evlenmek o kadar kötü ki. Ordan gelirken de anneme ağlarım :(

11 Cevaplar

+2 oy
(13,791 puan) tarafından

O yuzden kendimi yirttimki asla uzağa gitmem diye. Arka sokaga gittim o bile uzak :D

(89 puan) tarafından
Ne güzel canım tadını çıkar uzak çok zor
-Reklam-
+1 oy
(2,252 puan) tarafından
Nerde yaşıyorlar ki
(89 puan) tarafından
Biz Kocaeli onlar Trabzon normalde istanbulda oluyorlardı kışın ayda bi giderdim pandemiden dolayı köyde kaldılar
(2,252 puan) tarafından
Anladım zor vlla aileden uzak kalmak bnde uzağım yilda 1 kez anca gidebiliyorum
+1 oy
tarafından
Annemle aramız yarım saat bende kendime uzak diyorum ayda 1 2 anca gelirseler görüyorum
(89 puan) tarafından
Yakın aslında neden sürekli gelip gitmiyosunuz ki canım keşke benim annem öyle olsa
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Kız eşinden ayrılıyosun diyeni agliyon

Sakin ol kız .1  ay neki su gibi geçer 

(89 puan) tarafından
VLla o yüzden ağlıyorum eşimde diyo millet sevinir anneme gidicem diye sen ağlıyon.
0 oy
tarafından
Zor kuzum ama bak eşin ne güzel seni annenlere bırakıyor 1 ay, hiçbir erkek bırakmaz öyle tadını çıkar kuzum sadece annenle
(89 puan) tarafından
Yok saolsun aşırı anlayışlı biri yakınlardı normalde virüs var diyr memlekette kaldılar normalde 1 2 ayda bir götürürdü. Şimdi bir sene oldu. Özledim desem benle beraber gözü dolar. Şimdi de ona ağlıyorum.. :(
0 oy
tarafından
Kimsenin kimseye bişey deme hakkı yok annen sonuçta gidip görürsün.... 

Rabbim acısını göstermesin benimkiler yakinda olmasına ragmen hep burnumda tütüyor lar :) 
(89 puan) tarafından
Amin canım. Bir yıl oldu öyle özledimki
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Bende uzağa evlendim canım. Ama hiç öyle bir aylığına göndermez eşim. Bazen ben gidiyorum bir hafta kalıyorum arada onlar gelip bir hafta kalıyor. Öyle öyle idare ediyoruz. Eşim ben yokken annesinde kalmasına rağmen yine de depresyon havasında oluyor hep. Kıyamıyorum ama ailemi de özlüyorum. Kardeşlerim olsun kuzenlerim olsun aile bağlarımız çok kuvvetlidir. Sürekli görüntülü konuşuruz. En çok küçük yeğenim var elime doğdu bana da aşırı düşkün onu çok özlüyorum.  Haftaya da doğum için gelecek annem bi süre kalacak gün sayıyorum resmen. 
(14,237 puan) tarafından
Ay benim eşimde öyle kaynanam üst katta olduğu halde orda uyumaz sanki o evde doğup büyüyen kendisi değilmiş gibi yemek yer hemen eve iner 2 yıla yaklaştı evliliğimiz ilk defa 4 gün kaldım annem de oda yasaktan dolayı eşim 3.gün yasağı göze aldım gelip seni alayım demeye başladı hemen kayinpederimi araya soktum bırakmayın bide ceza odemeyelim diye :D  hayırlı doğumlar canım Rabbim kavuştursun
(3,106 puan) tarafından
Amin canım inşaallah.
Ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gidiyor bu durum. Kayinvalidem her anneme gittiğimde gelsen de rahatlasa diyor. Ne doğru düzgün uyuyormuş ne yemek yiyormuş oğluna da kıyamıyor. Ama Allahdan sorun çıkarmazlar gidip gelmeme.
(14,237 puan) tarafından
Benimkiler de öyle sağolsunlar❤
0 oy
(622 puan) tarafından

Seni okadar iyi anlıyorum ki gidince eşinden ayrı kaldığın için üzülüyor sun dönün cede annelerden uzak kaldığın için üzülüyor sun:'(

0 oy
tarafından

Bende her annemlere gidişimde ağlıyorum işin kötüsü ordan evine dönerken yine agliyorum delimiyim ne :P

0 oy
(14,237 puan) tarafından
Anneme gidiyorum evimi eşimi özlüyorum evime geliyorum annemi özlüyorum aramızda 20 dk arabayla 
0 oy
tarafından
1.5 saat mesafedeyim 1.5 yıldır görmüyorum pandemi su bu getirmiyo eşim burnumda tutuyolar cok fenayim aglattin kiz beni ☹ tadini cikar canim esinden Allah razi olsun bak getiriyo ne kadar guzel bizimki kendi ailesinin evinden çıkmaz (hergun calisiyo görümcem kayinpederim kayinvalidemde gunden oturmadan geri gelmez) onlara korona yok bizimkilere gelince korona var gidemeyiz ve hepsi ayni seyi söyler eee isteriz ama korona olursaniz mahfoluruz burda olmuyo muyuz yani ama anlatamazsin cahillik de degil islerine oyle geliyo sen keyfini çıkar benm yerime de cek derin bi nefes trabzonda anne tarafimin köyü orasi nasip olmadi gitmek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,819 soru

24,391,874 cevap

349,354 kullanıcı

...