0 oy
678 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Eşim köpeğine tavuk pişirmiş bualsigi öyle kalmış kokmuş , çok fena yağmur vardı bziim burda bazı yerler yıkıldı felan benim evinde bazı yerlerinde sorun vardı bacadan şu girmiş duvar yerler mahvolmuş eşim silmeye çalışmış ama bezleri oylece yerde halılar batmış siyah şu olmuş klima yok ısıtıcı yok bütün kisliklarimiz ormndan gelen çamurla mahvolmuş hepsi şırıl sıklam offf sabahtan beri mahvoldum yarın cocuklarla napicam buz gibi evde bilmiyorum.... Doğum parası yatsaydi bı altın kupem kaldı bı onu satıp klima alicaz inslalah bklm dua edin kizlar herşey duayla oluyor ...

6 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Allah, yardımcınız olsun 
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️ cumlemizinde
0 oy
tarafından
Marastaydin demi canım sende üzme kndini hallolur saglign yerinde olduktn sonra yavaş yavs yaparsn
(1,330 puan) tarafından
Yok canım Antalya da yasiyorum, inşallah ya valla çok zor dediğin gibi saglimiz yerinde binada sukurrrr insanın keyfi bile yerinde olsa gözüne birşey gelmiyor
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Oturduğun ev mi bu canım anlamadım yoksa başka bi kullandıpın ev mi 
(1,330 puan) tarafından
Yok annem gile gitmiştim eşim hafta soni nobetciydi bnd değişiklik olsun dedim doğumdan beri gitmemiştim annem çarşıda ötüyor bn koyde , bazı yerler hasar aldı bziim burda Antalya da dereler taştı felan benim evde şu almış zaten yarın post açarım evi merak edenler var uzatma yaptık evei neyse koseyelr şu aliyir bacadanda şu girmiş hep saganaktan dolayı
(1,766 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ,köy evi falan sandım
(1,330 puan) tarafından
Yok canim koydeyiz ama kendi evimiz bunda sukur
(1,766 puan) tarafından
Aynen şükür canım ,Allah ysrdım etsin inşaSllah
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(781 puan) tarafından
Hamilenin duası kabul olurmuş Allah yardım etsin inşallah darda koymasın sizleri ve sizin gibi olanları Allah çocuklarının yüzü suyu hurmetine hızır yetiştirsin inşallah canını sıkma Allah buyuk 
(1,330 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu valal Allah razı olsun inşallah ❤️ Rabb'im sizlerinde yardimcisi olsun inşallah tez vakitte evaldini hayırla kucağına al inşallah hayırla büyüt insalah , benimde bir kızım 2 yaşında bir kızım 2 aylık
0 oy
tarafından

Allah kolaylık versin inşallah. Zor durum

(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah valla elimden geldigince biseyler yaptım ama bklm yarın soğukta gorucez

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 1,103 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 478 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 880 göst.
0 oy
8 cevap 662 göst.

Kategoriler