Merhaba kızlar, biz haziran ayında Ankara'dan Trabzon'a yerleştik. Ondan beridir ailemin yanına gidemedim hiç riskli hamileliğim vardı peş peşe yolculuk önermedi doktor. Sadece annem doğum yaptığımda 15 gün gelip kaldı o kadar o da Eylül ayında. En yakın arkadaşım felan da orada. Kendisi tesettürlü. Bugun konuştuk da 4 5 günlüğüne yanıma gelebilirmiş tek başına, onun eşi de bir iş için tek başına şehir dışına çıkacakmış o da fırsat değerlendirip yanıma gelmek istemiş. Neyse bende eşimden rica ettim gelirse annengilde kalabilir misin birkaç gün, rahat rahat onunla oturup yatabilelim, kız ay başımı kapatıyım felan diye uğraşmasın dedim, eşiyle gelse neyse ama tek başına olduğu için rahat da etmez onun karakteri öyledir kendi kuzenleriyle bile durmaz. Ben onlara gitsem kendisi de eşini gönderir ben rahat edebileyim diye. Eşim de benim evime geliyor misafir olarak ben neden gidiyorum felan dedi biraz atıştık. Kendisi beni bırakıp arkadaşlarıyla İstanbul'a Ankara'ya gidecekti birkaç günlüğüne bunları söyledim, kendin istediğinde beni tek bırakıp gitmeyi biliyorsun hem de bebekli halimle ama ben istediğimde yapmıyorsun, zaten özledim çok moralim bozuk günlerdir depresyondayım sürekli durup durup ağlıyorum sadece çocuğa odaklanıp hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten. Arkadaşımın gelmesi çok iyi gelirdi bana. Baya tartışıp durduk ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bana dese ki erkek arkadaşım gelecek sen gider misin evde birkaç gün takılalım, ben giderdim rahat etsin diye ki benim izlemediğim dizileri izlerken rahat etsin bebek ağlamasın diye yatak odasına gidip orada hem bebeğimle ilgilenip hem de bende birşeyler izlerim. Ben düşünürken böyle yapması çok ağrıma gitti. Ne yapmalıyım, abartmıyorum değil mi ya. Çok uzun oldu özür dilerim ama çok doldum içimi dökmem gerekiyordu