0 oy
798 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar nedense hep gece oluyor hastalik hastasi oldum biyerim agirsa hemen kotuye yoruyorum sanki.surekli kendimi.bilinc kaybi varmis gibi hisediyorum yani nasil desem seytan vesvese veriyor surekli bana bunu nasil asabilirim?

6 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Bunu yaşamayan bilemez zor bir imtihan onemsemeyeceksin ne seviyede bir vesvesen var bu konuda çok çekmiş bir insan olarak belki faydam dokunur 

EY MARAZ-I VESVESE İLE MÜPTELÂ! Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür. 
tarafından
Evet cnm bendede basliyor dusunmemeye basliyorum ama olmuyot elimde degil surekki boyle kotu bisey olacakmis gibi bi his oluyor icimde yerimde duramiyom sıkıntı geliyo durmadan nasil kurtulacaz hic bilmiyorum artik kafayi yememe ramak kaldi
(195 puan) tarafından
Kızlar internette İzzet güllü isminde bir psikolog var onu dinleyin düzelirsiniz inşallah kendisini dinleyip düzelen bir sürü insan var bende dinliyorum düzeliyor bı süre sonra takmamayı öğreniyorsunuz
tarafından
Evt duydum canm onu bnde dinleyecem .. aynen kafayı yememe az kaldı artık yoruldum bazen sinirden ağlıyorum :(((( içim skliyor sürekli içimde bitmeyen susturmaya çalıştığım bir ses ..
tarafından
Insallah cok sagol cnm dinleyecem kizimi uyuttuktan sonra
(2,516 puan) tarafından
Sedef senin durumun neydi?  Çok merak ettim arkadaşım ya. Maşallah kurtulmuşsun ve çok mantıklı konuşuyorsun çünkü.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilinç kaybı nasıl oluyor tam örnek verir mısın 
tarafından
Ya aslinda piskolojikmen kendimi bilincim gidiyprmus gibi hisediyorum basima agirsa gozum agirsa aman bi hastalik cikti diyorum surekli kotiye yoruyorum
tarafından
He bu şekilde bende kendini falan kaybediyorsun sandım. Takıntı haline gelmiş ne zaman ortaya çıktı bu durum bir olaydan sonra mı
tarafından
Dogumdan sonra basladi onceden yoktu ama simdi artik hergun gece olmasin istiyorum gece olunca seytan durmadan vesvese veriyor bana
tarafından
Hem psikolojik hem manevi tadavi gerekiyor
tarafından
Evet biliyorum canim kizim hastanedeydi surekli halende surrkli onun icin hastanedeyiz dogumdan sonra basladi bu vesvesem onceden yoktu
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ayetel Kürsi oku nas suresi Felak süresi oku canim
tarafından
Okudum cnm cok sagol
0 oy
tarafından

Bol bol dua oku cnm.

tarafından
Az once okudum cnm
tarafından
Rabbim kabul eylesin inşallah toparlanirsin
tarafından
Insalalh cnm cok sagol
0 oy
(774 puan) tarafından
Bunun için psikolojik tedavi görmen gerekiyor biliyorsun değil mi kaygı bozukluğu gibi bu dediğin ilerlerse sonuçları daha kötü 
(195 puan) tarafından
Müdahale ediyorum çünkü bu sorunu yaşadım ve ben bu sorunu yaşarken çevremde biri kötüye gider dediği zaman daha çok korkuyordum senin icin basit bir kelime olabilir ama yaşayan bir insan herşeyden etkilenir bunu yaşasaydın bilirdin, sen gibi kötü niyetli davranırdım ne demek ben nasıl kötü niyetli davranmışım ne yapmışım merak ediyorum ben size kötü niyetle yazmamış olabilirsiniz diyorum siz bana sen kötü niyetli davranıyorsun diyorsunuz kötü niyetim neymiş
(774 puan) tarafından
Yasamadigi mi nerden biliyorsun birisi zamanında bana kaygı bozukluğu bu yada panik atak başlangıcı yaşıyorsun deseydi kötüye gitmezdi belki herkes kafana çok takıyorsun dedi çekildi ben gibi olmaması için de uyardım kötü niyetini de şunun için dedim ben yorumumu yaptım burda bir çok yorum okuyorum saçma sapan ama kimsenin yorumuna mudahale etmiyorum çünkü o onun düşüncesi onun sözleri herkesin konuşma düşündüğünü söyleme hakkı var değil mi
(195 puan) tarafından
benim amacım kimseyle tartışmak değil ama kimsenin bana kötü niyetlisin demesine de izin veremem
tarafından
Evet cok haklisin cnm dun gece ablamla konustum rahatladim ondan sonra hemen uyudum dusunmemek icin biran once randrvu tarihim gelsede gitsem diyorum beni cok etkiliyor gece uyumadigim icin sabah uyandigim zaman kendimde olmuyorum uyumak istiyorum e bebiste var
(774 puan) tarafından
O zaman sende başkasına diyemezsin
0 oy
(255 puan) tarafından
Canım bende anksiyete ve panik atak hastasıyım. 2 yıl tedavi gördüm ilaç kullandım hamile kalınca mecbur bıraktım. Simdi bebeğim 4 aylık emzirdiğim için yine ilaç içemiyorum. Baya toparlamıştım ama 1 ay önce korona oldum anksiyetem ve panik atağım geri geldi sil baştan aynı sıkıntıları yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez zaten bunu. Bende geceleri atak geçiriyorum genelde çok zor bi durum rabbim şifa versin hepimize inşallah. Ama sana sadece şunu söyliyim tedaviye başla ama sakın bırakma yarıda kesince 2. Gelişi daha kötü oluyo. Ben şuan öyleyim. Uzun oldu kusura bakma çok geçmiş olsun canım
tarafından
Cok sagol cnm cok yardimci oldun valla bende rsndevumu bekluyorum ilac kuplanacam bende buyuk ihtimal artik gecelerden nefret eder oldum cok zor gercekten Rabbim hepimixin yardimcisi olsun insanin piskolojisini bozuyo sanada gecmis olsun cnm korona atlatmisisn sende
(255 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun. İlaç kullan tabi senin sağlığından önemli hiçbir şey. Sen iyi ol ki çocuğun da iyi olsun. Rabbim hepimize şifa versin inşallah
tarafından
Amin cnm randevum gelince gidecem yoksa ilerlerse daha kotu olursam diye korkuyorum sinir krizlerim normalde yoktu dogumdan sonra esimle en ufak bi tartismada sinir krisi geciriyorum esim bunu bildigi icin alttan aliyor ama mereye kadar
(255 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum canım birebir aynıyım bende emin ol geçsin normal insanlar gibi olalım diye hep dua ediyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 296 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 301 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde gkcK (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 430 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 417 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,835 soru

24,392,248 cevap