0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar ben 36+4 haftalık hamileyim..sol koltuk altımda el ile baskı yapınca hiss edilecek yuvarlak bişey hiss ediyorum ne ola bilir acaba?Bide yutkununca qıda borumun bitişinde sanki lokma kalmış gibi bişey var..Başına gelen oldumu ne olar bilirki çok korkuyorum:(

11 Cevaplar

0 oy
(413 puan) tarafından
Kıl dönmesi olablr canm o boğaz bende de olur önemli değil bence geçiyor su falan iç 
(14 puan) tarafından
Dünden beri ne geçirmeye çalışıyorum  bi türlü geçmedi rahatsız oldum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koltuk altini iyice incele baktin agriyor hala sis doktora git bence. Bogazinda ilik su ic gecer inz
(14 puan) tarafından
Ağrı yok canım öyle yuvarlak bi şişlik deri altında..Boğazımda dünden buyana içiyorum geçmek bilmiyo pandemiden dolayida doktora gidemiyorum :((
tarafından
Bilemedim ki kuzum . Agri yoksa beze yag bezesi olabilir belki
(14 puan) tarafından
Saol canım cevabın için ben bi yolla doktora görünsem iyi olacak
0 oy
tarafından
Allah korusun doktora git sor mutlaka göster canım ihmal etme 
(14 puan) tarafından
Amin canım pandemiden dolayi gidemiyorum  çok rahatsız oluyorum:(
tarafından
O şişlik ihmale gelmez canım hamileymişsin kontrole gidince göster Doktora arkadaşımda hamileyken sen gibi dedi Allah korusun şimdi tedavi görüyor kitle iyi bişey değil kuzum
(14 puan) tarafından
Tamam canım ben bi yolunu bulup doktora gitsem iyi olucak..çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Koltuk altımda doğumdan sonra bende de oldu korktum bende gideyim doktora diye düşünürken geçmiş unutmuşum bende 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ay o bizde oldu canim sanriim terlemiyoruz ya ondan bende 5 tane olmustu 2 3 gun sonra bi uç cikar hemen patlatma iyce sissin oyle patlat cok kotu irin cikiyor
0 oy
tarafından
Dr gide bilirsin çok geçmiş olsun
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ben bekarken sol koltuk altımda dediğin gibi yuvarlak bir yumru vardı. Hep gidicem dedim gitmedim doktora. Doğumdan sonra orası daha da şişti acıdı hassaslaştı. Doktorum süt kanallarının ordan da geçtiğini o yüzden olabildiğini söyledi. Emzirme döneminde o senelerdir olan yumru geçti artık yok. Yani sen ihmal etme ama doğum zamanı yaklaşmış süt kanalları doluyor olabilir canım endişelenme
0 oy
tarafından
Diğerini bilmiyorum ama bogazindaki bademcik taşı olabilir cımbızla alabilirsin biraz zor ama you tubeden izle
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Koltuk altinda ki bi kist gogusle baglantili da olabilir lenf bezin de sismis olabilir enfeksiyinun felan varsa. Ama sahsen boule beze gibi ele gelen seyler oldugunda direk doktora gidilmesi gerektigini dusunuyorum

0 oy
(5,850 puan) tarafından
Cnm bence bi dr git en iyisini o bilir
0 oy
tarafından
Yağ bezesi olabılır canım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 534 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 431 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu

414,031 soru

12,461,294 cevap

46,721 kullanıcı

Kategoriler

...