0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Kızlar ben gurbetteyim suan benim memlekette merkez de bi evim var 100 bin tl degerinde eşimle konustuk o evi satıp eşimin koyüne gitme kararı aldık ama zaten biz eşimin iş geregi baska ildeyiz kirada. Kızlar evimi satıp köye eşyalarımı gotursemmi cok kararsızım gun gelir memleketime gidersem evime degil de koye gitmek zorunda kalacam hic kalmadım köyde yapabilirmiyim bilmiyorum ama eşimin köyündeki evleri de cok guzel 2. Kat boş ta birde evimi 100 milyara satsam o parayla daha ev gelmez üstünü tamamlayacak baska ev alacak paramız da yok altın yapalım belki pahalı olur karı olur diye düşündüm. Kızlar fikrinize ihtiyacım var evimi kaybetmek te istemiyorum cunku daha asla ev alamayız sizce ne yapim ben :)

11 Cevaplar

+1 oy
(13,566 puan) tarafından
Bence evin dursun nasıl olsa eşinin köyünde oturacak ev varmış canım
(245 puan) tarafından
Aynen canm satacagımıza kiraya verelim en azından elimize harclık girer. İnsan evi satarsa uzerini tamam layıp ev alması lazım ama bizde para yok.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben olsam satmam
(245 puan) tarafından
Tamam canm sagolun gerçekten :)
+1 oy
tarafından
Bence köydeki eve giderseniz evi satmayın kiraya verin koydede yaparsın canım şimdi köyde şehirde bir oldu .koyde hazır ev varsa gidin merkezi evdende gelir gelsin hem .birikim yapar alırsın ev taşınırsın gine
(245 puan) tarafından
Yaa aynen canım bende ilk basta boyle dedim esim de nerden cıkardıysa kayınbaba ma emlakcı getir fiyat ogren demiş bugun aradı getirdim 100 bin gider diyor ama ben satmak istemedim ki kiraya verelim dedim eşim konumu guzel degil falan dedi ama satarsak bile guzel yerlerde av alamayız dedim o para da kurus olur gider. Bende senin gibi dusunmustum canm fikrin için sagol
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Benim ablam da senin gibi merkez de evi var ama iş yok diye sakarya da kira da kalıyo bi diyo saticam bi diyo kiraya vericem ama yeni evde kiraya verince kiracı evini mahfeder olması ayrı dert olmaması ayrı dert valla
(245 puan) tarafından
Valla oyle canm ama bosta da duruyor yazık inan zaten iş yok taksitler birikti e en azından eve harclık olur diyorum bende adam gidip fiyat ögrenmiş ne alaka insan evini satarmı satarsan da baska yerde ev alman lazım memlekete gidince kime gitcez ki
0 oy
(51,343 puan) tarafından
kiraya ver haZir evi satma satınca para car cur olur
(245 puan) tarafından
Sagolun kızlar ya.
(51,343 puan) tarafından
nickin gibi gerçekten naif birisin ☺️☺️
(245 puan) tarafından
Yaaaa nasıl kanaat getirdin naif olduguma canm :))
(51,343 puan) tarafından
yorumlardan sadece bu posttan☺️
(245 puan) tarafından
İsmim öyle de ins öyleyimdir canm ne biliyim :))
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Dünyada mekan, ahirette iman demiş atalar

Ev, toprak satılmaz. 

Elinizden geliyorsa satmayın. 
(245 puan) tarafından
Cok dogru demiş atalarımız sagolun gercekten fikirleriniz aklımı basıma getirdi :))
(3,575 puan) tarafından
:) her şey gönlünüzce olsun
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Ben olsam o evimi kiraya veririm böyle bir devirde neden satayım hemde köyde de evim varken 
(245 puan) tarafından
Koydeki kardeslerin evi bizim değil ama gitsek kimse birsey diyemez cunku daha mallar paylasılmadı bide bosta duruyor canm köy diye kimse gitmiyor ama ev cok guzel merkezdeki evim yarısı kadar gelmez
(14,163 puan) tarafından
Bence o eve yerleşip bu evin kirasıni almalisiniz oldu da yapamadniz geri donersiniz evinize
(245 puan) tarafından
Aynen canm cok haklısın tesekkkur ederim fikir verdigin icin :))
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Boşver ikisi de dursun. 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Acil bir borç dert yoksa veya alacak bir şeyiniz yoksa yeni bir ev falan gibi asla satma sattırma. Gün gelip ne olacağı belli olmaz. Hazır evin varken ondan da olma bence  
(245 puan) tarafından
Aynen canm cok dogru :)
0 oy
tarafından
 o evde oturmayacaksan ve üstüne koyup ev almayacaksan niye satıyorsun kirada dursun zaten eşinin köyüne gidecekmişsin dünyanın bin birtürlü hali var dursun mülkden zarar gelmez
0 oy
tarafından
neden satiyorsun .ben olssm satmazdim mesela.

oglum oldu belki o oturur ve ya dursun ne zarari varki nasilsa esinin koyunde evin zaten var gotmek istersen git o evde orda dursun kira ver her ay paran olsun.satib bi kere alicagina.sonra ne olur ne olmaz koyde .bilirsinki bi evin var 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 245 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 375 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 2cocukbiranne (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 475 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 505 göst.