0 oy
1,016 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar instagramda gordum yasaklar yavas yavas kalkacak acaba dogru mu

22 Cevaplar

+1 oy
(165 puan) tarafından
Bence aşılamadan sonra yavaş yavaş kaldırmaya başlarlar. Şuan kalkacağını sanmıyorum. 
tarafından
Brndr oyle dusunuyorum ama simdi gorunce acaba kalkacak mi dedim demek ki yalan habermis indtagramdaki
tarafından
Öğretmenler aşılanmaya başlayınca kalkar çünkü ikinci dönem okulları açmayı düşünüyorlar
-Reklam-
+1 oy
(3,676 puan) tarafından
Sanmam hersey yeni baslıyor zaten 250 kşi ölüyor günlük daha neler
tarafından
Evet ya cok uzuldum haber izlememeye dikkat ediyorum sonradan gece cok kotu oluyprim bide yasaklar kalkinca kafayi yerdim esim bati yasak var diyr cikmiyo yoksa cikardi
(3,676 puan) tarafından
Ya valla yasak olmayacaksa tedbir alınmayacak sa cıkacam bende anasını satayım valla bıktım psikolojim bozuldu ailemi özledim artık herkes elini tadın altına koysun
tarafından
Evet dogru woyluyorsun canim ama virus oldurucu malesef brn astimim var o yuzden cok dikkat ediyorum ama gercekten yasakklar kalkarsa herkes disari akin eder insanlar kac aydir anne babasini gormuyor evladini disari cikaramiyor yasik degil mi zaten bu virus bi kisiden gelmedi mi
(3,676 puan) tarafından
Aynen oyle ya rabbim yardımcımız olsun
tarafından
amin cnm
+1 oy
(9,625 puan) tarafından
Allah aşkına zaten şu yasaklar olsa ne olmasa ne yani sırf adı yasak olsun diye yasak koydular..ben hes uygulamasından mahalleyi hergün şikayet ediyorum ama mahalle yine aynı mahalle herkes 12ye kadar sokakta çocuklar desen 4ten sonra bisikletleriyle tur atiyolar kadınlar kaldırımlarda toplasip çekirdek citliyolar..polis geliyo ne ceza yaziyo ne bise yapiyo sadece kornaya basarak geciyo millette evlere dağılıyo polis gittikten sonra yine aynılar..bizim insanımız değişmez yani o yüzden sağlam yasak getirmeleri lazım cezaları da sadece kamera önlerinde kesmemeleri lazım 
0 oy
(122,491 puan) tarafından
Virus bitmiycek desene
tarafından
Valla bitmez canim vaka sayisi almis basini gidiyor
0 oy
tarafından
Virüs bittide benim mi haberim yok
tarafından
Bendr tam senin gibi dusundum ama arkadaslar kalkmaz demis demekki yalan haber
0 oy
(71 puan) tarafından
Bunlarin yapacaga işe ...
tarafından
Ya yalan haber canim yada gercekten yasaklari yavas yavas kaldiracaklar zaten amerikada asiyi deniyen iki doktor frnalasip yogun bakima kaldirilmis
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Vakalar azalırsa kaldırırlar şu an sanmıyorum 
tarafından
Instahramda gordum cnm bendr korktum ya zaten astimin var suan zor nefes aliyorum bidr yasaklar kalkinca millet iyicr tozutur
(3,078 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmelisin sen kroniksin
tarafından
Dikkat ediyorum cnm esimi salmiyorum disari bi ise gidiyo ama Rabbim yardimcimiz olsun insallah hepimizin cok sagol kuzum❤
(3,078 puan) tarafından
Amin kuzum amin❣️
(9,538 puan) tarafından
Bu kadar korkma astımlı olarak ben gecırdım ılwc dahı kullanmadım o kadar korkmustuk kı aman astımım var dıkkat olayım dıye grıp gıbı geldı gectı sız bagısıklıgınızı guclu tutun yeter
0 oy
(444 puan) tarafından
    Benim haberim yok umarım bir süre daha yasaklar devam eder en azından vaka sayıları azalana kadar kalkmasın yasaklar kalkarsa ölümler dahada artacak allah hepimizin sonunu hayır etsin 
tarafından
Amin cnm bendr instagramda gordum foto atamiyorum yoksa atardim yasaklar peyderpey kaldirilacak yaziyordu unsallah kaldirilmaz piskolojim bozuldu esim yasaklardan evde kaliyo yasak kalkarsa onu evde tutamam asla
(444 puan) tarafından
Benim eşim çalışıyor dikkat ediyor ama metro, otobüs kullanıyor bir odada 3 kişiler iş yerinde bende korkuyorum ama başımıza gelecek varsa gelir allahın izniyle bu zamana kadar birşey olmadı inşallah olmaz hamileyim ilaçta kullanamam
tarafından
Insallah canim ya ne sizi ne bizi nede gezmeyen insanlari bulmasin anlamadim gorumcem halam durmadan gesiyor yasak onlara islemiyo ama viruste kapmiyorlar
(444 puan) tarafından
Canım kafaya çok takan, pinpirinkli insanlara daha çabuk bulaşıyor bu illet :)
0 oy
(4 puan) tarafından
Umarım kalkar ya
tarafından
Kalkmaz insallah virus cok artti tamam gecinemiyoruz zorluk cekiyoruz ama olmektense iyidir aclik
(444 puan) tarafından
Niye aç kalalım ki hiç birşey bulamazsak makarna yeriz hamur yoğurur yeriz allah darda olana rızk verir herşeyin başı sağlık :)
tarafından
Bende onu dedim acliktan olmeyiz ama virusten olurus bu virus oldurucu hafif mi atlatiriz agir mi atlatiriz bilmiyoruz bile daha
(444 puan) tarafından
Virüs ilk çıktığında daha ağır geçirdi insanlar bir süre sonra azaldığında hafif evde geçirdiler şimdi tekrar ağır geçirenlerin sayısı arttı allah sonumuzu hayır etsin cidden geçirirsekte inşallah hafif geçirelim
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Yasalar o kadar saçma geliyor ki bana anlamiyorum bu adam hafta ici istediği gibi geziyor hafta sonu gelince kısıtlama niye cuki korona var e hafta ici de korona 
tarafından
Evet dogru cnm millet zaten gunduz geziyor aksam evinde kaliyor soguktan haftasonu desen yasak yokmus gibi cocuklar herkes sokakta e hani polis hani ceza
0 oy
tarafından
kafeler ne zaman açılcak bilen varmı
tarafından
Sanmam acilsin kafeler cnm
0 oy
tarafından
Hasta sayıları ağır hastalar vs iyice düşmeye başlayınca kademeli olarak kalkacak hepsi birden değil 
tarafından
Ben kalkmasini istemiyorum bitene kadar ya kronik rahatsizligim var cok korkuyorum dosari bile cikamiyorum
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Yok ya yalan haberdir 
tarafından
Evet cnm yalan habermis
0 oy
(44 puan) tarafından
Aşıyı uygulamaya koysunlar etkisini gostersin yavas yavas kalkar
tarafından
Asiyi amerikadaki iki doktora denemisler ikisi fenalasip yigun bakima alinmis asiya guvenemeyiz ki
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Kızım saolsun haberleri izleyemiyorum :(
tarafından
Ayni durumdayiz cnm bende izleyemiyorum instagramdan gordum bende
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Daha  ortam  duzelme di  bu millet  laf  anlamıyor  yasaklar  bile  zor durduruyor  kalkcani sanmam inşallah da kalkmaz  bu illet  bitene  kadar 
tarafından
Insallah cnm valla artik bitsin maskesiz gezelim derin nefes alalim korkmadan
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Vakalar azalınca evet cumhurbaskanida dedi yavaş yavaş kaldırcaz diye
tarafından
Dogru demi cnm bende instagaramda gordum
(44,928 puan) tarafından
Evet canım Cumhurbaşkanı açıklama yaparken duymuştum
0 oy
tarafından
şuan pek mümkün değil pik yapmış durumda ölü sayıları ortada. aşıdan sonra yavaş yavaş başlar normalleşme. yaklaşık 6 ay içinde olursa aşı bahara inşallah eskı günlerimize döneriz
tarafından
Insallah canim ama asida iste ne kadar guvenli oda var yapanlar ya yogun bakima kaldiriliyormus yada yuz felci geciriyorlarmis
tarafından
herşey şüpheli herkes bişey diyor neye güveneceğimizi şaşırdık. hayırlısı diyelim
0 oy
tarafından
Yıl başindan sonra herşey kalkacak ah şuraya yazıyorum. Esnaf perişan zenginin umrumda mı? devlet de de zırnık kalmadı belki var ama bize yok.......... 
tarafından
Bende oyle dusunuyorum artik kimse evine ekmek goturemiyo zamcilara firsat dogdu durmadan herseye xam yapip duruyor millet artik gecinmiyor
0 oy
tarafından
Vakalar azalmadigi sürece kaldirmazlar cnm
tarafından
Insallah cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 456 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❣AYSUDEMIRCIOGLU❣ (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 413 göst.
28 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
25 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 738 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu

404,074 soru

12,104,903 cevap

36,424 kullanıcı

...