0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kzilar her gece korkarak yatıyorum ya sabah kalkamazsam diye olum videosunu izledim yasayacaklarimizi biliyorum kac gecedir ruyama giriyor allahim bizi affetsin gunahlarimizi affetsin hz muhhamedin komşusu etsin inşallah 

26 Cevaplar

0 oy
(6,512 puan) tarafından
Korkunun ecele faydası yok hepimizin yeri kara topraktır rabbim gunahlarımızı affetsin cennetine nail eylesin inşallah ♥️
tarafından
Amin canm insallah ama insan düşününce inanamiyir degilmi
(6,512 puan) tarafından
Tabıı cnm bi adım atacagmzdan ble hberımz yok başımıza ne gelır rabbim iman kuran versin
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır  korkumuzla en iyi ibadetlerimizle ve allah yolunda giderek azaltabiliriz güzel amel etikten sonra ölümden korkacak bir şey olmaz
tarafından
Iste güzel amel ediyirmuyuz eminmiyiz
(143 puan) tarafından
Öyle bir zamndayiz  ki o da ahir zamn insanlar allahtan ibadetten  uzaklaşmış günah nedir diye unutulmuş herkes artık her şeyi yapıyor kötülükler çoğalmış iyi amel etmek icin insanın kendisini bunlardan uzak tutmasi  ibadetlerini  yapması allahın verdiği emirleree  uyması yeterli daha doğrusu disardaki hayata uzenmemesi
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Ben korkmuyorum    
tarafından
Ben cok korkuyorum ya sevda hele kabir azabindan cok cok korkuyorum
(164,044 puan) tarafından
Bende cok korkardim dedem icin gittigimde kazılmis cemaze bekleyen kabirlerin icine baktim snr dedimki insanoglu hayati boyunca toprak sahibi olmak icin calisip didiniyo sonra o toprak insani aliyo gecti korkmuyom ben
0 oy
tarafından
Önceden korkuyordum aynı korkuyu yaşıyordum her gece bunun sebebi vicdan canım birde senin için konsmyrm genel olark konsyrm yapmaz gereknleri yapmadığınız için ölünce bizi neyin bekledigni biliyoruz o yuzdn korkuyoruz eğer rabbimin emirlerini yerine getirsek nedn korkalm ki dimi ben aciktm bu korkuları yasadgmda namaz kilmiyordm oturdum tövbe ettm kapandim namazima basladm kitaplar okudum arastrdgm nasıl bir insan olmalıyız diye her namazmda tövbemi eksik etmiyorm tövbe kapısı hep açıktır rabbim gönülden tövbe edip tekrar aynı hataları yapmayanlar tovbelerini kabul eder devamlı evimin içinde salavat getiriyordm Kur'an okumaya dinlemeye özen gösteriyorum inanirmsn o zmndn bu zamana içim huzur doldu dilimden kelime i şehadet eksik olmuyor şuan hep şükür ediyorum raabbime benim içime o korkuyu düşünceleri verdi ki ölmeden doğru yolu buldum şimdi boşa geçirdiğim yıllara üzülüyorm şimdiki aklım olsa gençliğimi hep namazmda gecirirdm 
tarafından
Canm namazimi kılıyorum kuranimi okuyirum tovve ettim la ilahe illah nedir anlami ve içeriğini hepsini biliyirum kitabini okudum çarşaf giydim elimden geldikce günahtan uzak duruyorum
Peygamberiz bile cenete gidecegini bile bile ölümden kokrmus ve dua etmis ti bizler için allahim bizi affeylesin
tarafından
Yanlış anlama sakın kuzum yazdığımı sana olarak. Yazmadım genel konuştum ben öyleydim demek istedim Allah kabul etsin canım inşallah belkide sevdiklermizi birakck olduğumuz için korkuyoruz dur
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ölümden değil amelimizden korkmamiz lazım yoksa hepimiz ölüp gitcez.. Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm versin 
tarafından
Aminn canm
(1,499 puan) tarafından
Bir ilahide diyor ya çok korkuyorum ölümden ölüm değil amelimden korkum azrailden değil cehennemin ateşinden
Rabbim affetsin ölmekle bitmiyo asıl ölünce herşey başlıyo insan düşününce akıl baştan gidecek gibi oluyo Allah yardımcımız olsun günahlarımızı bağışlasın ahir zamandayız herşey daha zor
0 oy
(3,756 puan) tarafından
Korkum ölüm den değil amelimden

Ayetel Kürsi aşr süresini kelimeyi şehadet i ve duamı edip yatiorm uyku da ölüm un kardeşi zaten 

Bazen kızımı öpüp yada koklayıp da uyuorm
tarafından
Bende hep oyle yapıyorum piskojikmen tutamiyorum kendimo
0 oy
tarafından

Hiç korkmuyorum Çelik tabuta da girsen uzaya da, çıksan kaçarı göçeri yok ölmemeye çare yok ne, yazıkki 

tarafından
Hepiimzn sonu orasi ama dusununce urperiyirum
0 oy
tarafından
Ölümden korkmuyorum lakin hesap vermekten korkuyorum...... 
tarafından
Aynen...
0 oy
(444 puan) tarafından
Korkmuyorum canımı veren rabbim zamanı gelince canımı alacak bu doğanın kanunu doğarız,.yaşarız ve ecelimiz gelince ölürüz bu yani 
0 oy
tarafından
Amin inşallah.           
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Lise döneminde panik atak geçirdim namazın başında sonra ölüm korkusu sardı, 18-19 annemle yatar oldum. Depresen kullandım felan, ama hacemat çok rahatlattı. Rabbim şifa versin. Geçmedi ama daha iyiyim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hic korkmazdim eskiden ama simdi evlatlarim napar diye onlar icin korkuyorm 
0 oy
tarafından
Evet ama seninki kadar değil yani ölümden çok ölen kişi sen korkuyorum yani ölü görmek beni korkutur 
tarafından
Bende ölü gormekten korkuyorum cesaret edemiyirum heleki ruhu etradimzda gezoyir ben olmedim diye o dahada beni urpertir mezara gitmeye korkuyirum
0 oy
tarafından
Ayyyy bu aralar psikolojimi ölüm korkusuyla bozdum, tv yi kapatasım gelmiyor karanlıkta yatamıyorum bende de kalkamam korkusu var
tarafından
Bende o drumdayim hele 2 gün once bi video izledm daha kötü oldum
tarafından
Eşim Sümeyra kapat tv yi diyor korkuyorum diyorum, namaza başladım 3 gündür kılıyorum kapalıyım zaten, tövbe ediyorum 1 haftadır gece yatamıyorum ölecem diye, kaynana karşı komşusu sabah namazına kalkmış adam tam kılacakken ölmüş onu anlattı ondan beri çok korkarım
0 oy
tarafından
Şeytan vesvese veriyor canım uyma sen ona ölüm hak ve herkes imanına göre ölecek inşallah kolay ölümlerimiz olur inşalalh imanımızdan suphemiz olmadan dan veririz rabbim peygamber efendimizin gölgesinde toplanmayı nuruna mahzar olmayı nasip etsin cümle müslümana 
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Ölüm değıiil amelimdeeeen Allah affetsin hepimizin sonu ölüm zaten Allaha layik olabilmeye çalışmak önemli ❤
0 oy
tarafından
Çok şükür Rabbimden başka hiç bir şeyden korkmam rabbim ölümünde hayırlısını versin çok şükür öle bı korkum yok 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Insanı korkutan ölüm değil ki vereceği hesap, amelleri canım.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Namazimi kilamadigim anlarda korkuyorum ama kıldığım zaman asla korkum olmuyo s
0 oy
tarafından
İnşallah Amin cnm normalde ölümden korkan biri değildim ama daha 19 yaşında babannemin gözümün önünde ölümünü izleyince o da yetmezmiş gibi halalarim da senin babannende emeğin çok morga sen gir deyip morktaki halini görünce korkmaya başlamıştım babannemin bizde emeği çoktur kızlarının hiç biri bakmadı annem bakardı bizle yer içerdi uyurken evine giderdi abilerim ya da Ben kalırdım yaninda banyosunu yaptırirdim eevini bn temizlerdim ya da annem yapardi bizle çok ilgilenirmis küçükken emeği çoktur bnde  sabah ev çok kalabalık olurdu gelen gidenden üzülecek zamanim bile olmazdı ama akşam olunca yastığa başını koyuyorsun ya işte o zaman ağlamaya başlardım gözümün önünden gitmezdi o uyursam bile kabuslarla uyanirdim hala unutmam o hâlini insanın sevdiği birisinin gözlerinin önünde ölümünü izleemesi çok zor bı şeymiş  onun ölümünden sonra uyku uyuyamaz olmuştum çok kilo aldim uyusam bile korkuyla uyanirdim mekanı cennet olsun 

İlgili sorular

+2 oy
60 cevap 1,860 göst.
0 oy
15 cevap 1,096 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 670 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 746 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,387 soru

24,385,012 cevap

348,964 kullanıcı

...