Esinizin arkadasi askere gidecek olsa komvoyu eglencesi olmayacak 6 7 arkadas ev kiralayip oturalım yiyelim içelim diye anlassalar orda kalicam sabah gelicem dese ne yaparsiniz zaten sürekli her aksam onlarla birlilte ben ailesinin yaninda oturuyorum o sabah ise aksamda asla evde durmaz isten gelir kosa kosa onlarin yanina cikar bense surekli evdeyim bakkala cikmak yok dosari cikmak yok aileme giderken bile kayinpederimden izin aliyorum ailemin yanina gidiyorum 9 dedim mi saat 10 da alicam hazor oluyprsun 10 da diyor adam akilli bir cay bile icemeden gelip alıyor ve ne zaman ailemin yanina gitsem donuste hep basima bir swyler.cikariyor hep moralimi bozuyor ne zaman aoleimin yanina gitsem evdekiler sacma sapan seylerle doldurup yolluyor daha geçen diyor ki sen babama babam olmayinca kayinpederim diyormussun bir daha duymicam kayinpederim dediğini diyor oysa ki kendisi asla babami aramaz sormaz babada demez annemede anne demez aramaz sormaz ailem açık diye ailemi sevmiyor oysaki ailemin ona hicbir zarari yok aralarina almaya calisuyorlar ama o yok annen pantolon giymeye utanmiyor mu falan diye sacma ***** seyler diyor