0 oy
653 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (806 puan) tarafından
Sadece 1 kez 3 aylık iğne oldum hep lekeli şekilde adetteydim. Bu yüzden bıraktım kasımda vurdurmam gerekirdi vurdurmadim. Ama hala hep adetteyim ya 4 5 gün olmadi çıkalı. Dün akşam yine oldum. Çok sıkıldım hastaneye de gidemiyorum burası corona aldı başını gidiyor. Korkmam gerekir mi sizdede böyle mi oldu kızlar 

9 Cevaplar

0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bı hastaneye gidip muayene ol normal bir şey değil bu.Burdada korona var ama önemli şeylerde korona çokta önemli değil tak iki kat maskeni git gel 
(806 puan) tarafından
Orası öyle tabi de insan en çok çocuğunu düşünüyor anne olunca. E bide burda hep okurdum adet düzensizliği yapar diye ama o düzensizliğin adetin kesilmesi mi çoğalması mi olduğunu anlamamıştım o yüzden pekte korkmadım normal diye.
(6,198 puan) tarafından
Adet görmezsin 3aylik ignede
-Reklam-
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Ben tam 1 senedir adet görmüyom  şubatın sonun da düşük yaptım o zaman 1 kere adet oldum daha olmadım  :))

Sen yinede bi doktora görün canım nolur nolmaz ihmal etme 
(806 puan) tarafından
Öyle yapicam tırstım iyice sağol canım sana da geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Duphaston diye bir ilaç var adet düzenleyici ondan al kullan bi. Bi zararı olmaz. Senin gibilere de onu veriyorlar 
0 oy
(444 puan) tarafından

Ben hamileyim o yüzden bıkmadım :D

0 oy
(493 puan) tarafından
Bende adet olmamaktan çok yoruldum beş ay önce doğum yaptım ama adet olmadım daha
(493 puan) tarafından
Hit hastaneye tedbirini al Corona var diye gitmemezlik olmaz belki daha önemli bişey var Allah korusun
0 oy
(785 puan) tarafından
Aynı sorunu ben de yaşadım 6 ay sonra anca düzene bindi adetim iğne çok etkiliyor adeti
0 oy
(649 puan) tarafından

8 aydır adet gormuyorum çok rahatım :D

0 oy
(796 puan) tarafından
Benimde 3 ay boyunca böyleydi en son gittim kadın doğuma ilaç verdi öyle kanamam kesildi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 654 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,589 soru

12,352,085 cevap

40,632 kullanıcı

Kategoriler

...