0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 Iki gün boyunca nasıl geçiyor 

26 Cevaplar

+1 oy
(1,804 puan) tarafından

Yarı-yarıya bizim biraz tv biraz cocuk ev isi yardim eder saolsun:)

tarafından
Ne güzel canim Aynn bizde öyle bebek olunca zaman hep onunla geciyor
-Reklam-
0 oy
(444 puan) tarafından

Çoğunlukla benimle geçirir bazende birimiz bir çekyatta birimiz diğer çekyatta uzanırız o telefondan maç film izler ben buraya girerim :)

tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(17,473 puan) tarafından
Evde otursun da neyle vakit geçirirse geçirsin 
tarafından
Neden canim evde pek durmayan biri mi yoksa eşine düşkün oldugun için mi
(17,473 puan) tarafından
Evde durmaz sürekli dışarda
tarafından
Evde basıyor erkekleri bizler gibi olsalar çatlarlar herhalde
(617 puan) tarafından
Aynen canım katılıyorum sana
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Saat 2 ye kadar uyur 2 de uyanır kahvaltı yapar telefonla oynar gece 3 e kadar . Arada beş dakka fln ogluna bakar oynar  sonra yine telefon yine telefon yine telefon hep telefon 
(5,570 puan) tarafından
Zaten sıkılıyorum hep kavga ediyoruz . Telefon derdinden 2 gecedir ayrı yatıyoruz . kendini düzeltmezse hep öyle olcak
tarafından
Aynn tavrını koy umursama sende bireylerle uğraş yoksa üstlerine gidince kendilerini bişey saniyorlar
(5,570 puan) tarafından
Aynen bende öyle yapıyorum inşallah telefonu bozulur.
tarafından
Haaahah kiz allah seni napmasin bende bazen eşime diyorum inşallah bozulur diye o da bozulursa seninkini kullanırım diyor:)
(5,570 puan) tarafından
Ben vermem telefonumu . O da biliyor.  Benim telefon bozuldu bana telelfon almadi.  Annem bana bu telefonu aldı . Ben vermem
0 oy
(636 puan) tarafından
Evde dursa vakit geçirecek de anası boyna iş buyuruyo . Sonrasında uyuyo hep. Evde olursa da 1 kere santraç oynarız o kadar :) bebeden fazla vaktimiz olmuyor 
tarafından
Anasida biraz yerinde dursun:) yani genelde pek bebekten vakit olmuyor zaman onunla geçiyor hep
0 oy
tarafından

Bazen olur cok ilgilidir bazen olur g*tünu  yapıştırır cekyata defineci  videosu izler kızımı  sever yanına  yatırır  oynarlar çay  koyar işlere  yardim eder ama adamcagizim iki gün  bile evde degilki simdi iste pazarda ek iste cok kızıyorum  gitmesine:ermm:

tarafından
Yaa olsun canim ne güzel gezmiyor sizler için çalışıyor
tarafından
Bi günü  var gitmesin istiyorum ama habire is aliyo kıyamıyorum ona ben oda bize kiyamiyo ❤☺️
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Benimle ilgilenir oğlumuzla oynar o uyuyunca tv de ya laptoptan film izleriz benim işim olduğunda da kısacık oyunlar oynar :D böyle geçiyor günümüz 
tarafından
Ne güzel canim
(14,154 puan) tarafından
Güzel ama benim ki 2 gün değil 1 gün evde :(
tarafından
Günler çok çabuk bitiyor bir günde çok az geliyor gerçekten benim eşimde öyle şuan calisiyor
(14,154 puan) tarafından
Allah eslerimziin yardımcısı olsun
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Beraber  vakit geçiririz önce  kahvaltı hazirlariz sonra ewi toplarız  bütün  işlerimiz  bittikten sonra  film seçip izleriz 
tarafından
Ohh en iyisi
0 oy
tarafından
Eşim evde olsa çocuk odasından cikmiyorki birinin ödevi birinin tableti öbürünün sebekligi iş bukadar yormuyor seni diyorum essek olmuş örümcek adam ölmüş kurt anne oluyor bi namazı birlikte kiliyoz sonra okuma odasında olur yemek yeriz Allah'tan çocuklarım 9 da yatıyor bebisle kaliyoz oturup sohbet ediyoz duş alırım o bebise bakar özel işlerim varsa sağolsun bebise bakar öle
tarafından
Haahahah kiz kurt anneye güldüm ne güzel ama çocuklarıyla vakit geciriyor
tarafından
Odaya bir girdim başta bı yazma bağlamışlar yatirmislar yatağa ne olur gülme çık sen konsantire olamiyom sen çık diyor :))Allah'ım dedim sağolsun mesai dışında evde oluyor da saati yok işte görev kutsaldır senden evlattan evden öncedir der
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Cumartesi günü de çalışıyor eşim malesef pazar günleri evde tek o günde geç kalkarız kahvaltı falan derken öğlen olur sonra da işimiz varsa yaparız yoksa TV izleriz sohbet ederiz yemek yaparız oglumuzla ilgileniriz
tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(136 puan) tarafından
Yan yana ikimizin elin dede telefon arada karnımı seviyor öpüyor film izliyoruz 
tarafından
Allah bozmasın sağlıkla gelsin canim
0 oy
tarafından

Sadece haftada 1 gun evde :'( beraber film izleriz tavla oynariz  kızımızla vakit geçiririz alis verise felan çıkarız birden biter zaten gun.telefon eline almaya vakti bile olmuyo 

tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(486 puan) tarafından
Benimki telefon TV gibi şeyleri tek izlemeyi sevmez ne yaparsak beraber 
tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(922 puan) tarafından
İkimiz film falan izliyoruz 
tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(7,435 puan) tarafından
7/24 evde şuan akşama kadar ders anlatiyor bı pazar boş ondada çocukla ilgilrniyor 
tarafından
Esin öğretmen mi canim
(7,435 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,262 puan) tarafından

Çocuklarıyla benimle <3 tlfon 2. Planda ikimiz içinde 

tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Esim evde duramiyo malesef dükkanimiz var 5 te kapatiyo  birlikte film izliyoruz tıkınıyoruz filmden sıkılınca birbirimize sariyoruz yastik atar top atar telefonlarlada oynariz :D
tarafından
Masallah canim allah bozmasın
(20,665 puan) tarafından
Saol canım Allah razi olsun ❤
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Uyku TV telefon :)) 
0 oy
tarafından
Kız seninde sorduğun sorumu 

Tabikide TV telefon belası
0 oy