Doktorlar zor buluyor
Olsun caktırma sen
Benim eşimde çok meraklıydı o haftalarda ama duyamıyordu. 21 de anca duymuştu. Seninki de bağırsak hareketlerini falan duymuş olabilir canım. Ama bırak o öyle bilsin. Kime ne zararı var ki. Mutlu olmuş adamcağız ❤
Olmaz ama Sen çaktırma
7kat içeriyi kimse duyamaz imkansız bir şey bu sen eşine caktirma Bağırsak hareketlerini duymuştur ya da nabzının sesini duymustur
O senin kalp atışındir.
Neyse eşini. Hevesini kirma :)
Duyması biraz zor hareket olabilirde kalp atışı duymak baya zor olsun sen gönlünü kırma öyle devam et
Benim eşimde hep duyuyor saniyor ama bir keresinde kızımızla konusuyordu kizim duyuyorsan tepki ver babacığım felan diyordu tam öyle dediği an karnim guruldadi garibim bir seviniyor beni duyuyor cevap veriyor diye 19 haftalığız
balım senin damarının geçtiği bi noktaya koymuştur onu bebek sanıyordur. Halbuki bebek kalp atışı dediğin saniyeden de hızlı pıtpıtpıtpıtpıt durmaksızın atan bişey. O kadar hızlı ki :) normal yetişkin bi insanın kalp atışı gibi olması mümkün değil kaldı ki doğduklarında da hani dinlesen yine çok hızlı oluyorlar büyüklere göre...
Ama uygulamayı devamlı takip edersen günü haftası gelince eşinizin dışarıdan kulağı dayayarqk kalp atışı sesini duyabileceğini yazıyordu. Ben de şaşırdım aa bak böylr bişey varmış demiştim eşime gel bakalım dedi ve evet çok acayip çok hızlı bişey atıyor dedi çok heyecanlandık :D sanırım 20 ila 25. Hafta arasında bi yerde yazıyordu. Gebelik bilgileri verilen yerde. Mesela artık 35+6'yım. Kulağını dayadığı gibi duyuyor hem şimdi faha da büyüdüğü ve pozisyonu belli oldupu için daha nnet ve kolay bi şekild e yerini bulup dinliyor :)
1,491,819 soru
24,377,190 cevap
348,406 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın