0 oy
698 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Birtek ben değilim sanırım. Ama bir ev hanımına yakışmıyor sanki. Çocuğum var bahanesine sığınarak  mutfak temizliğini sofra kurup toplamasını çoğunlukla eşime yaptiriyorum. Neden böyleyim ya. Halbuki  mutfağa girdim mide çıkmak bilmem. Her zerresine kadar temizler, süsler mis gibi yemek korkutur çıkarım. Ama ayda bir işte.icimden gelmiyor ama ya napiiimmm? 

22 Cevaplar

+3 oy
(12,562 puan) tarafından

Eşin yapmasın da gör ;)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapan eşin olduğu için öylesin bebeğim.
tarafından
Ondan mıdır. Utanıyorum artik. Hiç içimden gelmiyor mutfağa gitmek
tarafından
Eşim iyidir falan  ama asla yapmaz.
  Bende sokmam zaten..
0 oy
tarafından

Mutfak ta uğraşmaya bayılıyorum. Ama serdigim kıyafetleri topla katla yerleştir beni benden alıyor

tarafından
Ahahhaha evet rvt bnmde oylr ahahhaha
tarafından
:)))))))).   Çamaşır makinam bozulup bozulup duruyordu kazanı delindi. Dedim son kez yaptırayım bir daha bozulursa atacam yeni Alaçam dedim şimdi. Hem yıkama hem kurutma makinesi beyendim makina nın bozulmayacagi tuttu delinsin diye para bile attım içine banamisin demedi

Asma toplama işinden kurtulmak istiyorum
tarafından
Bende öyle bende ahahhahaha
 Nefret ediyorum ya :D
0 oy
(98 puan) tarafından

Ben hamile olmadan önce mutfagımı cok severdim vallaha cıkmak bile istemezdim. Fakat hamile olduktan sonra yemin ederim mutfaga bile giresim gelmiyor 6 haftalık hamileyim :( kötü bir durum

0 oy
tarafından
Eşin yardım etmese öle olmazsın canm yardım ediyor çok güzel mutluluklar
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ayda bir mi? Benim hergün içimden gelmiyo, ev hanımlığı bununla ölçülemez. Genelde kocam yapar zaten bırak ben yaparım der sağolsun oda bilir huyumu
tarafından
Benimki de biliyor huyumu. Allah tan ki eşimde mutfağı sever.   Yinede kendime kizmaktan alamıyorum kendimi. Bazılarını okuyorum burada hem kaynana hem ev işi hem çocuk hem yemek hem temizlik. Sasiriyorum
0 oy
(5,993 puan) tarafından

Yapan omasa seve seve yaparsın zorundasın çünkü :D

0 oy
(444 puan) tarafından

Benimde bazen içimden gelmiyor yemek yapmayı pek sevmem ama her yemeğide yaparım çokta lezzetli olur:) ikinciye hamileyim şimdi eşimi birazcık kullanıyorum sanırım allah bin kere razı olsun temizlik, bulaşık yardim eder canım kocam benim :D

0 oy
(820 puan) tarafından
Sende yemek yapmasını sevmem oda eşim yüzünden ne yapsam beğenmez ya elimde değil çokta özensem onun istediği gibi olmuyo buda beni soğutuyo ben mutfağı temizlemesini severim 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Esin yaptığı için öyle düşünüyorsun canım. Ben de aksine mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. 
0 oy
(502 puan) tarafından
Ben de mutfakta oyalanmayi cok severim. Ama sil.supur temizlikten nefret ediyorum
tarafından
Bende tam tersiyim. Bütün evi temizler paklar silerim hergun. Mutfak oldumu ay çok yoruldum belim de bel derim. Yalanda dehil ha beynim bana bu mesajı gönderiyor B-)
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Esin yaptığı için canım bende öyleyim. Haftasonu evde esim ben cocuga bakcam hadi sen yap derim. Esin evde olmadığınds mecbur kalıyorsun yapıyorsun :D

tarafından
Annem bazen fark ediyor yazık degilmi adamın tatilini temizlikle geçiriyorsun diyor. Eşim şikayetçi olmasada psikolojik baskı hissediyorum
(2,445 puan) tarafından
Sen ise gidiyor olsaydın gene sen yapacaktın. Sende evde çalışıyorsun sonuçta sende ki tatilin yok. Hayat müşterek canım. Ortak ev sonuçta yapacak tabiki
tarafından
Doğru soyluyorsun. İçimi döktüm size valla.
(2,445 puan) tarafından
İçimizi dökmek için burdayız zaten kuzum benim :)
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Mutfaktan çıkmam desem yeri var orası benm yaşam alanım ya çk severim kmseyide karıştrmm mutfağıma 
tarafından
Ayda bir ben de böyle hissediyorum.
0 oy
tarafından
Benimde en sevdiğim iş mutfak işleridir. Temizlemesi yemeği çayı tatlısı hepsini yapmasını seviyorum :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Yemek yapmayı çok severim ama dağılması, temizlemesi zulüm gelir bana. Hele yemekten sonra bulaşık toplamak.... :ermm:

0 oy
tarafından

Ben mutfak işini çok severim ama sadece elbise asıp topla katla işine sinir oluyorum hiç sevmiyorum

0 oy
(16,044 puan) tarafından
Valla eşin yapıyorsa mutfak olayını iyi. Benimki mutfak hariç diğer işlerde yardımcı ama mutfağa karışmaz 
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Bence alıştır kendini nereye kadar böyle giderki

Benim en çok zaman geçirmeyi sevdiğim yer mutfak.
tarafından
Zulüm gibi geliyor canm ya. Girdikten sonrada cikartamiyor beni
0 oy
tarafından
Bana göre bir kadının en çok işinin olduğu yer mutfak ve mutfaktan önemli güzel biyer yok çünkü yemek yapınca stres atarsın yemek yiyince stres atarsın misafir gelince ozenirsin herseyime stres atarsın benim için mutfak herşey ve esiminde yapmasını istemezdim bı kadın ev işini erkek dışarı işini yapmalı herkesin bı görevi var herkes kendi işini yapsın yani bana göre bu böyle 
0 oy
(787 puan) tarafından
Valla ben evimin her yerini kendim yapmak isterim yaparım da eşim bazen bana yardım etmek için girer mutfağın anasını beller sokmam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 626 göst.
0 oy
39 cevap 1,412 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,878 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Berfo ana (966 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,273 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu