0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (820 puan) tarafından
Karşı komşum yaşlı teyze gelini rahatsız olduğu için aylarca orada kaldı geçen pazar günü çoluk çocuk geldiler bi tek kadın yok meğer gelini ile hastanede virüs kapmışlar onlar evde karantinada kalmış diğerleri buraya gelmiş kadının kızı kızının oğlu gelinin çocukları teyzenin kocası eve geldi bi kaç gün sonra akşam alt komşum telefon etti dedi karşı amca pozitif çıkmış diğerleri negatif adam evinde karantinada aynı evdeki diğerleri sürekli geziyo dışarı çıkıyo markete gidiyo bide evde kedi var sürekli binanın içinde geziyo negatif çıksalar bile geri pozitife dönebilirler çünkü test sonucunu bilmeden bi kaç gün aynı evde yaşadılar sizce endişe etmeli miyiz aynı evde odası ayrı bile olsa pozitif bi adam var ben dayanamadım filyasyon ekibine şikayette bulundum dün ama gelen giden yok

8 Cevaplar

+1 oy
(444 puan) tarafından
Şikâyet etmekte doğru bir hareket yapmışsın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi yapmissin
0 oy
(774 puan) tarafından
Valla hafife alınacak bişey değil otursunlar evlerinde polis bile herkesin kapısına ihtiyacını getirirken ne arıyorlar sokakta 
(820 puan) tarafından
Ah ah binada 4 tane bebek var yaşlı insan var
(774 puan) tarafından
İyi olmuş böyle şeyler olunca insan azcik suçluluk hissediyor şikayet edince falan ama kendinizi düşünmek zorundasınız Allah korusun
0 oy
(5,901 puan) tarafından
İyi yapmışsın valaha
0 oy
tarafından

Bence Pek de umurlarında değil filyasyon ekibinin falan çünkü ben Covid-19 olduğumu bilmiyordum temaslıydım telefon etmişdim  112 yi bize dediler gidin test yaptırın ama Bendede varsa nolcak insanlara da geçer dedim yapacak bir şey yok dediler ben şok ve gidip yaptırmışdım dolmuşla gittim üstelik işde pozitif olduğunu öğrenmişdim 2 ay falan olacak halen vicdan azabı çekerim birine bişey olmuşmudur diyorum sürekli 

(7,788 puan) tarafından
Aynen benimde annemler temasliydi hastaneye kendileri gittiler kan testi yapmışlar sadece çocuk var bide evde hiç umursamadı kimse en son merkeze gidip daha büyük bi hastanede test yaptırdılar kendileri ekip mekip gitmemiş eve
tarafından
Yok kızz ne ekibi ama Allah var çok ilgilendiler sonrasında bayaa aradılar
(7,788 puan) tarafından
Annemlere bı ilaç vermişler öyle geçmiş canım :)
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Çok doğru yapmışsın şimdi bazılar komşunun evinden sanane der ama öyle bı dünya yok onlarda başkalarına bulastiriyon ve HES e şikayet et
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Iyi yapmissin canim insallah ilgilenirler
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Canim zamaninda ben kendi teyzemi şikayet ettim ayni evin içindd geliniyle beraber gelin korona ve digerleri bizde bişi yok diye gezdiler gelin karantinada tek bende ihbar ettim filyasyon ekibi bana yakın temasta bulunan kisi listesinde kaynanasi eltileri ve kocasi yok bisi yapamayiz dedi ve 3 gun sonra teyzem 1 gelini eniştem ve 2 oğlu pozitif çıkti yani temasli listesinde isim yoksa sen ne kadar şikayet etsende bişi olmuyir

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 781 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (594 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 761 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
+5 oy
32 cevap 1,323 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,502 soru

23,830,878 cevap

318,854 kullanıcı

...