0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Kizlar esimin whatsapin kendime yonlendirmek istiyorum. Bunun icin whatsap web kullanmam.lazm biliyorum. Ama bildirimlerden whatsap bildirimlerin kapatirsam onun whatsapin izlememi anlamaz dimi? Ama qaliba mesajlarda sadece whatsapa girerse gorucek. O sorun bana. Yani mesajlarin ekrana gelmemesinden anlar(

5 Cevaplar

0 oy
(5,568 puan) tarafından

Öyle bisey mi varmış :angel:

-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Bi adam böyle yapmıştı karısı onu mahkemeye vermişti özel hayatını ihlal ettiği için..boyle şeyler yapmayın yakalanırsan daha çok huzurun bozulur 
(115 puan) tarafından
Yok onun icin mahkemelik olmayiz esimle)
(9,625 puan) tarafından
Ne biliyim adamın ters zamanına denk gelir :) yada daha farklı şeyler yapar ben senin için söylüyorum yoksa aklında bi şüphe varsa tabiki takip et ama dikkat et bari yakalanma
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Bu whatsap veb i hep duyuyorum ama nasil bisey nasil.kullaniliyor bilmiyorum kuzum post yukari ciksin
tarafından
açıklama:) ben iş yerınde çok kullanıyorum sürekli telefonumu elime alamıyorum pc de işim olduğu için hemen ordan cevap verıyorum, karekod okutulup saniyelik yapılan bişey
(7,095 puan) tarafından
Telefondan telefona yapilmiyomu
tarafından
onu hiç bilmiyorum canım sanırım yapılmaz diye düşünüyorum
0 oy
(410 puan) tarafından
Bence gereksiz eşine güvenmeyi bil ayip bisey o sana yapsa hoş olurmu ya sonucta bizim bayanlarla nasil özel konusmalrmiz varsa o larinda erkeklerle oluyor birbirlerine kufur ediyorlar cok şahit oldum gereksiz bence herseyden önce ayip
0 oy
(444 puan) tarafından
Canım eşinden şüphen mı var olsa bile eve geldiğinde bak mesajlarına yönlendirme yapmak çok ayıp eşine büyük saygısızlık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 434 göst.
0 oy
7 cevap 496 göst.
26 Haziran 2020 Aile kategorisinde Sabina_sabinaa (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 566 göst.
3 Haziran 2020 Aile kategorisinde Brc (170 puan) tarafından soruldu