0 oy
1,090 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

tepkiniz ne olur veya rahatsiz olmazmisiniz bejim kaynanam benim kizim diyo annem diyo bi sinirim bozuluyo ama bisey diyemiyorum kafama takiyomus gibi gostwrmemek icin ama icten ice sinir oluyorum 

ACİKLAMAA KİZLARRR normal bi kadin olsa bende takmam annem olarak gorurum kaynanami ama eksik anlattigimdan yargilamissiniz burayada cok baslik acmistim benim kaynanam hamileyken belki bebegin olecek al bebegini defol git oglumdan bosaticam torum gpzumde degil diyen yuzune bakilmayacak bi kadin kocam icin yinede anne dedim ama o gicikligina yapiyo bende bu yuzden sinir oluyorum

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vala severdım kadını 1 aya yakın evındeydım ılk hafta ıyıydı sonra ben kızıma annem deyınce o da dedı bal kızım dedım o da dedı benım kızım benım dıyor buyusun bıraz bana ver alıstıracam kendıme dıyor kavga ettık tabi sonra kızım bana guluyor dıye kızıma bagırıyor gelıyom yanına gelıyom dıyor kızımla oynuyom baktım araya sıkıstırdı kızımın dıkkatını kendıne verdı ve kızım ona gulmuyor dıye oyle bagırıyordu gulswne kız dıyr ama cıdden bagırıyordu daha 5 aylık yanı ve soruna gelırsek bunları gordukten sonra her annem benım kızım dedıgınde delırıyordum senın degıl benım kızım dıyordum o da ınatla ugrastı benle cok sınır bozucu bır sey normalde ılk gıttıgımde kızım dıye severdı falan normal gelırdı ama gercek yuzunu gordum korktum ılerde cocugu bana karsı doldurur ben beklerım
-Reklam-
0 oy
(5,845 puan) tarafından
Ne olacak kız benım kaynanam da oğlum diyor 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Düşüncene saygı duyarım.

Ama ben çocuğuma değer verdiği için seviniyorum.Görpem dökmem diye seviyor kaynanam oğlumu
0 oy
(5,133 puan) tarafından
BiZimki annem değil de oğlum diye sever rahatsız olmadım
0 oy
tarafından
Diyo zaten. Desinn ne var ki o da annesi gibi sonucta. Bende kaynanami cok sevmem ama kocamin annesi istediğini diyebilir torununa
0 oy
tarafından
Benim annem diyorsa kaynanam da diyebilir
0 oy
(265 puan) tarafından
Sürekli diyorsa sikinti yaparim annem dese bile sıkıntı açıkçasi cocuk kavramlari tam bilmeli,ama agzindan kacmissa sikinti yapmam ağıź aliskanligi falan durumu.Ama oglum falan diyebilir.
0 oy
tarafından
Kayınvalidem de annemde oğlum diye seviyor ne bileyim ben bunda bi takacak taraf göremedim 
tarafından
dogrudur abartiyorumdur sizin kaynananiz bebegin olecek seni kocandan bosaticam al bebegini defol git torun gozumde degil" DEMEDİ cunku ben abartiyorumdur
0 oy
tarafından
Bırak desin canım dert etme belki sana kötü gelebilir ama sinir oluyorsan yada gıcıklık olsun diye yapıyorsa sende ah keşke annesi kadar bakıp sevsen de :) 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Oğluma hep annem derdi kayınvalidem hala arada der 4.5 yaşında oğlumda uzun süre ona anne dedi babaanne duyemedigi için hiç sinir olmadım sonuçta benimde torunum olsa annem diye severim bunda ne kötülük varki 
0 oy
(40 puan) tarafından
Ne kadar abartiyorsunuz ne var bundan ne guzel seviyor keske benim kaynanamda oyle olsa biz babannemize anne diyoz 
tarafından
dogrudur abartiyorumdur sizin kaynananiz bebegin olecek seni kocandan bosaticam al bebegini defol git torun gozumde degil" DEMEDİ cunku ben abartiyorumdur
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Ne olmuş sanki benim annem de öyle sever kaynanam da ne var bunda
0 oy
tarafından
Sevsin ne olacak senin annen sevince niye için içini yemiyor sinirlerin bozulmuyor 
tarafından
cunku benim annem bana "belki bebegin olecek seni kocandan bosaticam al bebegini defol git torun gozumde degil" DEMEDİ
tarafından
Ne diyeyim ki keşke böyle açıklayıcı yazsaydın ona göre yorum yapardık. Şimdi sen böyle yazınca normal birşey geldi bana herkese olduğu gibi çünkü benim annemde öyle sever kuzum kızım annem vs diye kayınvalidemde sevsin hiç sorun hoşuma gider aksine. Sende sorunun oldupunu yazıp ardından  bunu yazsaydın çok tepki almazdın
0 oy
tarafından
Diyebilir rahatsız olmam ben sevmeyip azarlamasından iyidir. Ben bile bazen yegenlerimi annem diye seviyorum 
0 oy
(670 puan) tarafından
Annem babam, babamin annesi der. Kayinbabam da annem der
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Kaynanam annem diyor kanım diye seviyor 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Benim kayniş arada öyle seviyo bunun nesini sorun yapıyım ki sonuçta torunu sonuçta benim bebeğim annesi olduğumu herkes biliyor böyle ufak tefek şeyleri sorun etmen be bacım 
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Kaynanam kedi severken bile annem der, ne var bunda? 
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Keşke yaşasaydı da annem diye sevseydi 
0 oy
tarafından
Eve daha girerken annesinin yavruları neredeymis der.görümcem de severken annem diye sever. Benim için sorun olmuyor. 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 756 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 516 göst.
0 oy
38 cevap 1,371 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 472 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu