Merhaba hanımlar çok tembelim ve temizlik yapmam lazım şimdi benim eşimde bi zaman sonra rahatsız olur biliyorum ama demiyor kırılırım diye eltim var temizlik hastası gibi ne zaman temizsin desem sen daha temizsin der ama bence ondan temiz olmamdan korkuyor çünkü şevklenince çok fazla temizlik yaptığımı bilir şimdi sizlerden bi kaç sevklendiricci cümle istiyorum acı da söyleyebilirsiniz nede olsa dost acı söyler
Hazır msn !! sabah kalk çocuğunu yedir kendin ye işine odaklan telefonu eline alıp sabahtan akşama kdr konuşma
2) aniden evine misafir gelebilir evin her zaman temiz ve düzenli olsn
3) aldığın şeyi yerine koy ki ev dağılmasın
4) kendine gün ver bir gün yemek bir gün temizlik yap
5) çamaşır biriktirme umarım yapmiyosn bu :) hafta da belirle ona göre aç makinayı ki her ay düzenli fatura gelsin
6) bazen hamarat ol fazladan bsyler yap dolaba koy
7) biz kadınlar çok temiz insanlarız bacım :)
Ben konuşursam temizliğe tövbe edersin bışver yorma kendini totiş büyütmek daha güzel
Kulaklığı tak hareketli müzik aç sonra kendini kaybediyorsun zaten
Sen yaparsın
Temizlik imandan gelir
Bi süre sonra işler çoğalınca yapmak daha zor olur azken yap gitsin
Bugünün işini yarına bırakma
Çocuk olunca elin bile değmez
Eltinin inadına daha çok temiz ol
Kocanın bir gün sana temizlik yönünden söylenmesine izin verme
Daha da aklıma bişi gelmedi
Dusunsene her yer piril.piril cay yada kahve hangisini seviyorsan pisirmisin ayak ayak ustune atmisin tv bakiyon etrafina bakinca huzurlu oluyosun sonucta temizlik olmuss
Kadın dedigin üşenmez
Kadın dedigin hamarattir
Kadın dedigin şipşaktır
Haydi ya Allah de kalkkkk bacımmmm
haydi bacım sen yaparsın aslansın kaplansın en iyi sensin o ev temizlik kokmak zorunda sen eltinden daha beceriklisin pencereler parlasın fayanslar gıcırdasın hadi be aslanım kim tutar seni
Hadi kızım atla gel sen yaparsınnn tavanı bile fırçalarsınnn
Canım öncelikle bu içten gelmeli ki sende bunu istediğine göre içinden temiz olmak geliyor planlı programlı yaparsan kafanda rahat olur işinde daha çabuk biter bence mesela ben düzenli olmayı çok seviyorum sabah kalkar kalkmaz olmasa bile hani kahvaltı çay faslı uzuyor onları topluyorum sonra öğlen namazından sonra heryeri elim değmişken gezerek toluyorum salon yatak odası felan max. 15 dk sürüyor yani bunu sabah uyanır uyanmaz da yapabilirim ama yapamadım diye o günü salmıyorum öğlen bile olsa topluyorum heryeri toplamazsam kafam rahat etmiyor oturamıyorum yani düşünsene biri gelse ev hep düzenli ama o an dağınık kötü bir durum yani
Müzik aç dinle canım gaza gelirsin
1,492,009 soru
24,379,545 cevap
348,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın