0 oy
1,034 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
İyi geceler herkeze üst kattan gece gündüz demeden saat ayırmaksızın sesler geliyor 2 yaşında kızım var artık seslerden korkarak uyanıyor insan gibi konuştuk olmadı sikayet ettik olmadı ne yaptıysak olmadı 1 hafta düzeliyolar sonra gene başlıyolar sabah 8 gece 12, 1,2.. Şuan bile sanki evin içinde tv açılmış gibi yüksek ses var. Polise gidicem sonunda. Bundan dertli olup çözüme kavuşturanlar varmı aranızda ne yapmalıyım bilemedim 

19 Cevaplar

0 oy
(30,403 puan) tarafından

Ara 155 kafan rahat olsun

(40 puan) tarafından
Bişey yaparlarmı ki pek umutlu deilim
(30,403 puan) tarafından
Yaparlar neden yapmasınlar
(40 puan) tarafından
Keşke bişey yapsalarda düzeltseler şunları vallahi artık bıktım. Çocugumamı üzüleyim kendimemi valla utanmasam sinirden aglicam.
(30,403 puan) tarafından
Sıkma canını polise de
-Reklam-
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Valla tekim pat küt ses geliyor ben bile korkuyorum 

Bende de durum aynı 

Bir an dalıyorum paldır küldür sesler irkiliyorum çocuk ne yapsın haklısın ya 
(40 puan) tarafından
Bu saatlerdede geliyormu
0 oy
(1,396 puan) tarafından
En iyisi siz onlardan şikayetçi  olun polisi ara
(40 puan) tarafından
Ev sahibine bile şikayet ettik gene düzelmedi adamlar. Polis te işte bunun içinmi meşgul ediyosunuz der gelmez diye hiç aramadım
0 oy
tarafından
Cezası bile var canım komşuyu rahatsız ettiği için et şikayetini 
(40 puan) tarafından
Şikayet eden ve sonuç alan varmı aranızda kızlar ya
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ara 155i şikayet et para cezası yazilinca duzelirler
(40 puan) tarafından
Prosüdürü çoktur gel git yapmakta zorlanırım diye tıtuyorum kendimi dogumuma 1 ay kaldı.
(6,189 puan) tarafından
Şenlik bir şey yok zaten.Polis gelip para cezası kesiyor sadece
(40 puan) tarafından
Gerçektenmi. Başkada çarem kalmadı zaten.
(6,189 puan) tarafından
Tabiki de öyle sadece ceza kesilir
0 oy
(444 puan) tarafından
155 ara şikayetini bildir ne kadar saygısız, düşüncesiz insanlar var ben 7. Katta oturuyorum 7 yaşında çok hareketli bir oğlum var ona rağmen 21:00 dan sonra biraz daha sessiz hareket etmeye çalışıyoruz insanları rahatsız etmeye hakkımız yok 
(40 puan) tarafından
Aynen benimde 2 yaşında kızım var sabah millet uyuyodur diye koşturmuyorum akşam 9 da uyuyodu taa ki buraya taşınana kadar. Buraya taşındık çocukta ne uyku düzeni kaldı ne uykusu. Koşmasına izin vermiyorum alt katımızdakilerde benimle aynı duruma düşmesin diye
(444 puan) tarafından
Her fırsatta şikayet et susarsan daha beterini yaparlar
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Canım seslerini kaydet elınde delilin olsun sonra ara polisi.
(40 puan) tarafından
Bi sürü var ama telefonun kaydettiği ses desibeli çok az kendi duydugunla aynı deil
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ara polisi bencede
0 oy
(28,638 puan) tarafından
Benim yandakilerde cok ses yapiyordu adam sarki filan soylüyodu 4 5 ay idare ettim uyardik olmadi polisi aradim geldi konustular o gün bugündr bi senedir çıt yok :D
(40 puan) tarafından
Ayı dolu heryer. Kimse kimsenin sesini duymak zorunda deil.
(28,638 puan) tarafından
Aynen öyle mecbur değilsin ara polisi ilkinde uyarir ikincisinde 3bin lira para cezasini kitler
0 oy
tarafından
Annemin ust katindakiler de oyleydi gunduz yatip gece oturuyorlardi onlar anca tasinip gidince rahat etti annem ne laftan ne kizmaktan anlıyorlardı 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Nereyi ararsan ara bir insan bencil saygisiz ve terbiyesizse ona kimse bisey yapamaz cunku insan degildir bencil insanlardan nfret edyorum kiraciysan tasin canm.yoksa inadina yaprlar
(40 puan) tarafından
Malesef ev aldım. Onlar kiracı onlar gitsin.
0 oy
(774 puan) tarafından
Saat 10 dan sonra olması lazım yüksek sese ceza yazılıyor 
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Belediye ile görüşün zabıta gelip ses analizi yapıyor belirli bir desibel üzeri çıkarsa para cezası var yada imza toplayıp attırın 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İn aşağı şarteli attır bilerek yapıyorlar demek ki
(40 puan) tarafından
Kamera var her yerde malesef
0 oy
(255 puan) tarafından
Gece ses yapiyorsalar haklisin ama gunduz yapilan sese karisamassin bence olur yolu dene kotuluk cok kotu birsey 
(40 puan) tarafından
Bende uyardım kaç defa yöneticiye ev sahibine şikayet ettim gene düzelmedi daha beter oldular polise şikayet edip çözüm bulan varmı diyorum sizde gece geç saatte yaparlarsa uyarın diyosunuz. Herşeyi denedim bir tek polis kaldı onuda yapan ve çözüme kavuşturan varmı diye burdaki arkadaşlara soruyorum
(255 puan) tarafından
Sen onlari taknti yapmissin git sikayet et attir binadan bu hastaliklardan az ibret alin insanlar eve kapandi az anlayisli olun  ama unutma seninde cocugun var yine olacak evde iki uc cocuk oldunmu iste istemez gurultu oluyor demedi deme ayni duruma duseceksin  benim dort sene cocugum olamdi ust katimda iki cocuk vardi okadar yaramazdilarki birkere sikayet etmedim onlar cocuk dedim kinamadim simdi benimde coxuklarim var iyikide yapmamisim kadini okadar iyi anliyorumki simdi neyse sana ne desem bos git polise ver artir binadan
(40 puan) tarafından
Ya Allah aşkına neyin tartışmasını yapıyosun benimle. Sen rahatsız olmuyosun diye bendemi olmayayım. Çocugum korkarak uyanıyo diyorum. Napim bırakıp kafayımı yesin. Tövbe yarabbim. Gecenin 1 inde evin içi inleyecek. Ben çocuktur yapar deyip kendi çocugumunda nasıl korktugunu uykusuz kaldıgını izlicem. Bumu yanii. Ne güzel hayat. Herkezin çocugu var herkez salsın ozaman evin altını üstüne getirsin gece gündüz demeden . Alt kattaki sagındaki solundaki gelincede yarın seninde başına gelcek çocuk bunlar yapar deyip göndersinler..
(255 puan) tarafından
Sen takinti yapmissin benim oturdugum binada neler oluyor neler biz kiracilar kimsenin kapisan gidemiyoruz ama evi olanlar her halti yiyor yada en ufak bir seste kapiya dayaniyor bu adaletse yerin dibine girsin rabbim biyle takintili insanlara hoc birsey nasip etmesin ben sana guzellikle yazdim ama sen sabit fikirsin bacim ruhhalinle mutluluklar sana daha cvp dahi yazmiyicam
(40 puan) tarafından
Böyleleride hep beni buluyo geldi burdada buldu. Sana kim cwp yaz yorum yap dediki zaten yaran varsa başka yerde gocun.
0 oy
(475 puan) tarafından
Ay canm benim alt katımda gümbür gümbür müzik dinliyo simir oluyom valla tv nin sesi onların müzik sesinden daha az cikiyo resmen polisi aradim söyledim hic bir sey yapmıyorlar aksam 10 dan somraolursa soyleyim diyolar 
(40 puan) tarafından
Benim elimde akşam 10 dan sonra yapılan seslerin kayıtları da var ama tek sorunum telefon sana gelen sesle aynı sesi almıyo az geliyo telefondan ses
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ahh seni çok iyi anlıyorum üst katımızdakiler öylediydiler tüm bina şikayetçiydi gece gündüz bitmezdi sesleri en son ev sahipleri evden çıkardı da kurtulduk arsız insana bişey anlatmak zor her gün kapısınada gitsende boş mal sahibi değillerse ev sahibiyle konuşun 
(40 puan) tarafından
Ev sahibinede şikayet ettik site yönetiminede şikayet ettik bizden gelmiyor diyorlar. Bizim üstümüzden size geliyor diyolar.
(2,263 puan) tarafından
Sağında solunda üstünde daire yokmu onlarla konuşun onlarda şikayet etsinler o zaman çözülür
0 oy
(429 puan) tarafından
Polisi ara hemen ilgilenirler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
21 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pampers (448 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
5 cevap 422 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,210 puan) tarafından soruldu