0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

temizliklei ilgili postu gorunce bnde bi derdimi dokim size  ddim kzlar :'(  evlndikten sonra basladi bnde bu takinti asiri evham ypyrm vesvese ypyrm bnm evim bnyo tvalt bir klozet var bitek onunda tmzligi bni snr edyo necis dye dusunuyrm bi klozet ykcm butun bnyo duvar yer 2 3 kat ykyrm cnm ckyo.. snra mesela eltimler glyo arada onlar ole seylere pek dikkat etmz mesela ccklari eve girmeden  ayakkbilarini cikarir apartmana disa basar ole eve basar ben cinnet gecryrm snra onlar gttimi sanki butun evi btrmslar gbi o ayaklar heryere degms  oldgu icn herseyi yika koltuk sil hali sil mahvoluyrm yaa.. mesela esim isten gldgnde illa telefonunu sliyrm esimin clstgi icn kirli oluyo fln dye.baska birsuru bole takintilrm var yani asiri titiz asla dglm ama takintilrm bni ck yoruyo bazen :(  

7 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Canim eger imkanin varsa psikologa git bence   yardimi olur 
tarafından
bilmiyrm ki ya aslnda ole toz kir konusnda hiccc takmam varya hcc ama dsarsi ve wc fln soz konusu olnca asiri evham ypyrm
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Çokta normal değil bu takıntılar gerçekten yorar seni rahat ol mikroplar kir bile vücut için gerekli kendi başına belki zor basa çıkarsın destek alsan iyi olur canim
tarafından
yani sanki ole evime dsari basip gldklernde heeyer necis oldu batti gbime glyo :(( yksa toz pislik umrumda dgl tmzlrm gecer ama dsarsi siz konusu olnca ve wc ler bn bi acyp oluyrm
0 oy
tarafından

Bnde çok takintiliym ama yormuyor bni ama belki ilerde erken cokerim herlade Allah bilir .

Bmmde sürekli balkon yikayasim var ve birde mutfağı her gün 4 5 kere siliyorm neden bilmiyorum :ermm:

tarafından
uff yaa ama toz kir knsnda dglm ole bnnn cdden gozumde okdr buyumuyo ama soz konusu bole dsardan glnce evime glenler fln da bole ypnca ve bu wc olayi asiri evham ypyrm vucud bi yans beynimi yoruyo :(
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Benimde huyumdur başka yerde wc çeşme kullanamam misafir gelse ben gitsem dönüşte ellerimi muhakkak yıkarım temizlikte ilk önce ev ve banyodan başlarım. Wc girmeden önce ellerimi yıkarım sonra wc girerim 
(6,072 puan) tarafından
Sen yinede yorma kendini birak kirlensin sonu gelmiyor nasilsa ama wcleri temizleyebilirsin :))))
tarafından
ztn bas sorun lanet klozet snra oburleri :)))
(6,072 puan) tarafından
Lanet olsun deme lazım oluyor :))))))))
tarafından
gavurun lanetii olsn iste olsn :))
tarafından
gerci bn obur wc dede manyagm ayagima sicramstr korkusu ile ayak ykydm cknca :((
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Bende cok takintiliyim cabim mesela mutfagi topladim falan iyice sildim diyelim sonra arkmdan birisi girerse mutfaga caktirmadan bende gider bi kontrol ederim dokulmus mu bisey diye sonra lavabodada ayni biri girsun ciksin hemen girer bakarim piletmis mk diye amaa ben yorulmuyorum yaa suan hamilelikten dolayi biraz yapmak istemiyoruma ma normalde yorulmm
tarafından
bnde ole iste bide hamilyim bnde gucum klmiyo cocuk oluncada ole zor
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Titizlik baslamis bile bi yardm alsn iyi olur 
tarafından
:(((( hc blmiyrm pikologa gtmeden baska yollari yokmudr acaba :)
0 oy
(784 puan) tarafından
Canim senin yardim alman lazimm bi doktora gorunsen iyi olur
tarafından
tm bn anormal takintilar yapyrm ama cevremdeki acayip cnsler yuzunden  bu hale geldm ya hadi bnyo wc konusunda bnden kaynakli ama dger evime gelen eltimler falan yani apartmna basip eve ole grmek nedr ayakkabilarla her yere tuvalatlere bile gdlyo ama onlar basip ole eve gryo igreniyrm asiri derecede vallahi kndi evlerindede ole onlar oyuzdn onlarn evndede yerlernden igrenmiyo dglm eve gelnce corabimi cikarir ole evime gryrm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,089 soru

23,981,109 cevap

326,511 kullanıcı

...