0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
4 bucuk yıllık evlılıgımız var ve ben her bısey istediğimde sonra sonra diyor az önce aynı sey oldu sonra sonra deyıp ıcerı gıttı ya beni sevmiyormu bana deger vermiyor mu veya annesındenmı korkuyor anlamıyorum boyle seyler sordugumdada kavgaya gecıs yapıyoruz cok sıkıldım beni görmezden gelesıne

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece bir şeyler istediğndemi sonra diyor 
(469 puan) tarafından
Diyorum canım kavga ediyoruz
-Reklam-
0 oy
(29,452 puan) tarafından

Birlikmi yaşıyorsun

(469 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Warya hep bu adamlar hanimlarina mutlaka sinirlendirecek uzecek birsey yapiyo bu esogluesekleri toplicaksin bi meydana dökcen benzini vercen ateşe gecicen karsilarina yakcan sigarani izlicen yettiler bunlar bu kaynanalar bunlarin gotunu bukadar kalmasa bunlar tırttaa başta bikere kaçmış iplerrr namıssızzzlaaarrrr :D 
(469 puan) tarafından
Aynnn canım
(2,281 puan) tarafından
Uzulme sen hic sana yakinlasinca herseferinde sonra sonra de o sonra ona neye malum oldugunu gorsun hödük
0 oy
tarafından
Birlik yaşıyan erkeklerde o huy var, o an yapamıyorlar aileleri fırsat vermiyor ki adam napsın
(469 puan) tarafından
Ama canım hep ayno
0 oy
tarafından
sana hiç yakınlaşmıyomu sende ona sonra sonra de başından at bakalım napcak
(469 puan) tarafından
Kavga ediyoruz canim hep artık onu istemediğimi sevmediğim falan söyluyo
0 oy
tarafından
Ne istiyorsun mesela herseye mi ayni tepkiyi veriyo belki durumu olmadığı icin sonra diyodur ama 4 yildir mi olmicak die düşündüm şimdi al karşına konus de sen beni önemsemiyosun umursamiyosun bu durumdan çok sıkıldım de
(469 puan) tarafından
Soyluyorum canım bide onu cıkarma dıyo bana
tarafından
Eşin sıkılmış olabilirmi onu sıkan uzen bisi mi var acaba ailesinden mi etkileniuo bilemedim severek mi evlendiniz ailesiyle yasadiginiz icin rahat olamiyo olabilir mi
0 oy
(135,751 puan) tarafından
Uuuuvv birliksen sıkınti yaa
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bunu bile nasıl kayinvalidenize bağladınız anlamadım 
tarafından
Bence de

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 939 göst.
0 oy
0 cevap 226 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hdjdndjd!! (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 965 göst.
17 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilal&fatih (2,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 574 göst.
17 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilal&fatih (2,330 puan) tarafından soruldu

411,680 soru

12,393,113 cevap

43,977 kullanıcı

Kategoriler

...