Eveeeettttttt
Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar nelerdir
En sevdiğim huyu : ne istersem alıyor Allah razı olsn eşimden o konu da hiç eksiklik etmiyor parası olmasa bile bulur alır
Sevmediğim huyu : kavga anında kendini kaybediyor ne dediğini duymuyor sonra da pişman oluyor
Sevmedigim huyu herkesin işine koşmaya çalışır elinden her iş gelir bu yuzden herkes onu kullanmaya calisiyo ve ben bu duruma sinir oluyorum kendisi iyi niyetlidir ve herkes icin fedakarlik yapar
En sevdigim huyuda beni bir gün olsun kırmaz
Eşimin sevdiğim huyu ne olursa olsun hangimiz suçlu olsak da kendisi özür diler alttan alır en sevmediğim huyu da çok çabuk sinirlenir ama çok şükür anlıktır
sevdgim suyu her kavgada o yanasir o gonlumu alir ofke beslemez bnm gbi su dk bana bagrsn cagrsn cildirsin cok surmez gelir sarilr kotu huyuda pasakli ve bnm kadar istahli olmamasi bide bn demeden keske aksamdan disari cklm veya bseyler yapalm dememsi
En sevmediğim huyu inatçı olması en sevdigim huyu evden hiç çıkmaması işten çıkış saatini biliyorum ve her zaman tam dakikasında evde olur arkadaşları çağırır git dediğim halde patron izin verdi ama Canım istemiyo der gitmez ve watsap son görülmesi hep bana olur
410,666 soru
12,355,526 cevap
40,921 kullanıcı