Eveeeettttttt
Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar nelerdir
Sevmedigim tek bir huyu bile yok desem.. oýle kusursuz oyle ask esek sipasi Her konuda raziyim ondan Rabbime sukurler olsun ♡♡♡♡
Günaydın canım en sevmedigim huyu çorapları ortaya atar
Sevdiğim huyu beni çok düşünür ne olursa olsun
Bir tek evde bana yardımcı olması heralde sevmediğim huyları say say bitmez sahiden ben bunu niye aldım ya
Beni savunmamasi onuda rabbim ondan almış bana vermiş olsun şükür halimize canım kocam benim
Sevmedigim huyu sadece 1 tane cok sinirli bi yapısı var
Sevdigim huyu ise cok merhametli asla kin tutmaz tutamaz ailesine kiymet verir onceligi hep biz olmusuzdur , birsey istedigim zaman hayir demez , bana kiyamaz , ev de yardımcı olur bana, bi yere gotur dedgmde hayir dememetr hic, baskalarinin yaninda beni over ben o ortamda olsam da olmasam da bu liste böyle uzar gider valla ☺☺☺☺
En sevdiğim huyu: anlayışlı, merhametli ve dürüst çalıskan isinde gücünde olması.
En sevmediğim huyu: aileden gelen bir iletişim sorunu olması. (Kalbinde bir kötülük yok ama konusmayi kendini ifade etmeyi cok sevmiyor ailecek genel olarak öyleler)
Yinede iyiki var Allah basimdan eksik etmesin
Sevmediğim huyu hemen sinirlenmesi
Sevdiğim huyu da merhametli olması
Simdi sevmediklerini suraya yazipta sayfayı bastan aşağı rehin almim
Sevmediğim huyu az konuşur diğer bütün huylarına aşığım
Aslan burcu olması
Ve yine Aslan burcu olması
Sevmedigm huyu ilgisiz ve düşüncesiz olması sevdgim huyu ne istersem alır ikiletmez
Ben onun her huyunu seviyorum yaaa kömür gözlüm yaşam sebebim wazqeçilmezim iyi ki evlenmişim onunla o benim herşeyim
Sevmediğim huyu uyandıramam ve çok sinir olurum
Sevdiğim huyu ise herşeyini seviyorum saymaya gerek yok
Çok pinti nefret ediyorum keşke sevmediğin huylari sırala deseydin bir tane kurtar miyor bizi
Beceriksiz kötü huy...
1,509,726 soru
24,634,978 cevap
365,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın