0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Öncelikle Merhaba 

Kızlar bebeğime cici bebe veriyorum ama sadece sabahları kahvaltıda mama içine karıştırıyorum yumurta sarısı bazen muz avokado ama hepsinin içinde cici bebe oluyor bebeğim 7 aylık. 

Sizce her sabah yese sıkıntı olur mu 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir bucuk senedir veririm ogluma. Biseyini gormedim. Uykularindan once veriyorum. Sutle beraber biberonda. Hic bi zararini gormedik. Sutun faydasini gorduk boyunu uzatti bol bol 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Değiştir mesela pankek yap bi gün bi gün mama yesin 
tarafından
Elinle minik minik yap canim öyle yedir kek felan ver mesela ne biletim ben öyle yapıyorum benimki de 7 aylık pütürlü yemeye alışması lazım zeytin bile yiyor yani mAşAllah
(19 puan) tarafından
Maşallah böyle çok küçük küçük versem olur mu acaba 2 dişi var sadece ezemez diye korkuyordum hep çorbada bile şehriye yi vermiyorum veremiyorum daha doğrusu sadece suyunu veriyorum
tarafından
Küçük küçük ver tabi daha sonra kendin alisirsin zaten bizim diş de yok :D
(19 puan) tarafından
:)) tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederim
Son olarak pankek nasıl yapıyorsun
tarafından
Nefis yemek tariflerine bak canim bide bebekler için kahvaltı tarifleri yaz farklı şeyler var denemek için iyi olur
Ben yaptım ama beğenmedi krep yaptım kendime ondan yedirdim tabi yediği doyurucu olmuyor çünkü meme istemiyor bu sefer de o yüzden az veriyorum
0 oy
(250 puan) tarafından
Tek versen sıkıntı olur canım ama sen kahvaltı olarak veriyorsun bisey olmaz 
(19 puan) tarafından
Evet karıştırıp veriyorum malzemeleri
0 oy
tarafından
Ay kuzum hiç sorma benimde oğlum cici bebekle büyüdü diyebilirim beslenme uzmanı gelişimi geri diye diyet verdi süt ürünlerini yemiyor mecbur cici bebe karıştırıp yediriyorum verme evde kendin yap dedi ama yapamadım ununu falan tahsilli al demişti ama yapamıyorum maalesef veriyorum ama günde 4 tane falan veriyorum 
(19 puan) tarafından
Bende öyle çok vermiyorum
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Dun cici bebe yüzünden burda büyük bir linç vardı canım bende veriyorum kahvaltıda günde 1 tane ama zararlı olduğu söyleniyor 
(19 puan) tarafından
Neden ki zararlı diye mi linç vardı
0 oy
tarafından
Kendin yapmaya çalışsan cici bebeyi hem daha besleyici hale gelir böylece, faydalı besinlerle beraber veriyormuşsun bu iyi bişey ama cici bebenin hiç bir besleyiciliği yok.
(19 puan) tarafından
Keşke yapabilsem
0 oy
tarafından
bende veriyorum.zarali diyorlar ama kimse nicin zararli demiyor .

kizimada vermisdim 2 yasinda suan.hic bir yan etkisini gormedim oglumsda veryorum 5 aylik 
(19 puan) tarafından
Bencede annemler bizleri onunla büyütmüş çok şükür bir zarar olmamış
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Ben hazir cicibebeninkini alıyorum sabah kahvaltıda ve biberonla mama yaptığım zaman içine koyuyorum uzun zamandır 
(19 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz
0 oy
(14,291 puan) tarafından
Bende aynen senin gibi yapıyorum şuan 8 buçuk aylık gün icinde bir kere veriyorum ama geçen gün pankek yaptım mesela bazı sabahlar peynir kaşar yumurta sarısinı kahvaltı da bizimle yiyor sürekli değiştir sıkılmasın
(19 puan) tarafından
Evet ama ben hiç katı veremiyorum korkuyorum boğazına alacak diye 7 aylık olacağız inşallah 2 gün sonra
(14,291 puan) tarafından
15 gün sonra falan başla canım korkma minik minik ver yesin öğrensin sonra zor olur
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Annem diyor sen kutu kutu yedin cicibebe hic biseyim yok maşallahh turp gibiyim 2.cocuguma hamileyim kizimada verdim hala bazen sutune atarim bi iki tane 1 2 cici bebeden bisey olmaz kutuyu vermiyosun sonucta bide kahvaltiyla veriyomussun bisey olmaz 
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben kendim yapıyorum canım içine ıstediğim herşeyi robottan geçirip koyuyorum cevizi hurma pekmez gibi sende kendin yap bence hazırları kullanma bence 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bşy olmaz ne olck cnm bende her sabah veriyorum akşamda meyve püresine katıp 2 tane veriyorum hero baby nin oeganik bebe bisküvisini alıyorum bazen eline veriyorum kemiriyo 7 bucuk aylık arada pankek bebek keki falan yap ver 
(19 puan) tarafından
Afiyet olsun bebişe kaç aylık sizin bebiş
(25,181 puan) tarafından
7 buçuk aylık
(19 puan) tarafından
Pankek böyle küçük küöük yapıp mı veriyorsunuz ben hiç katı veremiyorum
(25,181 puan) tarafından
Evt kücük yuvarlak yapıyorum eline verince mıncıklayıp yere atıyo bende kendim yediriyorum bölüp bölüp üstüne pekmez sürüyorum muzlu elmalı yapıyorum pankeki
0 oy
(444 puan) tarafından
Kaç tane koyuyorsun içine ? Vallah bende ilk oğluma hep yedirdim çok şükür bir zararını görmedim 
(19 puan) tarafından
4 tane koyuyorum
(444 puan) tarafından
Tek sabahları yiyiyorsa sorun değil :) bende yedirdim sapasağlam oğlum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 375 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
6 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 326 göst.

Kategoriler

1,498,738 soru

24,481,516 cevap

356,897 kullanıcı

...