Hastane çantamı hazırlıyorum bebegin ilk giyeceklerini ayrı bi buzdolabı posetine koyacağım ama aklıma takılan şeyler var. Simdi bu hastane çıkış setleri 10 lu olanlarda mesela ağız mendili citcitli badi ve çorap da veriliyor mu ebeye ? Ben ebeye verilmesi için baddaniye , iç zıbın , üst zıbın , alt ayaklı pijamasi , eldiven ve sapka koydum. Ağız mendili çorap ve citcitli badiye gerek var mi ebeye vermeye? Bi de bu iç zıbın düz kumaş yelek gibi olan parçanın üstüne citcitli badi giydirilmez degil mi ? İlk gebeligim biraz acemiyim :))
Bunu bende merak ediyorum bakalim ne dyckler :)
Giydirilmez üstüne çııtlı badi senin verdiklerin yeterli battaniye, çorap,eldiven,alt zıbın ,üst ceket ve ayaklı pijama. Böyle çıksın bebiş sonra sen sıcaklığa göre ayarlarsın giydirirsin. Şapka bir de tabii.
Canım hastane çıkışı hepsini veriyorsun bir adet bez hastane çıkışı içinde şapka eldiven zıbın takimi hepsi var bir ader battanye çorap verme ben çorap patik önluk katmıştım giydirmediler verdiler geri
Onlara gerek yok koyduklarin yeterli canim bide bez koy
Muayeneye diye gidip doğurduğum için eşim acele hastane çıkışımızı getirdi hemşirelere vermiş onlar giydirmediklerini geri verdi canım
407,477 soru
12,230,681 cevap
36,873 kullanıcı