0 oy
474 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (356 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Malum öyle bır zmana dayızkı krız hastalık basını almıs gıdıyor. Haliyle harcamalara da dıkkat etmek gerek.  Bnm kaslarım 20 gunde bır cıkıyo alıyorum. Ama kaforde oyle pahalı olmus kı. Sadece kas bıyık 20. 25 tl. Bne evde almak ıstıyorum ama bılmıyorum. Ogrenmek ıstıyorım bakalım ınternetten belkı ogrenırım. Sız kendınzı mı alıyorsunuz yoksa kuaför mu. Off bu korona bızı alt ust etti. 

25 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
2 haftada bı gidiyorum 10 lira kas biyik benimkini herkes alamiyo bu kuaförüm çok güzel aliyo 3 yıldır aynı yere gidiyorum
(356 puan) tarafından
Aa kız bedava senın kuafor. Valla ben her gıttıgımde 20 verıyorum.
(44,928 puan) tarafından
Eski oturduğum yer oleydi 20 veriyorum ama bura evet baya uygun çokta gelen var bu yuzden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kendim alıyorum zaten çok kıllı bir insan değilim dağınık olan yerleri alıyorum cımbızla bozmadan
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Bıyıklarım yok kendimi bildim bilelim kaşlarımı kendim alıyorum 
tarafından
Bak böyle dedin bu gunden sonra biyiklarinda çıkar:)
(1,461 puan) tarafından
Sanmıyorum kız ben doğdum dan beri tüysüzüm:D vücudumda çok yok kaslarım da öyle yok bide sarı olduğuma :D
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben hiç kuaföre aldırmadım hep kendim alıyorum ilk almaya başladığımda şeklini bile ben verdim bi almaya başlasan yaparsın aslında yani kolay
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Ben bimin agda bantlariyla kenarlarini aliyorum agdayla alinmayacak yerleri de cimbizla aliyorum iple daha kolay ama ben iple alamiyorum
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ben kndim aliyorum canim. Guzel de aldigimi soylerler zaten kalin kas severim yuzum  ablak .  benim kuzenim kuafordu ondan ogrenmistim. Cimbizla altta cikan yerleri  toparlayinca ustten de iple gecerim.daha yeni aldim.iki aydir almiyodum.
0 oy
(44 puan) tarafından
Benim eşim aldırmamı istemiyor doğal halini beğeniyorum diyor çünkü fazla dağınık ve gür değil zayen bende ortasını ve üstünü kendim temizliyorum o kadar 
0 oy
tarafından
Bn genelde kendim alıyorum ama çok bozarsam da uzatıp kuaföre gidiyorum 
(356 puan) tarafından
Hm ben hıc almadım bılmıyorum. Ama denıycem artık. Her zaman 20 lıra vermek ıstemıyorım. Yazık parama
tarafından
Yazik tabi bencede canım dene öğrenirsin
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ben hep kendim almisimdir canm hiç gitmedim kuaföre kasimda bozulmicak şekilde çıkanları alıyorum bıyık için de ip kullanıyorum bilmiyordum internetten izledim öğrendim
0 oy
tarafından
Ben hep kendim aliyom 
0 oy
(19,670 puan) tarafından
Bildim bileli kendım alirim 

Kuaförde. Sadece düğün zmnı aldırdım 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Kendim almayı beceremiyorum. Kuaföre gidiyordum normalde ama virüsten dolayı cesaret edemiyorum kuzenim alıyor. Ama iki üç ayda bir. Almasam da sırıtmıyor zaten
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Öyle sorunum yok canm :)) ne kaş var ne bıyık ne vücutta tüh rahatım Bn :)) 
(356 puan) tarafından
Ay ne kadar da guzel. Buyuk sans valla
(2,679 puan) tarafından
Öyle valla :)) tüm vücut yok sadece özel bölge oda seyrek :))
0 oy
tarafından
Bende öyle kaşlarım uzun ve kalın olduğu için inceltirim diye korkuyorum hep kuaföre giderim artık iki aya bir gidiyorum
0 oy
(144 puan) tarafından
Fazla dağınık değil zaten taşan yerleri kendim alıyorum toparlıyorum uzun kızımlarıda kesiyorum tmm
0 oy
(295 puan) tarafından
Kendim cımbız ağda ip konuların da iyiyim kendim alırım hep arada tek tük yüzüm için giderdim artık gitmiyorum 
0 oy
tarafından
Ben kendim alırım senelerdir ama bunu birinden öğrenmedim 
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Ben yillardir kendim alirim kaslarimi biyiklarimi cnm once kuafore git sonra cikan   killari  alirsin kendin 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bende kuaföre gidiyodum canım ama artık gitmiyorum  virüsten dolayı 2 dir evde  kendim alıyorum  hep başkalarının kini alırdım kendiminkini alamıyodum ama  bimden weet aldım  elde ısıtılan  ince ince kesiyorum kaşıma göre alıyorum gerçekten iyi oluyo
0 oy
(156 puan) tarafından
Valla benım yüz bergırat ormanı oldu bakalım ne zmn aldıracz :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 199 göst.
27 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Filozof (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.