Ya kizlar bebegimiz oldu daha 12 gunluk.esim sevio oglumuzu ama bnim kadar dgl dun isten geldi hic bebegin yuzne bakmadi geldi bni optu oturdu bebegi ozlemedin mi dedim yok bn sni ozledim dedi.her zmn da soyluyo bnim icin sn daha onemlisin cocuktan diye.ama snra kalima takildi niye o kadar duskun dglsin bebege dedim bilmiom seviom ama baskasinin cocugu gbi gelio cigerden hissedemiom belki zmnla olur arkadaslarimda oyle diyo dedi.sizinde kocaniz bole mi
Seviyordur canim zamanla alişir bu duruma :)
Canm daha 12 günlük bir kaç ay sonra gör onu sen daha çok küçük sevilecek yaşta degil emin ol bagli olur sever
Kendimiz bile ilk baslarda yadirgiyoruz normal merak etme zamanla sevgisi daha da cogalacaktr
Kzm ilk doğduğunda benim eşimde öyleydi severdi ama fazla değil bazen aglaynca sinir bile olurdu şimdi 2.5 yaşnda kzm eve girdiği gibi kzm diye bagrp kucagna alıyo Dünyam benim mutluluğum diyo işe gittigimde onu özlyrm diyor yani benden önce kızı var şimdi:) yani zamanla bebeğin eşinizi tandgı zaman sever alışır
Erkekler biraz geç hissediyor babalık duygusunu her erkek aynı değil yani ve zaten erkeklerin kendisi bebek gibi :D istiyolar ki bana oyun arkadaşı olsun. Benim eşim de diyo sevemem bön bön suratıma bakacak cevap vsremiycek büyüynce severim diyo :) arkadaşlık arıyo bebekten :D ama normal karşılıyorum. Düşünsene sen 9 ay taıyıp hissedyorsun ve zor adapte oluyorsun kanını canını verdiğin bebeğine. Erkekler ne yapsın :) zamana bırak takma kafana takılacak bir durıum değil canım merak etme
Babalar bebek geldiğinde yabancılarlar tatlım eşim aynen dedi bazen bu bebek bizim mi diyorum yabancı hissediyorum dedi araştırmış internetten babaların ilk başta böyle hissetmesi normalmiş. Şimdi bebiş 3 buçuk aylık kocam benden çok bebişi seviyo :D
valla benim esim direkt geliyor kizimi seviyor sonra beni opuyor. ozledim sizi ama en cok kizimi butun gun resimlerine baktim diyor
Valla bizimki daha doğmadan çıkarsa azıcık seviyim sonra geri sok diyor çok değişik bizimki :D
Daha bebegin küçük sevilecek gibi değil ondan uzak duruyordur birde erkekler biz gibi değil ki alışması zaman alicak biraz ele avuca gelsin bak kucağından indiriyormu çocuğu normal bu canım
Yeni olduğu için canm zamanla alışır senden çok sever
Kadinlarin ana rahmine dustugu an anneligi hissedermis erkekler de ilgilenip emek verdikce babaligi hissedermis benik yegenim dogdugun da enistem sanki cocugumu degil de yegenimi seviyormusum gibi hissediyorum derdi :)) simdi sadece bir gulmesi yetee canini verecek nerdeyse ablam kizsa felan ablama kiziyor cocuguma bagirma diye yani bence normal cankm uzmanlar bile ayni goruste erkekler emek verdikce hissediyor babaligi yani hc skma tatli canini
Tövbe estağrufurullah insan bebegini sevmezmi ay
benim bebegim ilk dogdugunda da severdi suan 3 aylik ses falan cikarmaya basladii dahada cok ilgimizi cekio belki yeni dogdugu icin oda ilerleryen zamanlarda ses falan cikarip oyun oynarsaa bak nasil seviyo
Buqn itibariyle 32 qunluk bebeqim war ilk zamnlar esimi qectim ben isinamadim bebeqime esimde ayni oyleydi. Ikimzde cok bocaladik bianda esim habire biz bu bebeqe bakabilcekmiyiz. Diordu maddi anlamda yani.. Ne bebeqime ne bna soguktu istem geliyodu buz qibi oturuodu sadece ama zamnla bebeqe alismaya basladik oncelikle ben uyuduqnda ozlediqmi hissettim kokusunu ozlediqimi bole burnm sizladi sora banyoda usuyodu die tedrqin olduqmu farkettim derken esimde aynen oyle oldu ha bizm birkac farkli sorunmz war sonucta oda alisti. Smdi bebeqime bisey olucak die odum kopuyo bebeqm olmadan ne yapuodum acaba diorum kndime.. Siznde duzelir alisma suresindesinz soyle bi 10 qun daha gecsin emin ol esinde sende bebeqe farkli bakacaksinz
1,492,095 soru
24,380,822 cevap
348,711 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın