0 oy
526 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Yav birtürlü doğru düzgün bir ferace alamadım 

Istiyorumki yere kadar olsun altına sort giysem bile içini asla ve asla göstermesin onu fermuari iki karış yukarıdan başlamasın yere kadar fermuari olsun bol olsun yazlık ve baharlık için soruyorum kışın zaten mont giyiyorum üzerine:((( ya varmı böyle bide 20 yaşındayım genç tarzı olsun ne varki yavv

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
SefA MERVEYE bakmanı tavsiye ederim
(1,698 puan) tarafından
Cnn hepsi fermuari kısa
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Diktir canim cok maharetli terziler var 
(1,698 puan) tarafından
Inanki en son aldığım feraceyi kısaltmaya goturdum çok kısa kesmiş:((
+1 oy
(2,256 puan) tarafından

imagetrendyolda gayet genc tarzı guzel feraceleer var bnde aylardir alacam diyorum 

+1 oy
tarafından
Özel diktir diğer türlü bulman zor elinde bi model olsun gösterir diktirirsin
+1 oy
tarafından
Modaselvi 

Modanisa

Sefa merve 

Buralara da bak canim 
0 oy
(140 puan) tarafından
gerçek anlamda kapalılara yönelik kıyafet bulmak gerçekten zor ayrıca içini göstermezse bile şort giyme canm ne olur ne olmaz.  uyduruk dar kot tunik istersen itine dök :) ama öyle geniş islama uygun olsun dersen baya bir araşttirmak gerekiyor tek tük çıkıyor işte. bende kıyafet alırken gerçekten zorlanıyorum yok yani illa ya kısa ya dar sırf bugün yüzden eşimle kıyafet markası oluşturmak istiyoruz. islama uygun geniş pantalonsuz inşallah nasip olur fikir var gerisinde nasip olursa :)
(140 puan) tarafından
ceylin34 kesinlikle canm bilek açık güya tesettür.
(4,695 puan) tarafından
pantolonlar bile bilek boy olmuş bende giymiyorum ama bazen elbise bir tık bileğimden kısa olduğunda tayt yerine bileğim görünmesin diye pantolon alayım diyorum elbise pantolondan uzun kalıyor
(1,698 puan) tarafından
En son 5 m kalın bir kumas alip gidip terziye diktiricem:))
(140 puan) tarafından
terziye diktirilirde hangi zaman bide tam istedigin gibi olmazsa mecbur almak zorunda kalıyorsun görüp almak en iyisi aslında ama malesef gördüklerimizde ortada.
(1,698 puan) tarafından
Valla çok doğru diyon:((
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim ayni sorunu bende yasiyrm.istiyrm ki tek o yetsin bana.birinin kolu kisa gelir.bi tane uzun aldim yikayinca cekti.ama intsgrmda bibsite var namaz elbisem diye ordakini begendim.ama istedigim desen suan yok takipteyim.istersen bak
(895 puan) tarafından
Ayrica benim dedigim namaz elbisesi boyle tarz falan degil.cunku namazi hakkiyla kilsam yeterli dedim aramadim farkli ozellik.bilmiyrm sen nasil istersin
(1,698 puan) tarafından
Ah okadar doğru anlattın ki "istiyorum ki tek o yetsin bana":(((
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ucu ucuna fermuarlı bulamazsın ki canım adım atarken yırtılma falan olmasın diye biraz, yukarıdan başlıyor fermuarları
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Moda selvim çok güzel feraceler var tavsiye ederim
0 oy
(866 puan) tarafından
Valla ben dolap hesabima bi ferace yükledim almak istersen aldim ama kullanamadım fazla.genc tarz bebe yaka bakmak istersen
0 oy
(134 puan) tarafından
İnstagram da lemaye diye bi butik var. Genç işi tam tesettür bakabilirsin canım 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 697 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 571 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,791 soru

12,319,976 cevap

38,932 kullanıcı

Kategoriler

...