0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sleppy yada molfix hangisi daha iyi?

4. Numara kullanıyorum primada bide marka degisince beden sıkıntısı oluyor mu ?

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben dün sleppy aldım  ama henüz kullanmak için vaktim var :) Deneyimlemedim ama baya bi araştırmadan sonra sleppye karar verdim
tarafından
1 paket aldik zaten kuzum :) Çabuk büyür dediler ufak gelirmiş içindeki bitene kadana . 1 paket aldim zatn o yüzden :) Sen ne kullaniyosun prensese
tarafından
Molfix külot bez kullanıyorum bende kuzum çok rahat oluyor gece alt değiştirmeye alıştırmadım sabaha kadar taşmıyor zaten akşamdan degistiriyorum
tarafından
Bakalim bakalim sleppy mi begencek mi bizim minik bey :)
tarafından
Adi ne olacak ? Karar verdiniz mi
tarafından
Yazarım özelden aşkım sana
-Reklam-
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Sleppy kaça alyon bnce molfixde pahalı bız 70 tl almştık kızım ilk doğdunda şimdi jenny vlly kullanyoruz 35 tl çok uygun memnunuz 
tarafından
Jenny vlly hangi marketin bezi?
(5,873 puan) tarafından
Bimin cnm
(14,168 puan) tarafından
Oglumda onu kullanıyor baya memnunum hiç sıkıntısı olmadı 8 buçuk aydır
(5,873 puan) tarafından
Vala devam edecem çnku dyerleri çok pahalı
0 oy
tarafından
Canım tavsiyem iki markaninda şu deneme paketleri var sa onlardan al dene hangisi rahatsa onu kullan şimdi bir marka deriz çocuğa olmaz Boş yere para vermiş olursun .
tarafından
Doğru diyorsun kuzum öyle yapıyım ben
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Prima dan daha iyisi yok bence ama ondan Bi tık altta dersen molfix ve evy baby iyi sleepy kalıpları cok dardı. Ondan alacaksan Bi numara büyük al derim lastikleri sıkıyor çocugu çünkü 
tarafından
Ben her ay aliyrm indirim takip etmek lazım geçen gün aldım 120 tanesi 107 tlydi
(7,133 puan) tarafından
İndirimde de olsa yine biraz, pahalı oluyor ama verdigin parayı da hak ediyor gerçekten
tarafından
Aynen valla 10 aydır kullaniym çok memnunum
tarafından
Durumu olan kullanıyor canım ben değiştirmek istiyorum  primayi eşim değiştirmek istemiyor anlasamiyoz bu konuda, pişik oluyor bide bezden mı kaynaklı acba bilmiyorum
(7,133 puan) tarafından
Pişigi bilmem ama fiyat açısından evy baby tavsiye ederim canım indirimde falan yakalarsan 22 23 lira oluyor sabah bazen çişini taşımış oluyor prima kadar emici degil. Eşin de illa prima diyorsa Gece prima gündüz evy baby kullanabilirsin tercih senin tabi yine
0 oy
tarafından
Bende pahalı diye bine geçtim kalın geldi minies kullandım sızdı 3 kuruş fazla olsun dedim primaya geri döndüm 
tarafından
Bi  deniycem diğerlerini 40 beze 60 tl veriyoz çok pahalı artık
tarafından
Dene canım inşallah memnun kalırsın
0 oy
tarafından
Molfix kullanıyorum külot bez bir beden küçük oluyor ama pisik yapmıyor 5 numara almanı öneririm 
tarafından
Oğlum daha 4.5 aylık külot  bez kullanamayız sanırım daha
tarafından
Hım anladım bilmiyorum 5 aylık veya buçuk olunca kullanırsınız rahat oluyor
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Burada bir arkadaş molfixten çok memnun kaldığını yazmıştı bende kendisine güvendim denemelik olandan alicam eğer pişik yaparsa primaya dönerim yapmazsa devam ederim 
tarafından
Prima bizde pişik yapıyor genelde ama bezden mı neyden bilemedim, o kadar krem zeytinyağı kullanıyorum bi geçmedi yavrumun pişiği
tarafından
O zaman molfix dene
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Molfix güzel primaya yakın netten toplu alınca ucuza geliyor
tarafından
Hm bi bakiyim ona da
0 oy
tarafından
Avy beybi alıyorum çok iyi
tarafından
Fiyati nasıl
tarafından
25 tl canim
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Ben sleepye geçtim canım prima dan memnunum 
tarafından
Bi bakcam artık canım bende
0 oy
tarafından
Valla doğduğundan beridir bebeland kullanıyorum ne pişik yaptı ne dışına sızdırdı 
tarafından
Hiç duymadım bebeland hangi marketin ki
tarafından
Şok markette var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 301 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Prensesiminannesi (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,423 cevap

36,430 kullanıcı

...