0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar geldim geleli çok konuştum ama benim oğlum asafim kelebek çocuk hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ayağında elinde vücudunda özel bölgesinde yaralar çıkıyor ve tedavisi yok. Kelebek çocuklar derneği var sanatçı fulden urasin başkanlığını yaptığı takip edip bakın benim oğlum hafif hamd ediyoruz halimize ama çıkan yaraları patlatirkn canımdan can gidiyor size tavsiyem yaramazlık yapan tırmanan dağıtan çocuklarıniza kızmayın benim oğlumun hareketi hep kısıtlı resim Atcam size 

17 Cevaplar

0 oy
(29,537 puan) tarafından

Rabbim şifa versin ya :(((((

tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım beterin beteri var dediğim yere bakınca görürsün benimki hafif ama hangi annenin yüreğine ağır gelmez ki
(29,537 puan) tarafından
Çok gerçekten ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayyy yarabbim o hastalığı kimseye vermesin çok zorr kurban olurum ona ben :'(

tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım tedavisi yok o çok zor
tarafından
Bildiğim kadarıyla ilaç varmış ama oda çok pahalıymış birde yurtdışında satılıyomuş
tarafından
Yok tatlım fulden abla getirir yoksa keşke olsa varım yoğum olsun böbrek dalak satarim
tarafından
Rabbim acil şifalar versin kuzuma :((
0 oy
(153 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim benim ... çıkan yafalar kelebege benziyor diye bu adı vermisler demi öyle biliyorum . Rabbim sifasini versin insallah 
tarafından
Derileri kelebeğin kanadı kadar hassas ondan canım amiiiiiiiiiiiin
0 oy
tarafından
Ay canım benim Rabbim şifa versin ona sana da sabır ne güzel yazmışsın helal olsun sana millet yaramaz çocuğu dert sanıyo kendine 
tarafından
Sabır çok sabır istiyor kuzum hassas yaralar yüzünden ağlıyor sürekli
0 oy
tarafından
Biliyorum canim çok yakından takip ediyorum derneklerini hep duam onlara haklısın herkes değerini bilmeli cocugunun hastalık çok ağır birşey sizi çok iyi anlıyorum.  Yavrunuzun canı yanarken elinizden birşey gelmemesi çok zor benim evlâdım da ileri derece kalp hastası kalp yetmezligi var çok zor  elden birşey gelememesi . Herkes çok sevsin çocuğunu her saniye her an öpüp koklasın kaybetme korkusu çok kötü yoksa
tarafından
Rabb'im şifa versin canım Allah'ım yavrunu bağışlasın size de annelerin en hassas noktası yavruları Rabb'im onları bize bağışlasın
tarafından
Amin canım Rabbim acılarını dindirsin inşallah
0 oy
(878 puan) tarafından
Biliyorum canım ben rabbim şifasını versin çok zor yaa gördükçe içim gidiyir öyle bebisleri rabbim hepsinin ailelerinin yardımcıları olsun 
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım Allah razı olsun
0 oy
(5,399 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin Allahtan ümit kesilmez :'(

tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Rabbim sifasini versin tüm çocuklarla birlikte
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canimmm
0 oy
tarafından
RABBIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH cnm ömür boyu böylemi olacak bide oğlumda ne zaman çıktı belirtiler
tarafından
Doğuştan vardı canım resim attım bakabilirsin Rabb'im kimseye dert verip derman aratmasın sözde yıllardır araştırma aşaması ama tedavisi yok
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm rabbim büyüktür derdi veren rabbim birgün dermanini da versin insallah
tarafından
İnşallah şifasını bir yerde vardır da Rabb'im tez göstersin
tarafından
Oy inan insanin evladı olunca daha bi farklı eminim rabbim acısını göstermesin hicbir zaman
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım ya Rabbim şifa verisn bebise
tarafından
Sağol canım dua edin
0 oy
tarafından
Rabbim acil şifalar versin durduk yere mi çıkıyor yaralar bir ilacı falan yok mu
tarafından
Yok canım deri kelebek kanadı gibi işte oyuncaklarla oynuyor sabahına yara çıkıyor
0 oy
tarafından
Rabbim şifasını versin çok özen gösterilen rahatsızlık lardan biri çok geçmiş olsun inşallah
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım çok zor sağol
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin canm Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin sağol tatlım
0 oy
(4 puan) tarafından
Benim yengemin iki çocuğu da öyle her şeyi yaptılar ve devam ediyor lar hiç bir tedavisi bulunmayan çok acılar çektilr Allah yardımcın olsun bacım çok zor Allah şifa versin inşallah ☹️ dokunmaya bile kıyamıyoruz her dokunuşta bir yaraya sebeb veririz diye öyle de akkili bu çocuklar Rabb'im kimsenin başına vermesin
tarafından
Ah kuzum yanından rüzgar geçse ürkerler zarar gelecek diye amiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiin amiiin Rabb'im yengene de sabırlar versin nerdeler belki aynı dernekte olabiliriz
(4 puan) tarafından
Diyarbakır da yaşıylar bir koyde
tarafından
Adları ne kelebek çocuklar derneğine üyeler mi
0 oy
(32 puan) tarafından
Cnm ben o derdi ıyi bilirim ablamin çocukları öyle seni çok iyi anlıyorum
tarafından
Ah Allah yardım etsin nerdeler ben derneğe üyeyim
0 oy
(140 puan) tarafından
Rabbimden umut kesilmez inşallah görünmez bir sebeple yavruna şifa verir. bazen basit şeyleri abartıyoruz canm o kadar haklısınki elimizde olan şeylerin kıymetini bilmek için  böyle bir tokat yemek lazım şımarıklıgımızı şükürsüzlüğümüzü dizginlemek farketmek için. 
tarafından
Çok doğru canım..bazen koşma yapma etme dokunma derken on kere düşünmek lazım benim oğlum yazları bebek arabasyla gidiyor kosamiyo parkta oynamaya çalışıyor dokunca canı acıyor hadi eve gidelim diyor olmuyor çünkü yinende hamd olsun

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 253 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 250 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu

413,205 soru

12,440,680 cevap

45,972 kullanıcı

Kategoriler

...