kızlar malum mizgin 1.ayında yoğun bakımdaydı ve ben hayal ettiğim gibi konsept çekimini yapamadım 46 gününde hem 1 aylık konsepti hemde kırklı resmini çektim içimde kalmasın dedim
Geç oldu ama güç olmasın
Bize gelirsek işitme testinden kaldı üniversiteye sevk ettiler bizi orda yapılan cihazdada kaldı yine kbb ye gönderdiler falan filan bissürü iş
İmmünoloji ye randevu bulmak kimin hattine düşmüş mecbur birilerini araya koyup halledicem onu o Bi kenarda bekliyor. Ortapediye az kaldı ayakları için götürcem yeni doğan takibi yapıyorlar Bi yandan ama en ve en önemlisi 3 ayda olan beyin emarı onu bekliyorum canlarım Bi yandan zaman donsun geçmesin bişey öğrenmek istemiyorum diyorum Bi yandan da biran önce geçsin ne varsa bilim diyorum. Ama ne olursa olsun sonuç mizginim benim ilk göz ağrım ve yılların hasretiyle geldi hala baktığımda inanmıyorum bu benim kızım mı diyorum 5 yıl nasıl geçti diyorum 9 ay hamilelik dönemi naısl geçti diyorum şu an kucağımda yanımda da allahtan başka ne istim ben diyorum ona her baktığımda evlat hasretiyle yananlar geliypr aklıma ve onlara dua ediyorum çünkü düşünenin halinden düşen anlar derler ve bende geçtim o yollardan çok iyi bilirim. Bizde durumlar böyle canlarım hepinizi çok seviyorum uzadı da uzadı kusuruma bakmayın yatıyor Ken yazayım dedimm ❤️