Hepimiz tv ile büyüdük sabah okula gitmeden temel reis casper izlemeden çıkmazdım evden ne biyerim eksildi ne konuşmam gecikti bağımlı da olmadım. Bazı şeyler çok abartılıyor bu devirde malesef çocuk ne yapsın peki virüs yüzünden dışarı çıkıp enerji mi atabiliyor, yada ahım şahım aktivite mi yapıyor, napıyor bu cocuklar 4 duvar arasında. Biz çay kahve sigara tatlı yada müzik dinleme film izleme keyfimizden vazgeçebiliyormuyuz. Anne baba kontrolü olarak izletilen tv nin zararı değil faydası olur. Çocuğumla tv karşısına geçip renkleri şekilleri sayıları yada sosyal değerleri anlatan bir çizgi film yada hayvnları anlatan bir belgesel izleyip bilinçlenmesini sağlamak çocuğu ne geç konuşturur nede otizm yapar. Ben iş yapıcam yatıp uzanıcam yemek yapıcam aman çocuk dursun sesi çıkmasın yeter ki diye izletilen tv nin doğuracağı sonuçla, anne babanın bilinçlendirmek öğretmek için açtığı eğitici öğretici tv nin doğuracağı sonuçlar farklıdır. (Bu benim fikrim kimsenin çocuğuna ne yaptırdığı beni ilgilendirmez)