0 oy
416 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
Selam kızlar 5 ayım doluyor ufak tefek yavaştan başlamak istiyorum fakat aklım durdu bebeğe kıyafette 0 3 aylık mı almalıyım beden de Bi türlü karar veremiyorum nasıl yapmalıyım sizler nasıl aldınız? 

6 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Ilk basta 03 aldim tabi aralarina 3 6 da koydum hemem kucukgeliyo zaten 03 ler 
(7 puan) tarafından
3 ayı dolana kadar 0 3 ler gitmiyormu yani
(280 puan) tarafından
Gitmiyo:)cocugun gelisimine bagli aslnda benimko her ay iki kilo alirdi 03 ler 40 i cikana kadar gitti 36 aldim onlar biraz uzun gitti smdi 11 aylik 2 yas 2 bucuk yas aliyorum :)
(7 puan) tarafından
Maşallah rabbim sağlığını versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(597 puan) tarafından
Ilk başta kıyafet işini çok abartmamak lazım ilk heves ben de bir sürü şey aldim bir kere giyip  bir daha giymediği şeyler oldu boşa israf mantıklı davranmak gerekiyor alt ust takımların beli sırtı çok açılıyor çocuğu kucağa aldıkça o yüzden tulumlar daha kullanışlı geldi bana tulumlarında yandan acılani var ortadan acılani var bezini değiştirirken yandan açılanlar zor oluyor ortadan acilanlar daha kullanışlı diye dusunuyorum
(7 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok doğru dediniz
0 oy
(786 puan) tarafından
Öyle al ama cok alma simdi benimm bebegim ikiye girmedi kucuk gelmeye basladi
0 oy
(3,797 puan) tarafından
0  3 fazla alma bence canm 3 6 aya agirlik ver hemen kuculuyo kiyafetler ben 2. Ayimizda bidaha alisveris yaptm resmen hepsi kücük gelmeye başladı
(7 puan) tarafından
Yani demekki 0 3 2. Aya kadar anca gidiyor ben 3 aya kadar gider diye düşünmüştüm :) iyiki sormuşum
(3,797 puan) tarafından
Evet canm ona göre yaparsin alisverisini :)
0 oy
(795 puan) tarafından
Herkes bana 0 3  aylık  kiyafeti  az al fazla giymeden buyur diyor canim. Sen de oyle al istersen 
(7 puan) tarafından
Yani sanki bideha alışverişe çıkamayacak gibi hareket ediyo  cok haklısın öyle yapıcam inşallah
(795 puan) tarafından
Ben de kendimk tutabilirsem oyle yapmayi düşünüyorum:D bi de benim oglan ilk torun kesin hediye cok gelir
(7 puan) tarafından
Evet önemli olan kendimize dur diyebilmek
(795 puan) tarafından
:) minik minik görünce  iste. Esinle anlasip cik alisverise liste yap onun disina cikarmasin seni. Ayni şekilde  sen de onu engelle
(7 puan) tarafından
Evet öyle düşündüm inşallah
0 oy
tarafından
0-3 aldklarni 1 yada 2 ay gydirebliceksn canm snrasi icin 3-6 olark al
(7 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam inşallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 332 göst.
9 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu

409,124 soru