Selam annişler nasılsınız. Ben 14 haftalıkken gittiğimde cinsiyetini öğrenemedim göstermedi bizimkisi baya uğraştı doktor :) eşimi bekliyorum en yakın zamanda gidicez doktora cinsiyet öğrenmeye ama size asıl sorum eşim rüyasında bebegimizi görmüş cinsiyeti kızmış. Bende dün gece kiz bebeği gördüm kapkara gözleri vardı esmer yanakları tombisti. Acaba rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüpte aynı cinsiyetini öğrenen varmıydı çok heyecanlıyım gidemedim daha doktora yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağolun :)
Ben rüyamda erkek bebek görmüştüm. Ve benim bebegimde erkek oldu
Ben de rüyamda esmer renkli gözlü bebek gördüm erkekti ve bebeğim de erkek bakalım doguma az kaldı
Bende erkek bebek gorup duruyordum ruyamda oglum olucak insallah :)
Ben önce kız olarak sonra oğlan olarak sonra kız olarak gördüm en son dün gördüm erken doğum yapmışım kız bebeğe 2 hafta önce doktor erkek dedi ama kendi doktoruma pztsi gidicem o ne dicwk merak ediyorum
benim arkadasim tup brbek tedavisi sirasinda gördü ikiz hemde isimleriyle beraber gördü ruyayi ikiz oğulları oldu
Bende sürekli erkek bebek gormustum ve erkek olacagini ogrendik
ben hep kiz bebek gotdum erkek oldu camim:)
Canm ben cinsiyey seklinde gormedm de ruyamda sol gogusumden suy fiskirdigini gormustum anlamina bakinca kiz bebege isaretmis. Ve kizimiz olcak nasipse
Bende her ikisinde erkek gördüm ve erkek oldu ne hissediyorsan odur ben hamileligimi öğrendiğim gün içime doğdu her ikiside kiz hayali biraz uzak geliyor :)
Bende daha 11 haftalığım cinsiyet belli olmamış daha ama arkadaşın dediği gibi hep kız bebek görüyorum rüyamda inşallah hepimizin sağlıklı olur miniklerimiz rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah önemli olan sağlıklı olsun
Benim arkadaşımin esi rüyasında kız bebek görmüş. Bizim. Kızımız olacak demis
Gerçektende babası rüyasında gormus kizi olacağını
Benim Eşimde erkek görmüş şimdi oğlum var.
Benim esim esmer ve zeytin gozlu koca koca simsiyah gozleri upuzun kirpikleri var bakmaya doyamam :) neyseee hamileligimde ruyamda uc defa esimin tipkisi olan erkek bebek gordum oglum oldu ve suan iki aylik git gide ruyamdaki bebege donusuyor :) gozler falan iyice belirginlesti
Ben hamile oldugumu ogrendigm gece görmüştüm eltim elinde pembe giydirilms bi kiz bebegi uzatiyodu. 16. Haftada ogrendm kizim olucak
Evet rüyamda 3 kez erkek bebek gördüm hatta ismini de solediler Enes senin oğlun dediler birinde tam hastaneye gitcegimiz zaman gördüm koltuğa uzandım ultrason da doktor yuzdedoksan erkek dedi aynı anı bire bir yaşadım
1,492,373 soru
24,384,930 cevap
348,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın