0 oy
1,778 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Aşırı saçım dökülüyordu resmen kel kalmak üzereydim saçımı kazıdım ve bakim yağı sarımsak kullanarak saçımı çögaltmaya çalışıcam ama biraz kafam üşüdü şuan evde sapka ile duruyorum kapali olduğum için foto atamadım :) ama şunuda söylemek isterim saçımi kazırken lösemi ve benzeri hastaliklardan kanserden saçıni kazıtmak zorunda olanlar aklima geldi cok kötu oldum ellerim titredi Rabbim o hastalara şifa versin ve çok guzel saçlara kaviştursun Allahım onları

21 Cevaplar

0 oy
(123,009 puan) tarafından
Yuzunu kapatip kel kismi atsana
(12,777 puan) tarafından
Sevda bazen öyle sorular soruyo ki diyom bu cvb lari ne yapacak kimsenin aklına gelmeyen merak ettiği şeyler soruyo :D burda herşeyini bilmediği kişiler nadir dir
Kis asos dunben beri bisi takildi kafama pist camaya tirsiyom
Kiz cocukken dr lar cilek seklindemi tadindami ne vitamin habi verirdi annem hep alirdi eczaneden o hapin adi neydi yaa bilen hatirlayan varmi
(44,928 puan) tarafından
Aç aç kizz niye tirsiyon:)
(12,777 puan) tarafından
Aç niye korkuyon bı sey derse bakarız
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım çabuk uzar inşallah 
(1,340 puan) tarafından
İnşallah ama hoşuma gitti biraz tek sorun üşümesi
0 oy
tarafından
Amin inşallah 

Kız nasıl cesaret ettin ay
(20,294 puan) tarafından
Gelsene kiz posta esra resim atack la
(1,340 puan) tarafından
Birden aklima geldi kestim gectim
0 oy
(18,716 puan) tarafından
Amin inşallah canım.     
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kız saçını kazitacagina kan değerlerine baktirsaydin ya
tarafından
Katiliyorum benimkide cok dökülüyordu  yanlardan açılmaya başlamıştı  gittim yaptirdim kansizlkk varmış  ilac verdi durdu
(1,340 puan) tarafından
Onuda yaptırırim kız ama bu değişiklikde iyi yani
tarafından
Benim kan değerlerim hep çok iyi hiç bir sorun yok ama dökülüyor canım ya
(6,200 puan) tarafından
Saç diplerin zayıf olabilir evde maske yap.Bak benim bı postun var saç uzatma diye ordaki ampuller hem uzatıyor hem guclendiriyor
tarafından
Aaaa tamam canım teşekkür ederim bakarım
0 oy
tarafından
Amin cnm. Benimde saçlarım çok dökülüyor ve ince. Keşke bende kazitsam ama ise yarayıp yaramayacagindan korkuyorum
(1,340 puan) tarafından
Ya bakimi zor oluyor sarimsak filan sürerim boyle en azindan hem şükür köku bende korkmuyorum işe yaramasada yine uzar eskisi gibi
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Sağlikli uzasin insallah
(1,340 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Ay bende istiyorum ya tamamen doğal sabın falan kullanmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benimkinde acayip dökülüyor 
(1,340 puan) tarafından
Kız eşin dalga filan geçmicekse kazi gec nolcak moralini bozan olmadiktan sonra saç önemsiz kazısanda olur
tarafından
Yok hatta eşimde diye hadi kalk kazıyalım böyle uğraşıp duruyorsun istersen senin için bende kazırım çok tatlı olursun diye hayta gaz veriyor ama ben uzun saç hastasıyım ama en sonunda gaza gelicem galiba zaten kapalıyım da :))
(1,340 puan) tarafından
Koku sende yine uzar bide ben cok boyadim orjinal rengide gitti saçımda yandı boyle toparlar kendini
tarafından
Çok iyi yapmışsın
0 oy
(775 puan) tarafından
Ya benimde aklımdan geçmedi değil he şuan ne hissediyorsun bende kapalı olduğum için disarda sıkıntı olmaz eşinin tepkisi nasildi
(1,340 puan) tarafından
Eşim benden niye izin istiyorsun ben her halini seviyorum istedigini yap dedi ve kazimama yardim etti sadece biraz kafam üşüdü ama başıma şapka giydim buyük bi ağırlik gitti üstümden sanki hoş da oldum haa :D
0 oy
tarafından
Bende isterdim ama kesinlikle cesaretim yok. Bide kafana topuz yapmıyor musun ? Onu nasıl hallettin 
(1,340 puan) tarafından
Topuzlu boneler oluyor canım
0 oy
tarafından

Ruh halimin can bulmuşusun :happy: benimde dogumdan sonra o kadar cok dokuluyor ki evdeki herkes sikayetci cocugun elinden agzindan heryerden toplamaktan usandim ama cesaret edemedim. Tebrik ederim.

(1,340 puan) tarafından
Valla ya halida saç merdivende sac çocugun elinde saç heryer saç artık rahatladim
tarafından
Aynen vallahi cocugu yere battaniyeyle bile atsam gidip halidan sac buluyor ellerde agza gitmez mi.. Artik bana da gina geldi de. Kisa kestirdim boyle idare edicez :)
(1,340 puan) tarafından
Bende ilk kısa kestim ama yine döküldu durdu 3 hafta olmamışti kestireli bugun kazıdım
0 oy
(950 puan) tarafından

Bende hamileliğimde yanları sıfırladım üstleri az uzun kestim çok da sevmiştim :Desim de kısa saç sevmez her gördüğünde ne bu hal ya niye kendine bunu yaptın git başını ört derdi.ama yakışmıştı bence yakınlarım da öyle diyidi 

(1,340 puan) tarafından
Bence banada yakıştı ama eşime sordum keserken oda ben seni her halinle srverim istedigini yap dedi
(950 puan) tarafından
Ya ben severim kısa saçları böyle tarz geliyor bana üstler uzun falan olunca bide şekle koyunca.bide ben kapaliyim denemedgim renk kalmadı.sac boyu kalmadı seviyorum uğraşmayı ama en çok uzun saçı seviyorum çok dökülünce hamilelikte kestim onun yeri ayrı ama.esin demkki her şekli seviyir benmki sevmez uzun iyi der
(1,340 puan) tarafından
Ayni bensin valla bende her renk ddnedim saçima ve yandi
(950 puan) tarafından
Ama. Ben her ay yapmam mesela araya biraz zaman girer 3 4 ay kadar
0 oy
(51,016 puan) tarafından
amin canim       
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Dışarda başını nasıl bağlican canm 
(1,340 puan) tarafından
Bağlarm ya bi şekil bone filan yaparim
0 oy
(28,822 puan) tarafından

Ey cesaret yeminle hayatta kazitmam

(1,340 puan) tarafından
Bende birden esti kazidım
0 oy
(704 puan) tarafından
Canm sana farmasinin sarımsaklı sampuan serisini tavsiye ederim kardesimde kazıttı siparis verdik 2 hafta oldu ama baya etkili daha gür ckıyor. Sampuan yağ ve sac kremi var icinde.
(1,340 puan) tarafından
Bi araştıraym canim sağol
(704 puan) tarafından
Ne demek arastir canm
0 oy
tarafından
Nasıl ceserat ettin bacım ☺️
(1,340 puan) tarafından
Bilmiyom kiz ama cok yakışıkli oldum
tarafından
Hahah dikkat et kadınlar kapması ☺️
0 oy