0 oy
842 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,386 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, ben 27 haftalık hamileyim. 4 yıllık evliyiz eşimle gezmeye tozmaya çok düşkünüz her sene bi plan yapıp illaki yapacak bişey buluruz. Çocuk olduktan sonra tabiki bu düzen değişiyor değişecekte. Ama Herkes bunlar iyi günlerin diyip gözümü korkutuyor. Gözümün içine bakarak oh be çok şükür artık gezemiceksin diyende oldu. Çocukla hiç bişey yapamazsın eve kapanmaya alış şimdiden diyolar. Halbuki yakın bi arkadaşım doğum yaptı çocukla beraber herşeyi yapıyolar geziyolar tozuyolar eğleniyolar. Bu biraz bizdenmi kaynaklanıyor çocuğum oldu ben artık hiçbişey yapamam diyip geri durmaktan mı kaynaklanıyor. Yoksa gerçekten tamamen çocuğa bağlı bişeymi bu 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendimden yola çıkarak söylüyorum bizde aynı anlattigin gibiydik ilçede yaşıyoruz ama illaki ayda 2 kere merkeze giderdik şimdi eşim diyor gidelim diye gözüm kesmiyor valla çocukla soğuk usutcek aglicak evde onun düzeni bozulmasın diye hiç bir yere çıkmıyorum zaten ailelere uzağız kaç aydır birtek markete cikiyorum şimdi soğuk diye onada çıkmıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben iki cocukla geziyom huuu kendine gel kadınsın sen kadın anasin <3 ne zman ne istersen yapacak zekaya sahipsin toparlann.

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım benim öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. benim ikizlerim 5 yaşında olcaklar nasipse annem geldi ilk bikac ay kayinvalidemle bida ,dört aylıktı ben kendim büyüttüm. Eşim vardiyeli calisiyodu kendim gece kalktım tek kaldım boş zamanlarımızda esimle çıktık bebeklerimizi alıp AVM olsn sahil olsun tatile gidiyoruz. Eşin hayırlı olanı çok önemli eş desteği çok önemli. Yoksa çocuk gezmeye engel değil tabiki çocuksuz haline göre kısıtlamaların olur ama hapis bir hayat değil korkma. Ben ikizlerle başedebiliysem ; ))) hatta insanlar der amma geziyorsunuz biyerden eksik kalmiyosnuz diye
0 oy
(2,242 puan) tarafından
hiic kendini korkua canim biz pandemi oncesi kizim dogdukdan 20 gun sonra disarlara ciktik yaz kis demedik cok da huysuz bir bebekdi ama cafeye de gittik tatilimize de gittik herseyi hallediyorsun oyle tembellige vurmadigin surece :) evim de tertemizdi gezmemizde bitmiyodu su pandemi bitsin aynen devam kizim 20 aylik oluyo . saglikla gelsin minik  ❤️
0 oy
tarafından
Canim bebegin doğsun Allahin izniyle tatil zamani tatilini dr yaparsın hayatınızın düzeninin icine geliyo bebegin ve nasil alistirirsan öyle gider ama cocuk bu yani yeri gelir gezmeye gidersin burnundan gelir yeri gelir beklentinin ustunde guzelll olur senin çocuğun tabiki nereye gidiyosan o da gelicek cok tanidigim var 3 cocuklu denizden piknikten sehir disi tatilinden geri gelmeyen ☺️
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Benimde kızım var şuan 10 buçuk aylık ama dogdugundan beri yeri geldi gezdim yeri geldi oturdum ama kendimi hic kisitlamadim bence bu iş sende ve biz annelerde bitiyor. Sen nasıl şekillendirirsen öyle kalır. Benim dogumum Şubaat ayina denk geldigi icin kışın pek çıkamamıştım fakat yaz geldiğinde çok gezdik eşimle birlikte. Uzun yolculukta yaptım. Sen bebek ağlar diye korkup kendini kısıtlarsan olmaz. Bebek bu ağlayacak edecek ama alışacak. Çok şükür kızım şuan 10 buçuk aylik istediğim zaman dışarı çıkabiliyorum. Yani sonsuza dek evde hapis kalmayacaksın farz etki bebeğin doğdu gezemiyorsun ama o bebek büyüyecek rahata ereceksin böyle düşünmek lazım bence.
0 oy
(14,709 puan) tarafından
Sen değil bebek sana uyum sağlıcak bizde çok gezdik tozduk onu diyenler ikisini bı arada beceremeyenler canım 
0 oy
(64,901 puan) tarafından
ilk aylar yapilmiyo duzen oturana kadar oda bebege bagli kolik gazli bir bebekse kendin istemiyosun cikmak zaten vaktin olmuyo. duzen oturunca gezebiliyosun gezmeyi seviyosan eve kapalı kalmazsin zaten.

ben sabah kalkiyorum giydirip hemen annemlere gidiyorum hic hesapta yokken virus olmasa gezecektik daha cok ama.hep kisitliydi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enes2020 (4,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,715 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
20 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Araz im Berfin im (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 866 göst.

Kategoriler

1,511,690 soru

24,659,549 cevap

366,677 kullanıcı

...