Kızım 5 aylık bi mutfak temizleyim dedim elime yüzüme bulaştırdım. Öğlen uyuduğunda yukarı dolapları sildim şimdi uyuttum suyu isittim tekrar uyandı. Koca bey de sağolsun horluyo
Mutfak ve oturma odasını akşamdan temizliyorum misafir odasını kulanmadigimiz için batmıyor yatak odasını kalkar kalmaz topluyorum çocuk odası da asla dağınık birkmam kızım uyurken yanına pis pis açar sabah evlerimi çekerim hafta da iki defa biri eşim izliyken diğeri kızımı annemgile bıraktığım gün dip bucak temizlerim
Oglum kucukken sırtıma sarardım öyle çook iş yaptım hemde uyuyordu bibguzel uykusu gelince yatırırdım şimdi büyüdü kilo aldı taşınmıyor
Beraber yapıyoruz 3468493 defa süpürgeyi kapatıp açar elimden alır vileda hastası bezi veriyorum sil diyorum az biraz oyalaniyor sonra yine bana sarıyor ele ele yapıyoruz he bu arada oğlum var kız. Olsa neyse
Cnm gündüz uyku uydugunda yapoyorum süpürüp silip genelde geceleri o uyuyunca hem eşime hizmet eder bi yandan mobilyaların touznu alırım ne bileyim ccamasir atarim makinayı çalıştıririm serer veya
Geceden etrafi topluyorum sabahta supuruyorum ama nasilll Oglum sagolsun gelip kapatiyor makinayi surekli onume ala ala makinayi bazen elimde tutarak supurmeye calisiyorum evi silme konusu zaten viledayi kacira kacira siliyorum tam bir kaos ortami yani en rahat temizledigim yer yatak odasi orda besiginin icine koyuyorum ordan izliyor ama diger yerlerde hep pesimde
1,492,400 soru
24,385,292 cevap
348,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın