Kizlar evde canim cok skliyor benim siz zaman geçirmek icin neler yapiyorsunuz evde, örgüyede sabrim yetmiyor ki başliyim :D
Örgü benim ki :D
Vala canm çocukla ilgilenmekten zaman nasıl geçiyor hiç bilmiyorum :((
Ahh ahh bir zamanlar benimde canım sıkılırdı ne yapsam diye düşünürdüm ahh :/ ozamanlar kitap okurdum amigurimiye başlamıştım bende senin gibi çok çabuk pes ederdim ama amigurimi cok hoşuma gitti yaparken çok zevk aldim elime hiç tığ almisligim yontu videolardan öğrendim aşırı zevkli deneyebilirsin bence :) bide ben ütü yapmayı seviyorum dolap içlerini boşaltıp olmayanları falan ayırmayı yerlerini değiştirmeyi seviyorum benim için iş değilde bu öyle bi uğraş:)
Zincir cekemeyen ben bu ara bebek beresine taktim netten izleye izleye :) cok kisa suruyor yoksa bende de fazla yurek yok hemen sklr atarim :) dunden belli 3 tane islemisim inan beynim bosaldi resmen terapi gibi geldi ama boynum perr suan :) bir kac gun ara vercem onun bunun cocuguna yapmaha basladim hizimi alamiyorum :)
Bebekten zaman bulsam amigurumi öğrenmek istiyorum bebeğime oyuncaklar örmek istiyorum hatıra bırakmak için. Sen de deneyebilirsin :)
Keçeden oyuncak yapiyorum bebegime :) kapi susude yaptim zor da degil insanı sıkmiyo renk renk kes ister yapistr ister dik kirtasiyeden 7.5liraya aldim daha buyukleri de vr , bebişime.el emeği birsuru oyunck yaptm
Ücretli çeviri yapıyorum ben hem para kazanıyorum hem vakit geçiyor. Onun dışında ödev yapıyorum (yüksek lisans), arada yabancı dizilerim var onlara bakıyorum falan. Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum takılıyoruz. Bir şekilde gün doluyor ;)
1,492,493 soru
24,386,699 cevap
349,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın