0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu aralar en sık yakındıgımız konu bu kızlar sizinde benım de... Kırılan esylar, eline ne gecerse yere atmalar, inat edip yemek yememe, kendını yere atıp aglama, kafasını bilerek vurma ve bir suru ınada yapılan seyler.. Sabrı biten bırseye yetısemeyen bız anneler..

Oncelıkle kızlae bebıslerımız bebeklik doneminden cocuk lık donemine gecıs yapıyor bu onun ıcınde zor birsey ve herseyı kesfermek istiyor bıze dusen bol bir sabır ve devamında yapmamız gereken seyler ızın verin aglamasına agladı diye kotu bırsey yapmasına izin vermeyin kararlı olun ve bir sure sakınlestıktten sonra aynı hizaya gelip sunu yapmanı istemiyorum cunku boyle oluyor soyle oluyor diye anlatın anlamaz demeyin anlıyorlar daha sonra sarılın ama kararlılıgınızı ıkıncı kez tekrarkadıgında bozmayın beraber yapın herseyı temızlık mı verin onun da eline bir bez yemek mi tezgaha bır sandalye cekın verin eline kasık tencere  ama agladı diye de herseyı kabul etmeyin.

Annelik zor evet ama her donemin farklı bir sorlufu olacak canlar. Hasta mı degıl ac mi hayır bırakın ev batsın ortalık  dagılsın evde aile oldugu belli olsun. Edındıgım tecrübeler bunlar anneler sizinde varsa alalım birbirimize destek olalım ❤️

10 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Bizimde şuan sendrimda sinirlenince yere yatıp yerlere vuruyor nefesini tutup kendini sıkıyor ama biz hiç tepki vermiyurz verneyince bı işe yaramadığını anlayıp düzeliyor
tarafından
Oda yanlıs canim deger siz hissedebilir kendini sakınlısınce konus  ve sarıl
(703 puan) tarafından
Konuşunca yada sarılmaya kalkınca vurmaya yeltenuyur canm pedegog a danistik  öyle yapın dedi
tarafından
Devam er oyle canım o zaman baktın vuruyor napcan:/
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 yaş sendromu diye bı şey yok aslında sadece bebeklikten çocukluğa geçiş oluyor ve artık çocuğumuz bende burdayım benimle de ilgilenin diye türlu türlü şeyler yapıyor kimi sakin atlatır kimi zor atlatır bu dönemi bebeğin huyu da önemli dediğiniz gibi annelik zor ama her birimiz gecicez bu dönemden Rabbim sağlık versin bu günler de geçer 
tarafından
Amin canim amin ınsallah ❤️
0 oy
tarafından

Ne guzel yazmissin canim.

2 yas ne ki 4 yas sendromuna kendinizi bol sakinlikle hazirlayin 8-)

tarafından
Kesınlıkle canım sadece polyanacılık oynucaz bu :)
tarafından
Sinirlenmemek mumkun degil.. Tepki gosterdikce cok daha agresiflesiyorlar ama yaptigimiz islere dahil ettikce hem sıkılmıyorlar hemde daha sakin kaliyorlar. Ne kadar ilgi ne kadar aktivite beraber yapilirsa o kadar   sakin cocugunuz oluyor tecrubeyle sabit :D
tarafından
Kesınlıkle canım benimde tecrübeye sabir hersey birlikte yapılıyor sakın mı degıl ama beni anlıyor :)
tarafından
Şükür canim :)
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Benim kızım 1 yaşında şuan oda böyle istediği bir şey olmayınca ağlıyor kafasını yere vuruyor onu vermiyorum ilgisini başka şeylere çekiyorum 2 yaş nasıl olacak bilmiyorum :D
(3,276 puan) tarafından
Hemde nasıl ilk defa böyle insan gördüm:D
(3,276 puan) tarafından
Öyle de denizim bu bir değişik herif :D
tarafından
He de gec yavrum o daha degısmez bir yandan guzel birsey aslında dusınduguny bellı ediyor fazla da olsa guzel canım
(3,276 puan) tarafından
Yani güzel ama bir süre sonra bayıyor:)
tarafından
Bogukur insan canım :)
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Bu tarz da konuşuyorum bende örnek vereyim gece çorabını çıkarmak istedi cikarma dedim baktım hala devam ediyor annecim çorabini çıkarırsan hasta olursun ve ben cok üzülürüm dedim oymus bir daha cikarmadi
tarafından
Kesınlıkle canım acıklma yapınca daha guzel anlıyorlar
(4,293 puan) tarafından
Emzigi de bole biraktirdim artik sen büyüdün oyuncak etsin sen degil dedim oymus tamam dedi ve bir daha ağzına almadı
tarafından
Bizi cok gzuel anlıyorlar canım
0 oy
tarafından

Biz her yere bayılıyoruz nereyi bulursa :D ben tepki vermiyorum tabi sonra aglaması bitince filan unutturuyorum ama bide şu gerçek var bazı çocuklar çok ararsiz oluyo anne baba ne derse ağlarsa aman bisey demeyin aman şu aman bu çocuk böyle alışıyo gidiyo okul dönemi çook zorlanırlar bazı şeyler zamanın da ögretilmeli

tarafından
Evet canım cocuk yerı geldıgınden aglamayı bilmeli yoksa onune gecılmıyor
0 oy
tarafından
Oğlum çok inatçı ve huysuz uyumayan bebek 17 aylık bişey istediğin de vermediğim de başını yere duvara vuruyor ağlıyor sakinleştiriyorum ve sürekli dışarı çıkmak istiyor durmuyor rabbim yardımcımız olsun kuzum ne diyeyim çokta güzel yazmışsın ♥️☺️
tarafından
Gececek kuzum bunlar da ınsallah ataltacaz:)
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Ay canm ne kadar güzel yazmışsın bize tecrübe olsun inşallah ❤️
tarafından
Insallah canım hepımız en kolay sekulde atlatalım ❤️
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ben sendrom diye bir şeye ınanmiyorum. 9 yaşında ki kızım da hiç sıkıntı yaşamadım ama ilgimi hep ona verirdim. Çocuğun asabi davranarak anlatmak istediği şey "benimle ilgilenin"mesaji içeriyor. Yeterli ilgi ve sevgi gören çocuklar gayet sakin, ılımlı oluyorlar. Çevrem de gözlediğim de bu. Kardeşimin ve ablamin çocukları da aynı şekilde büyüdüler.
tarafından
Senın gorusun ama bızım kadar ilgilenen olmasın canım ilgiye boguyor uz isimızı gucumuzu bırakıp ama ne yazıkkı bebeklıtwn cocukluga gecıs donemi ispatlanmış bırsey her cocuk bir olmuyor ne yazkkı
(7,121 puan) tarafından
Doğrudur. Her bebek farklı olabilir. Ben ablamin ve kardeşlerimin çocuklarını da baz alarak söylemiştim canım.
tarafından
Rabbım daha buyuk sıkıntı vermesin canım canları sagolsun
(7,121 puan) tarafından
Öyle tabiki canım. Zaman hızlı geçiyor, çabuk büyüyorlar. Geriye bir bakıyorsun hepsi anı olarak kalıyor.
tarafından
Kesınlıkle su misali zaman canım...
0 oy
tarafından
23 aylık oğlum canım ara ara oluyor bu şeyler ama genel olarak sakin bebek benimde kurallarım vardır doğduğundan beri gün aşırı duşunu aldırırım mesela şimdi alıştığı için yaptırmasam onun huysuzluğu olur onda ben bebeğimi çok iyi tanıyorum oda beni çok iyi tanıyor en güzel yöntemde bebeklerimizle iletişim kurmak dediğin gibi anlamıyor değiller bal gibi anlıyorlar :) 
tarafından
Onemli olan bebeklerımızı tanımak kuzum yoksa gerısı corap sokugu gıbı geliyor :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 297 göst.
23 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde _kubra123 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.