0 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Burada ki tek kötü şey herkesin ağzına geleni sayıp savurmasi küfürler hakaretler bunlsri kontrol eden biri de yok.

10 Cevaplar

+2 oy
(14,164 puan) tarafından
Eşin menepoza mi girmiş 
(5,092 puan) tarafından
tam aynı şeyi ben yazmaya gelmiştim gerek yok sen halletmissin +++
(14,164 puan) tarafından
:)))))
tarafından
Buna neden çok güldüm :) :)
-Reklam-
0 oy
(14,803 puan) tarafından

Hiç birşey olmamış gibi davran yok say anca öyle düzelir sen alttan aldıkça o üste çıkacak devam edecek surat aştığında boşver onu 

0 oy
tarafından

Sen değil eşin olcak küfür suratlı vazgeçecek 

0 oy
(1,523 puan) tarafından
İşin çok zor canm gıcık oldgm insan tipi otur konuş yapma böyle de olmadı sende onun gni davran 
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Bunlarri okudukca kocama tekrar tekrar aşik oluyorum yaaa
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Yalnız faturayı hala gidipmi ödüyosunuz biz yıllardır telefondan ödüyoruz. Allah sabur versin.
tarafından
Faturaya vereceği parayida karttan çekiyor sonuçta onu cekmeyip ödeyecek kem küm yapacağına bence arastr faiz falanda alınmıyor
tarafından
Valla kredi konusunda  yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum :) ben ilk yazılan yorumun üslubuna göre konuştum ezermis gibi konuşmuş
tarafından
İstediği kadar sürat yapsınlar her açıdan bence bir erkek bir kadına mutac iki gün sonra pişman olacaklar :)
(1,924 puan) tarafından
Ya yorumları şimdi göryorum sen ne cahil insansın ben seni bilgilendirmek için bişey yazmışım her ay ayrı ayrı fatura için kalabalığa gidip zahmet etmeye gerek yok telefonla ödenyo demişim ardındanda kocan için Allahtan sabır dilemişim senin yazdıklarına bak alğına sıcım senin insanlara iyilikte yapılmıyo normal bi şekilde cevap yazmışım yok öyle algıladım yok böyle alğıladım diye kötüledikçe kötülemişsin. Senin gibilere iyilikte yaramıyo. Duygu sömrüsü yapma burda yok kredi kartımız yok olabilşr yok böyle olabilir yoksa bana ne, ayrıca varmış yani olayı kötü noktaya getirmeye çalışma ayrıca gştsende aynı parayı veryon evden ödesende aynı parayı veryon. Paran yoksa zaten ödeyemezsin bu kadar basit.
(1,502 puan) tarafından
Hayalet insanlara iyilik yaramıyor
0 oy
(13,590 puan) tarafından
Sen trip ata ata adamı bu hale getirmişsin kendinde söylüyorsun huy edindi diye en ufak bir şeyi büyütmeye başlamış
(5 puan) tarafından
Kendi konuşana kadar bende onun gibi davranicam
tarafından
Anlamadım bacım :)
(13,590 puan) tarafından
Aranızı soğutmaktan başka bı işe yaramaz faturaları otomatik ödemeye alsaniza canım ikiniz için de daha rahat olur
(5 puan) tarafından
Kendisi gelip noldu derse artık herşeye surat asmandan bunaldım dicem demezse de ben de onun gibi konusmicam biraz güler yüzüme hasret kalsın çok yüz verdim ben :)
(5 puan) tarafından
Gitsin tıpış tıpış ödesin kendisi bilmiyor mu otomatik  ödeme falan :))
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Esin delirmiş canım Allah yardım etsin amin 
0 oy
tarafından
Yemin ederim bu erkekler kadınlar dan daha çok trip atıyor daha çok alınganlık yapıyor ama ispatlayamam :D :)
0 oy
(7,932 puan) tarafından

ağzına terlikle vur havan kime lan boluyor sana de canım :D

Şaka bir yana da kendi haline bırak bakalım nolacak 

(5 puan) tarafından
Zaten şu hamilelik beni iyice unutkan yaptı düşünsün dursun bakalım:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,162 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu