Şimdi ki Aklınız Olsa Evlenmek Ister Miydiniz ??
Ben Evlenmek Istemezdim
Okumak Isterdim
Kocaya sordum üniversiteye gönderir miydin dedim evet dedi yüzümde oluştu. Ama dışardan dedi dondum
Okudum da calistimda sonra evlendim 21 yaşindayken ama smdiki aklim olsa az daha okurdum sonra evlenirdim AMA AYNİ ADAMLA TABIKIDE biraz erken evlendim sanki
bende evlenmekten pişman değilim ama yinede keşke biraz daha okuyup sonra evlenseymisim
Evlenene kadar iki üniversite bitirmistim okumuş olsaydım ama yapmadım is hayatina atıldım eşimle tanistik çok sevdik evlendik pişman değilim dünyalar güzeli bir kızım var buda esim sayesinde oldu Allah basimdan eksik etmesin ikisini de .18 yaşında lise bitti 19 yasinda unv. Kazandım gitmedim . Esek gibi pişmanım eşimle birbirimizi bulup evlenene kadar çoktan altın bileziğim kolumda olmuş olurdu .
Asla istemezdim
Evlenirdim hatta daha erken evlenmek isterdim
Walla 2 üniversite bitirdim sonrada ewlendim şimdiki aklımla yine aynısını yapardım okumasaydım eşimi bulamazdım.
32 yaşındayım 2 sene olucak evleneli üniversite okudum yıllarca çalıştım kendi paramı kazandım dilediğim gibi tatil yaptım iyi ki geç evlenmişim diyorum hayatımı doya doya yaşadım çok gezdim çok arkadaşım dostum oldu keşke şunu da yaşasaydım dediğim hiç bir şey yok ama oğlum olduktan sonra keşke daha önce evlenseydim diyorum o zaman 3 çocuk yapardım :)
411,299 soru
12,381,234 cevap
43,198 kullanıcı