0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından
Meraba kızlar nerdeyse 3.5 yıllık evliyim bı kızım var evle Birlik oturuyoruz konu şu ben çocuğum eşim dahil 10 kişiyiz aynı evde eşim askari ücretle çalışıyor ve bütün masrafları karşılıyor kaynım la kayınpederim her gün her gün sigara alıp içiyorlar sigaraya paraları var ama eve bişey almaya gelince paramız yok diyorlar benim çok zoruma gidiyor bu konu eşim hep borçlanıyor bebek doğduğunda beri daha zorlaştı eşim bunun farkında babası kardeşi hergun 10 küsur TL sigaraya veriyorlar ekmeğe bile gelince paramız yok diyoar ben kaç defa aç kaldığımi bilirim ekmek yok diye eşimin işten dönmesini bekledik ekmek bile almadılar eşimi bu konu hakkında nasıl uyuarabilirim bide bebeğimin ameliyatı var bı kaç ay sonra para bile biriktiremiyoruz
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

5 Cevaplar

+1 oy
(7,438 puan) tarafından
Eşinin aklı yokmu canım uyarmana gerek yokki eğer sen birşey söylersen ailesi daha da tatlanir 
(7,438 puan) tarafından
Daha ne olsun canım çok iyi ama eşinin bunu düşünmesi gerekir sen birşey söylesen tepkisi ne olur bunu sen daha iyi bilirsin
(188 puan) tarafından
O kadar istemiyorum sürekli dile getiriyorum ama hep sabret bizim de evimiz okur diyor geçiştiriyor
(7,438 puan) tarafından
Acaba parayı onlara yedirerek nasıl evi olmasını bekliyor ki
(188 puan) tarafından
Hep oturduğu yerden dua ediyor heralde evin gökten inmesini bekliyor
tarafından
Eşin 10 kişiye bakabiliyorsa 3 kişiye hayli hayli bakar ayrı eve çıkın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlat eşine güzelce kuzum hatta kandır ayrı eve çık afedersin ama kayın babanın yediği haram 
(188 puan) tarafından
Nasıl anlayabilirim ki çok denedim o yüzden buraya yazayım dedim
Zaten haram hacca da gitti bogazimizdan kesti borçları vs hicbisey ödemeden gitti haccı da sayılmaz bence
tarafından
Kuzum eşini en çok sen tanırsın iyi yönünden ve birazda damardan anlat valla özür dilerim ama *** yesinler *** icsinler nasıl ac bırakırlar yeni anneyi şundan eminim ama sen sabrettigin için çok güzel mukafatladiracak Rabbim seni ama onlarda çekecek ayy valla çok sinir oldum ya
0 oy
(8 puan) tarafından
Ay cok kotu ya esini guzelce izah et ayri eve cikin olmadi kayinbabanin kayninin yuzune dogru soyle 
(188 puan) tarafından
Canım nasıl söyleyeyim kırmadan bimemdim o yüzden burdan yazayım dedim çok istiyorum ayrı ev sürekli dile getiriyorum ama eşim pek taraftar değil
(8 puan) tarafından
Bak canim bi yila yakin ayri eve ciktik biz 4 elti beraberdik sen dusun 4 kadin 4 erkek 2 cocuk al sana 10 kisi sonra kayimbabam hepimize ev yaptirdi ayri eve ciktik esim onlarla arasi cok iyidi ayri ev istemezdi taki ben evlenene kadar bana cok kotu davrandilar neredeyse 2 eltimle hic konuadim esime anlattim her gece dedim bak boyle bohle yapiyolar ama cok zoruma gidiyo falan dertlesmek icin esim ayri evi sevdi herkesle arasina mesafe koydu tabi onlarda artik esime deger vermiyolar.
(188 puan) tarafından
Büyük gelin benim diğerleri daha evlenmeyi düşünmüyorum ben kaynanamın yaptığı şeyleri anlatıyım zaman eşim benim  haksız görüyor annem hakkı hep diyor herşeyi görüp duyup farknda olması a rağmen
(8 puan) tarafından
Benim kaynanam iyi beraber yasamadik hic oyuzden bisi diyemem ama elti cok fena esin ana kuzusuysa hic yorma kendini napsan bos benim esimde anne kuzusu kayinvalidemin hatalarini gorunce yinede hic korkmadan esimin yuzune vuruyorum yalan mi yani anne olsalarda haksizlarsa haksizdir kardesim millet koyun mu aliyo bizimde anamiz babamiz var el ustunde buyuttuler kimsenin hakki yok boyle yapmaya
(188 puan) tarafından
Ay çok ana kuzusu yoksa şimdiye evim olmuştu
(8 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bacim ne diyim
(188 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(703 puan) tarafından
Askerî ücret 10 kişinin boğazına nasıl yetiyor canım
(703 puan) tarafından
Yazık kocana da sanada valla konuş.kocanla
(188 puan) tarafından
Sürekli borç yapıyor canım birusuru borcu var
0 oy
tarafından

Çok afedersin ama eşin kendini inek gibi sağdırıyo kocana desin madem öyle onuda geçdim sen de kocana ailesine desin 

(188 puan) tarafından
Herşey gözünün önünde oluyor ama hiç umrunda değil
tarafından
İşde salaak karısı aç duruyo adam halen susuyo nefret ediyorum böyle vurdumduymaz kocalardan
(188 puan) tarafından
Canım benim ne çektiğimi Allah bilir şimdi aç kalsam da umrumda değil hamileyken çok zorlanıyordum bişey istesem almaz annesi istedi mi hemen alır çok zoruma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracin annesi (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracin annesi (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 370 göst.
0 oy
6 cevap 195 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Enfalalt (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,793 soru

23,738,987 cevap

313,944 kullanıcı

...