0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (3,762 puan) tarafından

Eşimin ailesi ile görüşmüyor konuşmuyoruz artık numalrmizi da değiştirdik eşimle ve dün bı görümcem eşimin arkadaşını aramış onun numarasını istemiş diğeri de eşimin halasina yazmış benim nomu istemiş sağ olsunlar bize sormadan vermediler zaten verselerdi delirirdm kesin

Bana ulaşmak isteyen görümcemle aynı şehirde yakın bide oturuyoruz ama yeni taşındığm evi blmior

Yazsam mi yaa bı yanimyaz dertleri neymiş öğren onca zamandan sonra sesleri neden çıktı diye 

Diğer yanım aman yazma umursama artık onları diyor 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amaan hiç bulaşma bence 
(3,762 puan) tarafından
Teşekkür ederim canısı ❤️
-Reklam-
0 oy
(12,772 puan) tarafından
Yazma madem kusmussun no degismissin boşver 
(3,762 puan) tarafından
Onca zamandır aramayan sormayanlar insanlar neden şimdi ulaşmaya çalışıyor sadece aslında bunu merak ettim cancağızım
(12,772 puan) tarafından
O halaya yada ark söylesinler  bı daha isterler ise neden istediklerini sorsunlar
(3,762 puan) tarafından
Sormazlar cnm sanmam bulaşmak istemezler uğraşmak yada
0 oy
tarafından
Sebebi neydi ona göre bişey diyekk :)) 
(3,762 puan) tarafından
Kıymet bilmeyen insanlar essege altın semer vursan essek yine essek okdr diyim cnm oğullarına sahip cikmadlr vs vs
0 oy
tarafından

Bence giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden 

Seni kaybetmiştir 

(3,762 puan) tarafından
Aynen canısı 5senede yeter artık yaptıklarımiz zaten nasılsın bile sorasım glmior o drece ama işte onlara karşı kin nefret tutmamiorm oyzdn acaba ne olduda bizi aramayanlar aradı diyorum
tarafından
Kızzz bırak yaaa meraktan hep aramaları bence
(3,762 puan) tarafından
Zaten bu evi göstermem onlara evlerini bliorm gidersem gider yüz yüze knsrm gerekrse hiç birinden ceknmem yok
0 oy
tarafından
Bu kadar büyük sorun ne ki aranızda 
(3,762 puan) tarafından
Uzun hikaye cnim ama kisadan diyim kıymet bilmeyen insanlar essege altın semer vursan essek yine essek o hesap
0 oy
tarafından
Kussen sen  yazma bence onlarin yazmasiji bekle
(3,762 puan) tarafından
Yaşamazlar kimse vermez numalarmizi sanmam
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Koptuysan hiç bulaşma derim 
(3,762 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum daha doğrusu kendilerini birşey sanmsnlar da neblm onca zamandan ne olduda yine bize ulaşmaya çalışıyorlar anlmdm öldükmu kldkmi diye sormayanlar
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ben olsam ulaşırım 3 günlük dünya belki kaynanan ölüm döşeğinde. Bir ömür vicdan azabı çekersin. Ne yaşadın bilemem ama bende çok sıkıntı yaşadım ama hep Rabbime havale ettim. Şimdi bana skinti olanlar vicdan azabı çekiyor. Oyuzden sana tavsiyem ara. Asilmayacak şeyler yoksa gorusunn.
(3,762 puan) tarafından
Kıymet bilmeyen insanlar canım 5senede inan neler yaptım nasıl cabaldim eşim den bile neler duydum ağladım sırf iyi olmak için onlarla ama olmadı evladina sahip çıkmadilad neler neler

Hep ben yaptım oldu onların gözünde ben knstrmdm vs yani.

Ama bı yanımda aramayanlar neden aradı diye merak da etmiyor değil
(1,241 puan) tarafından
Sen bilirsin kuzum ama ben çevremde de kendi yasantimdada gördüm iyilik bilmeselerde iyilik yapacan kaybediyor gibi görünüyor ama inan kazanıyor sun hemde iki dünyada da
(3,762 puan) tarafından
Evet biliyorum cancağızım ❤️ teşekkür ederim yorumun için hakkını helal et
0 oy
(153 puan) tarafından
Yazma bence de muhattap olma. Bu arada kimse telefon numarani senden izinsiz bj baskasina veremez suç sayılıyor artik
(3,762 puan) tarafından
Dimi cnm?

Halama sert cikacfmi bildiği için sordu zaten:)
(153 puan) tarafından
Aynen kuzum sallah hic arama yazma
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Bulaşma ya dertsiz başına dert mi arıyorsun 

Arsız insanlarsa birde sürekli cokerler tepene hiç bulaşma 
(3,762 puan) tarafından
Yok kaynanam köyde bir görümcem var burada okdr evime gelemezler eşim müsade etmez zaten bende etmem
0 oy
(53,253 puan) tarafından
aracı olan kisilere sordur dertlerinl
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kuşum biz de konuşmuyoruz kesinlikle boşver eşine ulasirlarsa ulaşırlar konuşmak isterse konuşur neymiş dertleri anlaşılır sen karışma hiç tadını kaçırma ben olsam öyle yaparım
(3,762 puan) tarafından
Yazdım cnm annesi ameliyat olckms
(2,336 puan) tarafından
Aaa hadi ya önemli bir şey miymis
(3,762 puan) tarafından
Rahimi alincakms kalbi ndn dolaui biraz riskliyms cnm
(2,336 puan) tarafından
Yaaa anladım geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 513 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 566 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 526 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,011 soru

23,755,247 cevap

315,128 kullanıcı

...