0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hala uyumuyor pijamasini çıkarıyorum susuyor öyle bi katılıyor ki gözleri de şiş kıp kırmızı oldu uykusuzluktan suan koydum pijamasini çıkardım sustu bana bakıyor, ama tek kat giydiriyorum bu derece olaamaz dimi ya ince pijama takımı atlet zıbın o kadar ne yapabilirim fikir verir misiniz?

8 Cevaplar

0 oy
(12,791 puan) tarafından
Ev çok mu sıcak kaç aylık 
tarafından
2.5 aylık gayet normal canım ama terliyor
(12,791 puan) tarafından
Canım sancısı olabilir dikkat et üşümesin bu sefer
tarafından
Canim evin icinde tur atıyoruz eşimle gazi cikiyor gayey sesli alttan üstten uykusuda var demin sakladm fön makinesini actim uykuya daldi 10 dakka sonra uyandı yine aglama krizi simdi cikarfim duruyo
(12,791 puan) tarafından
Ay bilemedim canım ya küçük bebekler çok zor
(617 puan) tarafından
Bazen aşırı gazlı olabiliyorlar tam çıkmaya biliyor canım
-Reklam-
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Canım gazı vardır ilaç kullanıyor musun terliyor demişsin demekki sıcaķ oluyor mama veriyor musun büyük abdest durumu nasıl 
tarafından
Evet ya canm mama veriyorum kaka sorunu var düzenli yapamıyor bagirsak duzenleyici kullanıyorum ama faydasi yok haftada bi yapıyor kakasini
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Terliyorsa sıcaktı ve çok fazla giydiriyor dün.Zibinla,pijama yeterli zaten.Bebegini ne kadar sarıp,sarmalarsan o kadar çok hasta olur ve bağışıklığı duser
tarafından
Canım diyorum ya pijama ve zıbın cok fazla degil incecik pijama hatta bazen üşür diye düşünüyorum her uyanmasında üzerini 0 dan değiştiriyorum terliyor diye
0 oy
(5,138 puan) tarafından
10 dakikada uyanması gazdan olabilir
tarafından
Ama gazı çıkıyor canm
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Eviniz kaç derece pijaması çok kalınsa bunalıyor olabilir.
tarafından
Cok ince pijama canm
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Siz evin içinde nasılsanız ona da 1 kat fazla giydirin. Evin ısısı nasıl, siz evde nasıl dolaşıyorsunuz?  Yani ideal oda ısısı 22-23-24 ise çok kalın giydirmenize gerek yok.
tarafından
Biz kısa kolluyuz canm ona da ince pijama takımı giydiriyorum ince giydiriyirum olabildiğince hatta her uyandığında terliyor sürekli kıyafet değişimi yapıyorum
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Evin sıcaklığı da yüksekse ondan ağlıyor büyük ihtimal çünkü ben oğluma uyku tulumu almıştım uykudan uyanıp ben onu çıkartana kadar ağladı çıkarınca rahatlayıp uyudu çocuk. Ben sıcak sevince oda öyle sandım sevmiyormuş benim oğlan. Şimdi 4 yaşında uyku şekli hala öyle kat kat veya kalın giydireyim asla uyuyamiyor
tarafından
Sıcağı sevmiyor ya bende soguk sevmem cnm tam tersi sanirim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Gayet normal giydiriyorsun daha ne olsun cnm bende atlet zıbın ve pijama giydiririm akşamları pijamanın bir yerimi acıtıyor acaba ne bileyim lağıfı falan olur. Başka kıyafetle de öyle mi tek pijamayla mı
tarafından
Yok canm normal ayaklı pijama hep giydirdiklerim ama normalinede böyle yapıyor zaten gazli bi bebek karnı hemen gaz dolar daha ne kadar ince giydireyim bilmiyorum valla sababa kadar uyumadi suan uyuyor mesela eller yüzünde bende kundak yapmak istiyorum ki eli yuzune degince uyanıyor ama sevmiyor kundak yine yapmıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 504 göst.
0 oy
5 cevap 266 göst.
0 oy
13 cevap 530 göst.

410,724 soru

12,358,333 cevap