0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından

Oğlusum dhaa 3 aylik ama karsisina gecip okuyunca gorselleri gosterince o kadar guzel tepkiler veriyor o kadar dikkatini çekiyor ki her ay yeni kitap ekleniyor, resmen esimin tum calistigi kitaplara gidiyor :D bir kismida kargoya yeni verildiii, kitaba verilen paraya acimayin kizlarr ne kadar erken o kadar iyiiii mahrum kalmasin bebislerr 

image

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben oğluma Kur'an namaz öğretiyorum küçük seccadesi var okumayı nasıl olsa öğrenir ama hakkımızda hayırlısı kuran kerimdir 
(2,020 puan) tarafından
Tabiki katılıyorum sana canim rabbim hepimizin evladina en uygun en guzel sekilde dini egitim ve Kuranı Kerimi ogretmesini nasip etsin
tarafından
Amin canm inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Ben de 4 aylıktan başlamıştım beraber okumaya kaynanam annem o ne anlar diyordu ama kitabı gösterince hemen ayaklarını çırpmaya başlardı. Şimdi oğlum odandan kitabını getir diyorumnkosa koşa getiriyor oturup okuyormuş gibi yapıyor :D
(4,036 puan) tarafından
Evet babası da bayılıyor o hareketine bu q ada bu kitaplar sert sayfalı mi tam anlayamadım
(2,020 puan) tarafından
Evet canım sert sayfalı yirtilma orani cok cok düşük
(2,020 puan) tarafından
Sadece 365 hayvanlar yazan kitap ince kitap zaten o buyuk 2 yas dan itibaren basliyor ama ****** resimleri buyuk dikkat cekiyor benim calistigim donemden kalan kitap
(4,036 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler ben de bakayım bunlara :)
(2,020 puan) tarafından
Rica ederimcanim tavsiye ederim :*
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bizdede bir sürü var canım ben okudugum için kızımda okuyomuş gibi yapıyo şimdi kendi kendine gülüyo felan okurken 19 aylık :)
(2,020 puan) tarafından
Masallaah kuzunaa ne kadar guzel canimm :)
0 oy
tarafından
Bende hep okurdum kitap kalmayınca telefondan okurdum . Hem konuşmaya çok erken başladı hemde çok çok akıllı bi kız oldu . Şimdi 5yaşında bazen öyle bir konuşuyo ki ağzım açık kaliyo :)
(2,020 puan) tarafından
Oyy masallaaah canim yaa
0 oy
(565 puan) tarafından

Maşallah size ya ne güzel kitap dostu bi minik yetiştiriyorsunuz <3

(2,020 puan) tarafından
Tesekkur ederim canimm ❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
13 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 406 göst.
0 oy
26 cevap 1,585 göst.
21 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlkcglyn (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,983 soru

23,599,710 cevap

305,934 kullanıcı

...